Dobre Domy Napisano 27 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2017 WItam, czy kolorystyka drzwi okien i bramy to fantazja projektanta czy oparte to jest na konkretnej kolorystyce dostepnej na rynku? Dzień dobry, nie stosujemy nazw kolorów podawanych przez producentów stolarki okiennej i drzwiowej. Sami nazywany kolory. Niestety monitory wyświetlają kolory w różny sposób, dlatego nie chcemy wprowadzać Klientów w błąd. Pozdrawiam Cytuj
Gość kinga Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowana postawieniem tego domu ale Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów do stanu surowego na adres kinga.kropka@interia.pl dla oszacowania kosztów rzeczywistych . Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowana postawieniem tego domu ale Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów do stanu surowego na adres kinga.kropka@interia.pl dla oszacowania kosztów rzeczywistych . Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arkadiusz Borowiec Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów do stanu surowego na arkadiuszborowiec1@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2017 Proszę o przesłanie kosztorysu i zestawienia materiałów do stanu surowego na arkadiuszborowiec1@gmail.com Witam Zestawienia prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość zimnycs@gmail.com Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2017 witam prosiłbym o przesłanie kosztorysu i zestawienie materiałów w celu weryfikacji Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2017 witam prosiłbym o przesłanie kosztorysu i zestawienie materiałów w celu weryfikacji Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arek Napisano 12 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2017 WITAM Zdecydowałem się na ten projekt proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń tj, długość i szerokość każdego z nich oraz poddasza Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2017 WITAM Zdecydowałem się na ten projekt proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń tj, długość i szerokość każdego z nich oraz poddasza Dzień dobry, proszę o podanie swojego adresu mailowego lub wysłanie prośby o rysunki na adres: info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość M Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2017 Witam. Prosze o przeslanie dokladnych wymiarow wszystkich pomieszczen oraz poddasza na email mariola2405@interia.pl Czekam z nieciepliwoscia Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2017 Witam. Prosze o przeslanie dokladnych wymiarow wszystkich pomieszczen oraz poddasza na email mariola2405@interia.pl Czekam z nieciepliwoscia Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dorota Napisano 17 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2017 Witam. Prosze o przeslanie dokladnych wymiarow wszystkich pomieszczen oraz poddasza na email doris1977@poczta.fm bardzo odpowiada mi projekt tylk potrzebny dodatkowy pokój z laienka na poddaszu.mam pytanie cz jest mozliwosc przeniesienia komina w drogi róg kotłowni a dokładnie róg pokoju krtory chce przerobic na kotłownie. z kotłowni planowanej ma byc pralnia.pozdrawiam Dorota Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2017 Witam. Prosze o przeslanie dokladnych wymiarow wszystkich pomieszczen oraz poddasza na email doris1977@poczta.fm bardzo odpowiada mi projekt tylk potrzebny dodatkowy pokój z laienka na poddaszu.mam pytanie cz jest mozliwosc przeniesienia komina w drogi róg kotłowni a dokładnie róg pokoju krtory chce przerobic na kotłownie. z kotłowni planowanej ma byc pralnia.pozdrawiam Dorota Witam Odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowej dokumentacji z wymiarami wszystkich pomieszczeń na email Grzegorz.zaton@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowej dokumentacji z wymiarami wszystkich pomieszczeń na email Grzegorz.zaton@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowej dokumentacji z wymiarami wszystkich pomieszczeń na email Grzegorz.zaton@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowej dokumentacji z wymiarami wszystkich pomieszczeń na email Grzegorz.zaton@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2017 Dzień dobry, Jaka nazwę ma kolor okien i bramy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2017 Dzień dobry, Jaka nazwę ma kolor okien i bramy? Witam W projekcie przewidziano stolarkę Oknoplast w kolorze jasnobrązowym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2017 Witam, Proszę o przesłanie dokumentacji (na adres pawe33@o2.pl) z wymiarami wszystkich pomieszczeń dla lustrzanego odbicia projektu Fabia V. Mam dwa pytania: 1. czy jest możliwość zmiany nachylenia kąta dachu na 30stopni?, 2. w opisie konstrukcji strop jest żelbetowy, czy można zmienić na drewniany? Jakie będa koszta wprowadzenia w/w zmian przez Państwa biuro? Dziekuję Cytuj
Gość Paweł Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Witam, Prosze o przesłanie dokumentacji z wymiarami pomieszczeń dla projektu Fabia V lustrzane odbicie na adres pawe33@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Witam, Proszę o przesłanie dokumentacji (na adres pawe33@o2.pl) z wymiarami wszystkich pomieszczeń dla lustrzanego odbicia projektu Fabia V. Mam dwa pytania: 1. czy jest możliwość zmiany nachylenia kąta dachu na 30stopni?, 2. w opisie konstrukcji strop jest żelbetowy, czy można zmienić na drewniany? Jakie będa koszta wprowadzenia w/w zmian przez Państwa biuro? Dziekuję Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Witam, Prosze o przesłanie dokumentacji z wymiarami pomieszczeń dla projektu Fabia V lustrzane odbicie na adres pawe33@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie na adres mailowy kosztorysu budowy domku Fabia V oraz detalów konstrukcyjnych na adres tomasz1202m@gmail.com. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2017 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie na adres mailowy kosztorysu budowy domku Fabia V oraz detalów konstrukcyjnych na adres tomasz1202m@gmail.com. Z góry dziękuje. witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi