Dobre Domy Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2015 Witam, stawiam właśnie dom FABIA V, lecz w projekcie nie ma Zestawienia Więźby Dachowej(główne elementy), oraz zestawiania stali zbrojeniowej. Czy mógł by ktoś podesłać na email: damiano9411.dt@gmail.com Witam Zestawienia te znajdują się w zeszycie zatytułowanym "Materiały Pomocnicze", którego jeden egzemplarz otrzymał Pan wraz z zakupionym projektem. Gdyby były problemy z odnalezieniem zeszytu, proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - doślemy odpowiednie zestawienia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogdan Napisano 25 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2015 Witam , Czy ktoś buduję Fabię V ??? bogdan.termoplast @onet.pl Cytuj
Gość Magda Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2016 Witam, stawiam właśnie dom FABIA V, lecz w projekcie nie ma Zestawienia Więźby Dachowej(główne elementy), oraz zestawiania stali zbrojeniowej. Czy mógł by ktoś podesłać na email: damiano9411.dt@gmail.com W jakim rejonie Polski Pan buduje Fabię V? My zakupiliśmy już projekt i na wiosnę ruszamy z budową. Byłoby fajnie zobaczyć jak w realu wygląda Fabia V. Może jakieś rady wnioski którymi chciałby się Pan podzielić? madziaaa2506@o2.pl Pozdrawiam Magda Cytuj
Gość Emil Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2016 Oferuję do sprzedaży gotowy projekt domu Fabia III wraz z całością dokumentacji otrzymanej z biura projektowego dobre domy.W projekcie nie były dokonywane żadne zmiany, jest kompletny, nie dokonano w nim żadnych wpisów oraz skreśleń. Kontakt dla zainteresowanych: legend1980@wp.pl Piotr Cytuj
Gość Tomek Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2016 Prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres samolewski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2016 Prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres samolewski@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość jurek Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres: czarnyjurek40@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres: czarnyjurek40@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany tym projektem. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu. Pozdrawiam Wojtek wojtekmm13@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany tym projektem. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu. Pozdrawiam Wojtek wojtekmm13@gmail.com Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2016 Witam, jak już kilku poprzedników pisało, jestem również zainteresowany tym projektem, ale w wersji lustrzanej. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Proszę o odpowiedź na adres: sebal85@op.pl Pozdrawiam Sebastian Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam, jak już kilku poprzedników pisało, jestem również zainteresowany tym projektem, ale w wersji lustrzanej. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Proszę o odpowiedź na adres: sebal85@op.pl Pozdrawiam Sebastian Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: paullinagorska@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: paullinagorska@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Norbert Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2016 Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: norbert.chomik@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Norbert Chomik Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2016 Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: norbert.chomik@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Norbert Chomik Witam Materiały wraz odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2016 Witam, Jestem również zainteresowana tym projektem. Równocześnie proszę o rysunki szczegółowe z wymiarowaniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materiałów na maila: aneta.zwardon@gmail.com - Jednocześnie proszę o inf. dotyczącą zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. - taki mam wymóg w w planie zagospodarowania działki. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa pracownia? Pozdrowienia Aneta Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2016 Witam, Jestem również zainteresowana tym projektem. Równocześnie proszę o rysunki szczegółowe z wymiarowaniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materiałów na maila: aneta.zwardon@gmail.com - Jednocześnie proszę o inf. dotyczącą zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. - taki mam wymóg w w planie zagospodarowania działki. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa pracownia? Pozdrowienia Aneta Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zapytanie dotyczące kosztu zmiany kata nachylenia dachu przekazałam do architektów – proszę wkrótce oczekiwać odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iwona Napisano 2 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2016 Witam jak poprzednicy jestem zainteresowana bardzo projektem domu Fabia V, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materialow na adres i-ryba@wp.pl, Dziękuję bardzo Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Witam jak poprzednicy jestem zainteresowana bardzo projektem domu Fabia V, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materialow na adres i-ryba@wp.pl, Dziękuję bardzo Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2016 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i rzutu domu z wymiarami wewnętrznymi na maila patrycjacak@wp.pl ? Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2016 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i rzutu domu z wymiarami wewnętrznymi na maila patrycjacak@wp.pl ? Z góry serdecznie dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Okulis Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2016 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Interesują mnie rysunki szczegółowe z podanymi wymiarami. Jednocześnie chciałam zapytać o możliwość zmiany w projekcie przesunięcia ściany zewnętrznej lewej o ok. 1m. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa firmie? Proszę o informację na maila magdalenaokulis@gmail.com Pozdrawiam Magda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi