Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marta
Napisano

witam, jeśli jest możliwość przesłania szczegółowych rzutów i informacji na maila to bardzo poproszę. pozdrawiam sucre@interia.pl

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Witam,

Czy można prosić o dodatkowe szczegółowe rysunki tego projektu oraz namiar na autora, z którym można by było omówić ewentualne zmiany. Mój mail: izaipiotr@op.pl

Napisano

Witam,

Czy można prosić o dodatkowe szczegółowe rysunki tego projektu oraz namiar na autora, z którym można by było omówić ewentualne zmiany. Mój mail: izaipiotr@op.pl

Dzień dobry,

przesyłam na wskazany adres rysunki pokazowe. Z naszymi architektami jest możliwy kontakt pod numerem telefonu 71 352 04 44. Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

witam, mam pytanie co do technologii , a mianowicie czy jest możliwość realizacji projektu Beta3 w technologii szkieletowej - drewnianej ?

lukasz.pieciak@op.pl

Napisano

witam, mam pytanie co do technologii , a mianowicie czy jest możliwość realizacji projektu Beta3 w technologii szkieletowej - drewnianej ? lukasz.pieciak@op.pl

Witam

O możliwość budowy domu Beta II w szkielecie należy pytać w firmie, która zajmuje się realizacją budów w tejże technologii.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Witam, czy dla projektu Beata II są dostępne rysunki szczegółowe?. Mój adres mailowy pszwed88@op.pl

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gość Katarzyna
Napisano

Witam, czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe do projektu Beta 2. Mój adres mailowy katiros@interia.pl.

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Gość Tomek
Napisano

Witam serdecznie,

również bym prosił rysunki szczegółowe (zetioelo@gmail.com) ...coś mi się wydaje ,że znalazłem projekt idealny.

Pozdrawiam

Gość Tomek
Napisano

Witam serdecznie, również bym prosił rysunki szczegółowe (zetioelo@gmail.com) ...coś mi się wydaje ,że znalazłem projekt idealny. Pozdrawiam
Witam Materiały prześlemy w poniedziałek.   Pozdrawiam

Ponawiam prośbę... zetioelo@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość Beata
Napisano

Witam, czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe do projektu Beta 2. Mój adres mailowy beatris277@wp.pl , pozdrawiam.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Gość Rafał
Napisano

Witam chciałbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Beta II email erzet.poczta@gmail.com pozdrawiam 

Gość Piotr
Napisano

Witam serdecznie, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe do projektu Beta 2. Mój adres mailowy duke_@poczta.onet.pl

Pozdrawiam.