Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2015 Witam prosiłbym o przesłanie szczegółowych rzutów oraz kosztorysu budowy na adres grzes2600@o2.pl Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów oraz kosztorysu budowy wraz z zestawieniem materiałów na adres marzenna@w.tkb.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rzutów oraz kosztorysu budowy wraz z zestawieniem materiałów na adres marzenna@w.tkb.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2015 Czy możliwe jest pochylenie dachu 30-35 st. oraz jaki jest koszt takiej zmiany? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2015 Czy możliwe jest pochylenie dachu 30-35 st. oraz jaki jest koszt takiej zmiany? Witam Istnieje możliwość zmiany kąta nachylenia dachu. Przeprojektowania można dokonać na etapie adaptacji projektu lub w naszej pracowni. W celu uzyskania wyceny z naszej strony proszę o kontakt mailowy : info@dobredomy.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów oraz kosztorysu budowy wraz z zestawieniem materiałów. Mój adres: strachota.monika@gmail.com. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2015 Witam serdecznie. Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rzutów oraz kosztorysu budowy wraz z zestawieniem materiałów. Mój adres: strachota.monika@gmail.com. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość zawiedziony Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2015 bez rzutów ten katalog jest bez sensu porażka Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2015 bez rzutów ten katalog jest bez sensu porażka Witam Nie bardzo wiem o jaki katalog Panu chodzi - w naszych autorskich katalogach z projektami domów zamieszczone są rzuty każdego budynku. Proszę o doprecyzowanie - spróbuję wyjaśnić problem tak, aby nie był Pan zawiedziony. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2015 Witam, czy mogę prosic o rys. szczegółowe oraz kosztorys, dołączam się do pytania czy można poszerzyć dom o 1m w stronę kuchni oraz salonu oraz jaki byłby ewentualny koszt takich zmian, proszę o odp. na adres abuczkowski1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2015 Witam, czy mogę prosic o rys. szczegółowe oraz kosztorys, dołączam się do pytania czy można poszerzyć dom o 1m w stronę kuchni oraz salonu oraz jaki byłby ewentualny koszt takich zmian, proszę o odp. na adres abuczkowski1@wp.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem FABIA V. Tak jak wielu wcześniejszych forumowiczów interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów. PS. Czy jest możliwość poszerzenia bryły domu o 1m na wysokości salonu, a o 2m na wysokości kuchni (tak żeby na powstałym wysunięciu wstawić dodatkowe drzwi wejściowe z zewnątrz do kuchni) ? Pozdrawiam Michał majkelsz@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem FABIA V. Tak jak wielu wcześniejszych forumowiczów interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów. PS. Czy jest możliwość poszerzenia bryły domu o 1m na wysokości salonu, a o 2m na wysokości kuchni (tak żeby na powstałym wysunięciu wstawić dodatkowe drzwi wejściowe z zewnątrz do kuchni) ? Pozdrawiam Michał majkelsz@wp.pl Witam Odpowiedź prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2015 Witam, Czy mogę prosić o rzut poddasza oraz rysunki z wymiarowaniem pomieszczeń? Dziękuję. dekoranet@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2015 Witam, Czy mogę prosić o rzut poddasza oraz rysunki z wymiarowaniem pomieszczeń? Dziękuję. dekoranet@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Podjaska Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2015 Wtam, jak poprzednicy prosze o kosztorys oraz rysunki szczegolowe z opcja poddasza. Dolaczam do pytan o poszerzenie domu w czesci kuchni i salonu i koszty takich zmian na adres annapodjaska1980@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2015 Wtam, jak poprzednicy prosze o kosztorys oraz rysunki szczegolowe z opcja poddasza. Dolaczam do pytan o poszerzenie domu w czesci kuchni i salonu i koszty takich zmian na adres annapodjaska1980@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2015 Witam, widzę że jest duże zainteresowanie tym budynkiem właśnie z poszerzoną wersją salonu i również o taką bym prosił. Budynek posiada odpowiedni dla nas rozkład pomieszczeń jedynie salon chcieli byśmy poszerzyć oraz mieć możliwość przyszłej adaptacji poddasza tak więc dochodziła by zmiana konta dachu na 30 stopni. Czy można prosić o jakiś schemat z wymiarami pomieszczeń (wystarczy do obecnej wersji), oraz charakterystykę energetyczną budynku. Zależy nam na montażu systemu rekuperacji tak więc czy w związku z tym jest możliwość dostosowania tego budynku do takich wymagań, czy trzeba będzie powiększać poziom? Czy możliwa jest zmiana materiału budowlanego na ceramikę? Jakie koszta trzeba będzie ponieść przy takich zmianach. Wstępnie tyle, w wolnej chwili proszę bardzo o odpowiedź. mail: muskacik@interia.pl Pozdrawiam Łukasz Siar. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2015 Witam, widzę że jest duże zainteresowanie tym budynkiem właśnie z poszerzoną wersją salonu i również o taką bym prosił. Budynek posiada odpowiedni dla nas rozkład pomieszczeń jedynie salon chcieli byśmy poszerzyć oraz mieć możliwość przyszłej adaptacji poddasza tak więc dochodziła by zmiana konta dachu na 30 stopni. Czy można prosić o jakiś schemat z wymiarami pomieszczeń (wystarczy do obecnej wersji), oraz charakterystykę energetyczną budynku. Zależy nam na montażu systemu rekuperacji tak więc czy w związku z tym jest możliwość dostosowania tego budynku do takich wymagań, czy trzeba będzie powiększać poziom? Czy możliwa jest zmiana materiału budowlanego na ceramikę? Jakie koszta trzeba będzie ponieść przy takich zmianach. Wstępnie tyle, w wolnej chwili proszę bardzo o odpowiedź. mail: muskacik@interia.pl Pozdrawiam Łukasz Siar. Witam Odpowiedź prześlemy na podany adres mailowy Pozdrawiam Cytuj
Gość Simiński Wojciech Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2015 Witam, Czy mogę prosić o rzut parteru z powierzchnią pomieszczeń po dokonaniu poszerzenia w części kuchni i salonu oraz koszt takich zmian na adres mailowy wojciech.siminski@interia.pl? Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2015 Witam, Czy mogę prosić o rzut parteru z powierzchnią pomieszczeń po dokonaniu poszerzenia w części kuchni i salonu oraz koszt takich zmian na adres mailowy wojciech.siminski@interia.pl? Dziękuję. Witam Zapytanie przekazuję do architektów, odpowiedź otrzyma Pan na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jolka Napisano 21 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Fabia V , odpowiada mi wielkość i rozmieszczenie pomieszczeń tylko prosiłabym o wersje bez garażu. Wiem,że projekt Fabia jest bez garażu, ale tam łazienka jest bez okna i są mniejsze sypialnie.Jeżeli jest taka możliwość to proszę o przesłanie materiałów na moją pocztę ;jolkakowalczyklis@interia.pl- jaki byłby koszt zmian w projekcie i jak likwidacja garażu wpłynęłaby na koszt końcowy budowy domu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Fabia V , odpowiada mi wielkość i rozmieszczenie pomieszczeń tylko prosiłabym o wersje bez garażu. Wiem,że projekt Fabia jest bez garażu, ale tam łazienka jest bez okna i są mniejsze sypialnie.Jeżeli jest taka możliwość to proszę o przesłanie materiałów na moją pocztę ;jolkakowalczyklis@interia.pl- jaki byłby koszt zmian w projekcie i jak likwidacja garażu wpłynęłaby na koszt końcowy budowy domu. Pozdrawiam Witam Zapytanie przekazałam do architektów - wkrótce proszę oczekiwać odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2015 Witam, mam pytanie czy ktoś jest w trakcie budowy Fabia V jeśli tak to proszę o kontakt na madziaaa2506@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Witam, stawiam właśnie dom FABIA V, lecz w projekcie nie ma Zestawienia Więźby Dachowej(główne elementy), oraz zestawiania stali zbrojeniowej. Czy mógł by ktoś podesłać na email: damiano9411.dt@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi