Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam, Projekt jest bardzo ladny tylko troche dla mnie za duzy.Czy sa jakies plany na project o takiej samej lub podobnej stylistyce ale o troche mniejszej powierzchni. Dziekuje I pozdrawiam Dzień dobry, w chwili obecnej nie planujemy takiej wersji budynku. Może Pan wprowadzić zmiany do projektu na etapie adaptacji. Otrzyma Pan wówczas pisemną i bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Cytuj
Gość julita Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2017 witam, prosiłabym o rysunki szczegółowe projektu beta I na adres julitaprasalek@wp.pl z góry dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2017 witam, prosiłabym o rysunki szczegółowe projektu beta I na adres julitaprasalek@wp.pl z góry dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2017 Witam, Czy dom Beta jest dostępny w technologii drewnianej szkieletowej? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2017 Witam, Czy dom Beta jest dostępny w technologii drewnianej szkieletowej? Witam O możliwość realizacji domu w technologii szkieletowej należy dopytać w firmach oferujących budowy w tejże technologii, np. u naszego partnera: Wolf System Sp. z o.o. Dział Sprzedaży Domów Gotowych tel. +48 32 605 37 00 e-mail: mail@wolfsystem.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2018 Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych beta I na adres koberski@live.com Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2018 Witam, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych beta I na adres koberski@live.com Z góry dziękuje. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2018 Witam, prosiłabym o rysunki szczegółowe projektu na adres kata15@op.pl. Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2018 Witam, prosiłabym o rysunki szczegółowe projektu na adres kata15@op.pl. Dziekuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 11 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2018 Witam, czy jest możliwość ogrzewania tylko kominkiem z płaszczem wodnym, jaka jest powierzchnia balkonu z pokoi na poddaszu Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 W dniu 11.11.2018 o 20:15, Gość Piotr napisał: Witam, czy jest możliwość ogrzewania tylko kominkiem z płaszczem wodnym, jaka jest powierzchnia balkonu z pokoi na poddaszu Dzień dobry, Ogrzewanie jedynie kominkiem z płaszczem wodnym jest teoretycznie możliwe. Nie zalecamy jednak takiego rozwiązania ze względu na trudności z utrzymaniem stałej temperatury. Nieuniknione wydaje się zastosowanie dodatkowo grzałki elektrycznej. Powierzchnia balkonu ograniczona balustradami to około 12m2. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 13 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych beta I na adres piotrekwojcik@onet.eu z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2018 12 godzin temu, Gość Piotr napisał: Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych beta I na adres piotrekwojcik@onet.eu z góry dziękuje. Pozdrawiam Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub El Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2019 6 godzin temu, Gość Jakub El napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków. Dzień dobry, proszę o podanie adresu mailowego, na który mamy wysłać rysunki. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Monika Napisano 28 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2019 Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Czy jest ktoś kto już wybudował którąś z dostępnych wersji?? Chętnie zobaczę zdjęcia z realizacji?? albo na etapie budowy?? Bardzo proszę o kontakt. mch81@wp.pl Monika Cytuj
Gość biala29@vp.pl Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2019 Dzień dobry Bardzo podobają nam się Państwa projekty ...trudno wybrać , jednak od dłuższego czasu przyglądamy się Beta 1 , czy możemy prosić o wysłanie szczegółów dot. pomiarów pomieszczeń -może po przeanalizowaniu zdecydujemy się w końcu . Dziękujemy . Biala29@vp.pl Pozdrawam Dorota Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2019 Godzinę temu, Gość biala29@vp.pl napisał: Dzień dobry Bardzo podobają nam się Państwa projekty ...trudno wybrać , jednak od dłuższego czasu przyglądamy się Beta 1 , czy możemy prosić o wysłanie szczegółów dot. pomiarów pomieszczeń -może po przeanalizowaniu zdecydujemy się w końcu . Dziękujemy . Biala29@vp.pl Pozdrawam Dorota Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość tomek Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2019 beta i nie jest bez wad ,wręcz nawet po moich zmianach jest mnóstwo błędów . udostępnił bym moją wizje którą stworzyłem i wybudowałem ale nie mam takiej możliwości bo będę chciał kasy , a budynek jest naprawdę ciekawy. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2019 4 godziny temu, Gość tomek napisał: beta i nie jest bez wad ,wręcz nawet po moich zmianach jest mnóstwo błędów . udostępnił bym moją wizje którą stworzyłem i wybudowałem ale nie mam takiej możliwości bo będę chciał kasy , a budynek jest naprawdę ciekawy. Dzień dobry, cieszymy się, że udało się Panu wybudować dom dostosowany do potrzeb. Trudno nam się ustosunkować do reszty wypowiedzi nie znając konkretów. Dotychczas nie otrzymaliśmy zastrzeżeń co do projektu czy też informacji o błędach. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edyta Napisano 3 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2019 Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Czy jest ktoś kto już wybudował którąś z dostępnych wersji?? Chętnie zobaczę zdjęcia z realizacji?? albo na etapie budowy?? Bardzo proszę o kontakt. mch81@wp.pl Monika Dla zainteresowanych, wybudowalismy dom Beta I po naniesieniu niewielkich poprawek. Uważam że dom jest bardzo funkcjonalny i idealny dla 4 osobowej rodziny. Jeżeli ktoś się zastanawia chętnie pokaże efekty naszej pracy, jeszcze bez skończonej elewacji bo to wyzwanie na najbliższy czas. Cytuj
bartek789 Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2019 Mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych dla domu BETA I na adres: bartek789@o2.pl ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2019 4 godziny temu, bartek789 napisał: Mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych dla domu BETA I na adres: bartek789@o2.pl ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beta I Napisano 9 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2020 Dnia 3.05.2019 o 08:17, Gość Edyta napisał: Witam. Bardzo podoba mi się ten projekt. Czy jest ktoś kto już wybudował którąś z dostępnych wersji?? Chętnie zobaczę zdjęcia z realizacji?? albo na etapie budowy?? Bardzo proszę o kontakt. mch81@wp.pl Monika Dla zainteresowanych, wybudowalismy dom Beta I po naniesieniu niewielkich poprawek. Uważam że dom jest bardzo funkcjonalny i idealny dla 4 osobowej rodziny. Jeżeli ktoś się zastanawia chętnie pokaże efekty naszej pracy, jeszcze bez skończonej elewacji bo to wyzwanie na najbliższy czas. Jesteśmy zainteresowani tym projektem i chętnie obejrzymy zdjęcia już wybudowanego. Jak z garażem, czy nie jest na wąski? Proszę o kontakt budowadomudobra@interia.pl Cytuj
Gość Zdjęcia domu Napisano 28 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2020 Witam, Czy ktoś stawiał już ten dom i mógłby podesłać mi zdjęcia z budowy i po budowie ? Chciałabym sobie bardziej to zobrazować :) projekt niesamowicie mi się podoba , jestem tylko ciekawa jak jest w rzeczywistości Jeśli jest ktos taki , proszę o info : agnieszka1015@onet.eu pozdrawiam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi