Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2018 Pani Julito czy mogłaby Pani przesłać wymiary poszczególnych pomieszczeń. prosiłam biuro projektowe ale się nie kwapią. Proszę powiedzieć czy dom jest funkcjonalny i czy robiła Pani jakieś zmiany. basia.pilarska@interia.pl Z góry dziękuję. Witam. Przesłaliśmy na podany adres rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anita Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2018 proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na maila janicia@buziaczek.pl , interesuje mnie również jaka jest długość podbitki w przedstawionym projekcie, oraz ile jest centymetrów od okna w kuchni do podbitki, oraz z bramy garażowej do podbitki Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2018 proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na maila janicia@buziaczek.pl , interesuje mnie również jaka jest długość podbitki w przedstawionym projekcie, oraz ile jest centymetrów od okna w kuchni do podbitki, oraz z bramy garażowej do podbitki Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2018 czy jest możliwość wygospodarowania pomieszczenia gospodarczego w garażu? Trochę mało miejsca w projekcie na różne "rupiecie" Potrzebuję garażu jednostanowiskowego. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2018 czy jest możliwość wygospodarowania pomieszczenia gospodarczego w garażu? Trochę mało miejsca w projekcie na różne "rupiecie" Potrzebuję garażu jednostanowiskowego. Witam Na etapie adaptacji projektu można w garażu wydzielić pomieszczenie gospodarcze - nie będzie to wymagało dodatkowej zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2018 Dzień dobry, proszę o informację jaka jest wysokość garażu (odległość od podłogi do sufitu) Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 22 godziny temu, Gość Iwona napisał: Dzień dobry, proszę o informację jaka jest wysokość garażu (odległość od podłogi do sufitu) Pozdrawiam Dzień dobry, dolny poziom płyt w domu oraz garażu wynosi +2,76m. Poziom posadzki w garażu jest obniżony w stosunku do poziomu domu o 0,15m więc wysokość garażu wynosi 2,91m. Cytuj
Gość maksiuniu Napisano 3 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2018 Witam Czy w projekcie są też projekty instalacji wodno kanalizcyjnej , elektrycznej, grzewczej, i czy jest możliwość dopasowania instalacji grzewczej do gazu ziemnego i rekuperacji. Jak wygląda zmiana rozmieszczenia pomieszczeń między garażem kotłownią i łazienką. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 15 godzin temu, Gość maksiuniu napisał: Witam Czy w projekcie są też projekty instalacji wodno kanalizcyjnej , elektrycznej, grzewczej, i czy jest możliwość dopasowania instalacji grzewczej do gazu ziemnego i rekuperacji. Jak wygląda zmiana rozmieszczenia pomieszczeń między garażem kotłownią i łazienką. Pozdrawiam Dzień dobry, nasze dokumentacje są opracowane w zakresie architektoniczno-budowlanym. Jest tam zawarta część: architektoniczna, konstrukcyjna oraz instalacje sanitarne i elektryczne. Dokumentacja techniczna składa się z 4 identycznych egzemplarzy projektu, która po adaptacji będzie musiała być złożona w Urzędzie. Otrzyma Pani również jako osobne opracowanie - rysunki szczegółowe elementów żelbetowych zaprojektowanych przez naszego konstruktora. Zachęcam do przeczytania: http://www.dobredomy.pl/informacje/co-zawiera-projekt-domu/ Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz88 Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 Witam serdecznie, czy istnieje możliwość przesłania dokładnych wymiarów w projekcie Fabia V? Czy zmiany nieistotne są możliwe do wykonania i jak wygląda ich cena? mój adres mailowy - lukasz.szewczak88@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2018 1 godzinę temu, Gość Łukasz88 napisał: Witam serdecznie, czy istnieje możliwość przesłania dokładnych wymiarów w projekcie Fabia V? Czy zmiany nieistotne są możliwe do wykonania i jak wygląda ich cena? mój adres mailowy - lukasz.szewczak88@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. W celu ich wyceny prosimy o wiadomość na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Leonard Napisano 3 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2018 Szanowni Państwo. Jestem zainteresowany zakupem projektu i wybudowaniem tego domu. W związku z tym proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres leonard7@wp.pl, niezbędnych dla oszacowania obecnych kosztów rzeczywistych . Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2018 14 godzin temu, Gość Leonard napisał: Szanowni Państwo. Jestem zainteresowany zakupem projektu i wybudowaniem tego domu. W związku z tym proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres leonard7@wp.pl, niezbędnych dla oszacowania obecnych kosztów rzeczywistych . Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie projektem z naszej oferty. Materiały zostaną wysłane na podany adres w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2018 Witam, jestem zainteresowana tym projektem proszę o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów oraz szczegółowych wymiarów. jwisniewska2805@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2018 Godzinę temu, Gość Justyna napisał: Witam, jestem zainteresowana tym projektem proszę o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów oraz szczegółowych wymiarów. jwisniewska2805@wp.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 12 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2018 Witam, jestem zainteresowana tym projektem proszę o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów oraz szczegółowe wymiary poszczególnych ścian. paaauuullla@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 16 godzin temu, Gość Paulina napisał: Witam, jestem zainteresowana tym projektem proszę o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów oraz szczegółowe wymiary poszczególnych ścian. paaauuullla@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 Witam, jestem zainteresowana tym projektem proszę o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów oraz szczegółowe wymiary poszczególnych ścian. paaauuullla@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2018 12 godzin temu, Gość Paulina napisał: Witam, jestem zainteresowana tym projektem proszę o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów oraz szczegółowe wymiary poszczególnych ścian. paaauuullla@wp.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2018 dzień dobry jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania kosztorysu z zestawieniem materiałów ? prymusk@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2018 19 minut temu, Gość Karol napisał: dzień dobry jestem zainteresowany tym projektem czy jest możliwość wysłania kosztorysu z zestawieniem materiałów ? prymusk@op.pl Dzień dobry, Szczegółowe kosztorysy można nabyć w naszej pracowni. Wysłałam Panu materiały dotyczące kosztów, które udostępniamy bezpłatnie: tabelkę zestawieniem podstawowych kosztów budowy oraz zestawienie materiałów do stanu surowego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcelina Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2018 Witam, jestem zainteresowana tym projektem proszę o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów oraz szczegółowe wymiary poszczególnych ścian. mfolwarczny@wp.pl Cytuj
Gość Iwona Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2018 Jaki kolor okien jest przedstawiony w tym projekcie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2018 15 godzin temu, Gość Marcelina napisał: Witam, jestem zainteresowana tym projektem proszę o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów oraz szczegółowe wymiary poszczególnych ścian. mfolwarczny@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2018 15 godzin temu, Gość Iwona napisał: Jaki kolor okien jest przedstawiony w tym projekcie? Dzień dobry, do tworzenia wizualizacji grafik wykorzystuje tekstury z bazy bibliotek programu. Są to jedynie sugestie co do wyboru koloru. Materiały trzeba dobrać wg własnego projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi