Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, stawiam właśnie dom FABIA V, lecz w projekcie nie ma Zestawienia Więźby Dachowej(główne elementy), oraz zestawiania stali zbrojeniowej. Czy mógł by ktoś podesłać na email: damiano9411.dt@gmail.com

Witam

Zestawienia te znajdują się w zeszycie zatytułowanym "Materiały Pomocnicze", którego jeden egzemplarz otrzymał Pan wraz z zakupionym projektem. Gdyby były problemy z odnalezieniem zeszytu, proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - doślemy odpowiednie zestawienia.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 266
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, stawiam właśnie dom FABIA V, lecz w projekcie nie ma Zestawienia Więźby Dachowej(główne elementy), oraz zestawiania stali zbrojeniowej. Czy mógł by ktoś podesłać na email: damiano9411.dt@gmail.com

W jakim rejonie Polski Pan buduje Fabię V? My zakupiliśmy już projekt i na wiosnę ruszamy z budową. Byłoby fajnie zobaczyć jak w realu wygląda  Fabia V. Może jakieś rady wnioski którymi chciałby się Pan podzielić? madziaaa2506@o2.pl

Pozdrawiam Magda

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com

Napisano

Oferuję do sprzedaży gotowy projekt domu Fabia III wraz z całością dokumentacji otrzymanej z biura projektowego dobre domy.
W projekcie nie były dokonywane żadne zmiany, jest kompletny, nie dokonano w nim żadnych wpisów oraz skreśleń.

Kontakt dla zainteresowanych: legend1980@wp.pl

Piotr
Napisano

Prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres samolewski@wp.pl

• 3 weeks later...
Gość jurek
Napisano

Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres: czarnyjurek40@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość Wojtek
Napisano

Witam serdecznie,

jestem zainteresowany tym projektem. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu.

Pozdrawiam

Wojtek

wojtekmm13@gmail.com

Napisano

Witam serdecznie,

jestem zainteresowany tym projektem. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu.

Pozdrawiam

Wojtek

wojtekmm13@gmail.com

Witam

Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Gość Sebastian
Napisano

Witam,

jak już kilku poprzedników pisało, jestem również zainteresowany tym projektem, ale w wersji lustrzanej. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu.

Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Proszę o odpowiedź na adres: sebal85@op.pl

Pozdrawiam

Sebastian

Napisano

Witam,

jak już kilku poprzedników pisało, jestem również zainteresowany tym projektem, ale w wersji lustrzanej. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu.

Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Proszę o odpowiedź na adres: sebal85@op.pl

Pozdrawiam

Sebastian

Witam

Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Gość Paulina
Napisano

Witam

Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: paullinagorska@gmail.com

Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st.

Napisano

Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: paullinagorska@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Norbert
Napisano

Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: norbert.chomik@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Norbert Chomik

Napisano

Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: norbert.chomik@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Norbert Chomik

Witam
Materiały wraz  odpowiedzią prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 4 weeks later...
Napisano

Witam,

Jestem również zainteresowana tym projektem. Równocześnie proszę o rysunki szczegółowe z wymiarowaniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materiałów na maila: aneta.zwardon@gmail.com - Jednocześnie proszę o inf. dotyczącą zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. - taki mam wymóg w w planie zagospodarowania działki. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa pracownia?

Pozdrowienia Aneta

Napisano

Witam, Jestem również zainteresowana tym projektem. Równocześnie proszę o rysunki szczegółowe z wymiarowaniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materiałów na maila: aneta.zwardon@gmail.com - Jednocześnie proszę o inf. dotyczącą zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. - taki mam wymóg w w planie zagospodarowania działki. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa pracownia? Pozdrowienia Aneta

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Zapytanie dotyczące kosztu zmiany kata nachylenia dachu przekazałam do architektów – proszę wkrótce oczekiwać odpowiedzi. 

Pozdrawiam

Gość Iwona
Napisano

Witam jak poprzednicy jestem zainteresowana bardzo projektem domu Fabia V, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materialow na adres i-ryba@wp.pl,

Dziękuję bardzo

Pozdrawiam

Napisano

Witam jak poprzednicy jestem zainteresowana bardzo projektem domu Fabia V, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materialow na adres i-ryba@wp.pl, Dziękuję bardzo Pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w środę.

Pozdrawiam
Gość Patrycja
Napisano

Witam. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i rzutu domu z wymiarami wewnętrznymi na maila patrycjacak@wp.pl ?

Z góry serdecznie dziękuję.

• 2 weeks later...
Gość Magdalena Okulis
Napisano

Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Interesują mnie rysunki szczegółowe z podanymi wymiarami. Jednocześnie chciałam zapytać o możliwość zmiany w projekcie przesunięcia ściany zewnętrznej lewej o ok. 1m. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa firmie? Proszę o informację na maila magdalenaokulis@gmail.com

Pozdrawiam Magda