Gość Marta Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 witam, jeśli jest możliwość przesłania szczegółowych rzutów i informacji na maila to bardzo poproszę. pozdrawiam sucre@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 witam, jeśli jest możliwość przesłania szczegółowych rzutów i informacji na maila to bardzo poproszę. pozdrawiam sucre@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2016 Witam, Czy w tym projekcie da sie poszerzyc garaz? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2016 Witam, Czy w tym projekcie da sie poszerzyc garaz? Dzień dobry,garaż można poszerzyć na etapie adaptacji, wymaga to jednak wprowadzenia zmian w konstrukcji tego fragmentu budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iza Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Witam, Czy można prosić o dodatkowe szczegółowe rysunki tego projektu oraz namiar na autora, z którym można by było omówić ewentualne zmiany. Mój mail: izaipiotr@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2016 Witam, Czy można prosić o dodatkowe szczegółowe rysunki tego projektu oraz namiar na autora, z którym można by było omówić ewentualne zmiany. Mój mail: izaipiotr@op.pl Dzień dobry, przesyłam na wskazany adres rysunki pokazowe. Z naszymi architektami jest możliwy kontakt pod numerem telefonu 71 352 04 44. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2016 witam, mam pytanie co do technologii , a mianowicie czy jest możliwość realizacji projektu Beta3 w technologii szkieletowej - drewnianej ? lukasz.pieciak@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2016 witam, mam pytanie co do technologii , a mianowicie czy jest możliwość realizacji projektu Beta3 w technologii szkieletowej - drewnianej ? lukasz.pieciak@op.pl Witam O możliwość budowy domu Beta II w szkielecie należy pytać w firmie, która zajmuje się realizacją budów w tejże technologii. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 13 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2016 Witam, czy dla projektu Beata II są dostępne rysunki szczegółowe?. Mój adres mailowy pszwed88@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2016 Witam, czy dla projektu Beata II są dostępne rysunki szczegółowe?. Mój adres mailowy pszwed88@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iza Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2016 Witam, z ciekawości zapytam ile m2 zajmuje w tym projekcie okładzina kamienna na całym budynku? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Witam, z ciekawości zapytam ile m2 zajmuje w tym projekcie okładzina kamienna na całym budynku? Witam Okładzina kamienna na elewacjach to około 95m2. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2017 Witam, czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe do projektu Beta 2. Mój adres mailowy katiros@interia.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2017 Witam, czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe do projektu Beta 2. Mój adres mailowy katiros@interia.pl. Pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomek Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Witam serdecznie, również bym prosił rysunki szczegółowe (zetioelo@gmail.com) ...coś mi się wydaje ,że znalazłem projekt idealny. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Witam serdecznie, również bym prosił rysunki szczegółowe (zetioelo@gmail.com) ...coś mi się wydaje ,że znalazłem projekt idealny. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2017 Witam serdecznie, również bym prosił rysunki szczegółowe (zetioelo@gmail.com) ...coś mi się wydaje ,że znalazłem projekt idealny. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Ponawiam prośbę... zetioelo@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2017 Ponawiam prośbę... zetioelo@gmail.com Materiały zostały wysłane ponownie w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2017 Witam, czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe do projektu Beta 2. Mój adres mailowy beatris277@wp.pl , pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2017 Witam, czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe do projektu Beta 2. Mój adres mailowy beatris277@wp.pl , pozdrawiam. Dzień dobry, wyślemy materiały dotyczące projektu Beta II na wskazany adres mailowy. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Bartek Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2017 Witam czy również mogę prosić o rysunki szczegółowe ? swimmer6@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2017 Witam czy również mogę prosić o rysunki szczegółowe ? swimmer6@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2017 Witam chciałbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Beta II email erzet.poczta@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2017 Witam serdecznie, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe do projektu Beta 2. Mój adres mailowy duke_@poczta.onet.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 Witam chciałbym prosić o rysunki szczegółowe projektu Beta II email erzet.poczta@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi