Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jolanta
Napisano

Witam,

czy jest możliwe przesunięcie ściany a co za tym idzie - całkowita likwidacja podcienia?

Prosiłabym także o przesłanie zwymiarowanych rzutów parteru i piętra na adres: frason@o2.pl

pozdrawiam

• Odpowiedzi 293
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

czy jest możliwość:

1/ zamknięcia kuchni od strony jadalni i wykonanie wejścia od strony wc (kosztem spiżarni)

2/ przesunięcia ściany - na projekcie z telewizorem - tak aby otrzymać wejście na taras jednoskrzydłowymi drzwiami

pozdrawiam

Witam

Zaproponowane zmiany możliwe są do naniesienia na projekt na etapie jego adaptacji.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy jest możliwe przesunięcie ściany a co za tym idzie - całkowita likwidacja podcienia? Prosiłabym także o przesłanie zwymiarowanych rzutów parteru i piętra na adres: frason@o2.pl pozdrawiam

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Technicznie możliwa jest zabudowa podcienia - najlepiej wykonać to na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Jacek
Napisano

Witam, proszę o przesłanie kosztorysu projektu DAWID II wraz z rysunkami szczegółowymi na adres mailowy: jacekint@interia.pl

• 2 weeks later...
Gość Grażyna
Napisano

Witam. Interesuje mnie wykonanie kilku zmian w pierwotnym projekcie w zakresie: zmiana ogrzewania na węglowe, rezygnacja z kominka, rezygnacja ze spiżarni, otwarcie kuchni na salon, zmiana okna kuchennego z narożnikowego na zwykłe. Odbicie lustrzane projektu. Proszę o wycenę na e-mail grasim@wp.pl jaki byłby koszt projektu po zmianach.

Napisano

Witam. Interesuje mnie wykonanie kilku zmian w pierwotnym projekcie w zakresie: zmiana ogrzewania na węglowe, rezygnacja z kominka, rezygnacja ze spiżarni, otwarcie kuchni na salon, zmiana okna kuchennego z narożnikowego na zwykłe. Odbicie lustrzane projektu. Proszę o wycenę na e-mail grasim@wp.pl jaki byłby koszt projektu po zmianach.

Witam

Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

W projekcie przewidziano ogrzewanie gazowe - kominek jest jako element dodatkowy, oczywiście na etapie adaptacji można z niego zrezygnować.

Pozdrawiam

zatem nie ma obowiązku stosowania 2 rodzajow ogrzewania domów jednorodzinnych ? można mieć np. tylko kocioł na paliwo stałe (centralne ogrzewanie) bez kominka ?

Napisano

zatem nie ma obowiązku stosowania 2 rodzajow ogrzewania domów jednorodzinnych ? można mieć np. tylko kocioł na paliwo stałe (centralne ogrzewanie) bez kominka ?

Dzień dobry, zgadza się, nie ma obowiązku stosowania dwóch rodzajów ogrzewania. Pozdrawiam.

Napisano

Witam mam pytanie kupiliśmy już od was projekt Dawid II i mamy już adaptacje ,ale mężowi zachciało się balkonu od strony tarasu czy jest to możliwe i czy muszę zmieniac coś w projekcji czy nie

Napisano

Witam mam pytanie kupiliśmy już od was projekt Dawid II i mamy już adaptacje ,ale mężowi zachciało się balkonu od strony tarasu czy jest to możliwe i czy muszę zmieniac coś w projekcji czy nie

Dzień dobry,

Doprojektowanie balkonu jest możliwe, w tym wypadku należy zgłosić się do architekta adaptującego i poprosić o wprowadzenie tej zmiany. Nasza pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na wprowadzenie takiej zmiany. Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałowego dla projektu Dawid II, e-mail: badamski@gmail.com. Interesuje mnie odbice lustrzane tego projektu.
Jeśi ktoś zrealizował bądź realizuje ten projekt o zdjęcia lub kontakt na @. dziękuję

Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałowego dla projektu Dawid II, e-mail: badamski@gmail.com. Interesuje mnie odbice lustrzane tego projektu.

Jeśi ktoś zrealizował bądź realizuje ten projekt o zdjęcia lub kontakt na @. dziękuję

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem Dawid II, proszę o przesłanie  rzutów i przekrojów parteru, poddasza i strychu oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys na adres robi@autograf.pl. Z poważaniem Robert W.

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem Dawid II, proszę o przesłanie  rzutów i przekrojów parteru, poddasza i strychu oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys na adres robi@autograf.pl. Z poważaniem Robert W.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,

czy istnieje możliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 55' i podniesienia ścianki kolankowej do 120 cm ?

Z góry dziękuję Państwu za odpowiedź.

• 1 month later...