Gość Julitta Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na wieżbę dachową dla projektu Fabia V na adres julitta33@o2.pl. Projekt kupiłam w lutym 2017. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na wieżbę dachową dla projektu Fabia V na adres julitta33@o2.pl. Projekt kupiłam w lutym 2017. Pozdrawiam Dzień dobry, Wszelkie zestawienia (drewna, stali, materiałów na stan surowy zamknięty) są w formie tabeli i znajdują się w egzemplarzu nazwanym "Materiały pomocnicze". Gdyby nie mogła Pani ich znaleźć, to proszę o kontakt z biurem drogą telefoniczną lub mailowo. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marcin Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam, poproszę o przysłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami i kosztorysu na adres e-mail: cinek9@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2017 Witam, poproszę o przysłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami i kosztorysu na adres e-mail: cinek9@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomikor Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie na adres mailowy kosztorysu budowy domku Fabia V oraz detalów konstrukcyjnych na adres tomikor@wp.pl. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Październik 2017 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie na adres mailowy kosztorysu budowy domku Fabia V oraz detalów konstrukcyjnych na adres tomikor@wp.pl. Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2017 Witam . Proszę o przesłanie materiałów na stan surowy dla projektu Fabia v (kosztorys) adres pawelnowakk@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2017 Witam . Proszę o przesłanie materiałów na stan surowy dla projektu Fabia v (kosztorys) adres pawelnowakk@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Koper Napisano 16 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2017 Witam, poproszę o przysłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami i kosztorysu i o podanie konta nachylenia dachu na adres e-mail: kopex2@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2017 Witam, poproszę o przysłanie szczegółowych rysunków wraz z wymiarami i kosztorysu i o podanie konta nachylenia dachu na adres e-mail: kopex2@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Kąt dachu w projekcie FABIA V wynosi 25o. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monia Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2017 witam. projekt idealny, ale jaki jest koszt zmiany prokejtu z domu murowanego na szkieletowy , projekt kropka w kropke taki sam? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2017 witam. projekt idealny, ale jaki jest koszt zmiany prokejtu z domu murowanego na szkieletowy , projekt kropka w kropke taki sam? pozdrawiam witam Nasza Pracownia nie projektuje w technologii szkieletowej. Należy o możliwość i koszt dostosowanie dokumentacji do tejże technologii pytać w firmie, która oferuje budowy w wybranej technologii. Pozdrawiam Cytuj
Gość justynaczaniecka@onet.pl Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2017 Witam. Proszę o kosztorys oraz rysunki szczegółowe justynaczaniecka@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2017 Witam. Proszę o kosztorys oraz rysunki szczegółowe justynaczaniecka@onet.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość kamil Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2017 witam, mógłbym poprosić o szczegółowe rysunki wraz z wymiarami na 16kamil19@wp.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2017 witam, mógłbym poprosić o szczegółowe rysunki wraz z wymiarami na 16kamil19@wp.pl? Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grześ Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2017 Bardzo proszę o podane wymiaru szerokości bramy garażowej.Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2017 Bardzo proszę o podane wymiaru szerokości bramy garażowej.Z góry bardzo dziękuję Witam Brama garażowa ma wymiary 490x230cm Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów na adres agn.sek93@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów na adres agn.sek93@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hala Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2017 Witam Jestem zainteresowana projektem. Poproszę o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego wraz z orientacyjnym kosztorysem , oraz wszelkie detale konstrukcyjne na adres; halka1102@gmail.com Interesuje mnie wygospodarowanie na poddaszu jednego pokoju, proszę więc o rzut poddasza i wszelkie informacje związane z tym.Jaka jest wysokość parteru i czy można ją zwiększyć do 2,90m?Czy zaprojektowano rekuperacje? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2017 Witam Jestem zainteresowana projektem. Poproszę o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego wraz z orientacyjnym kosztorysem , oraz wszelkie detale konstrukcyjne na adres; halka1102@gmail.com Interesuje mnie wygospodarowanie na poddaszu jednego pokoju, proszę więc o rzut poddasza i wszelkie informacje związane z tym.Jaka jest wysokość parteru i czy można ją zwiększyć do 2,90m?Czy zaprojektowano rekuperacje? Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alicja Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2018 Jestem zainteresowana projektem Fabia V. Poproszę o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego i stanu wykończonego (jeżeli takie Państwo posiadają) wraz z orientacyjnym kosztorysem, oraz wszelkie detale konstrukcyjne na adres: veli.alicja@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Jestem zainteresowana projektem Fabia V. Poproszę o rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego i stanu wykończonego (jeżeli takie Państwo posiadają) wraz z orientacyjnym kosztorysem, oraz wszelkie detale konstrukcyjne na adres: veli.alicja@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość BARBARA Napisano 19 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2018 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na wieżbę dachową dla projektu Fabia V na adres julitta33@o2.pl. Projekt kupiłam w lutym 2017. Pozdrawiam Pani Julito czy mogłaby Pani przesłać wymiary poszczególnych pomieszczeń. prosiłam biuro projektowe ale się nie kwapią. Proszę powiedzieć czy dom jest funkcjonalny i czy robiła Pani jakieś zmiany. basia.pilarska@interia.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi