filipmaj Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2014 Witam Staję przed ważną decyzją wyboru desek podłogowych i schodów w moim nowo wybudowanym domu. Pytanie moje brzmi co teraz jest na czasie. Czy drewniane schody są jeszcze w modzie ? Jakie drewno do desek podłogowych gwarantuje mi lepszą jakość? Kusi mnie drewno egzotyczne ale jak nazwa wskazuje niewiele o nim wiem choć wygląda bardzo ładnie. Z góry dziękuje za podpowiedzi. 3 Cytuj
budowlaniec Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2019 Parkiety i drewniane schody teraz tylko w domkach letniskowych są modne Cytuj
Alex-Zet Napisano 5 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2021 Użyłbym takich materiałów. To jest oryginalne Cytuj
Marianna Mira Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2021 Drewno zawsze w modzie, pytanie, co będzie za 20 lat. Jeśli wybierzesz dobre drewno, nie powinno się rozsychać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi