Gość Michał Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń dla FLAWIA oraz FLAWIA MAŁA na adres mi_we@wp.pl Czy możliwa jest adaptacja domu, tak aby był energooszczędny ? Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń dla FLAWIA oraz FLAWIA MAŁA na adres mi_we@wp.pl Czy możliwa jest adaptacja domu, tak aby był energooszczędny ? Pozdrawiam i z góry dziękuję Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość dudi Napisano 16 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres:1krystiandudek@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres:1krystiandudek@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aga Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2017 Witam. Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, zestawienia materialow, prac budowlanych i rysunkow szczegolowych wraz z wymiarami pomieszczen dla Flawia na adres: agu.lek@wp.pl. Pozdrawiam i z gory dziekuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Kwiecień 2017 Witam. Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, zestawienia materialow, prac budowlanych i rysunkow szczegolowych wraz z wymiarami pomieszczen dla Flawia na adres: agu.lek@wp.pl. Pozdrawiam i z gory dziekuje. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlę wszystkie bezpłatne materiały dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość grzegorz Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres grzegorz124@tlen.pl.Proszę o podanie jakie jest w projekcie ogrzewanie oraz strop.Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego?Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres grzegorz124@tlen.pl.Proszę o podanie jakie jest w projekcie ogrzewanie oraz strop.Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego?Pozdrawiam Witam Materiały wraz zodpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość AGNIESZKA Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2017 Witam, itam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres aguleek72@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2017 Witam, itam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres aguleek72@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość karol Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres karol.usarek@op.pl Proszę o podanie jakie jest w projekcie ogrzewanie oraz strop.Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego? oraz wszystkich możliwych materiałów które mogę otrzymać od Panstwa Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres karol.usarek@op.pl Proszę o podanie jakie jest w projekcie ogrzewanie oraz strop.Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego? oraz wszystkich możliwych materiałów które mogę otrzymać od Panstwa Pozdrawiam Witam. Materiały oraz parametry domu prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kamil Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres smigloo1@wp.pl Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego?Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2017 Witam,bardzo proszę o przesłanie kosztorysu,zastawienia materiałów i wymiarów pomieszczeń dla FLAWIA na adres smigloo1@wp.pl Czy jest możliwość wykonania stropu drewnianego?Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2017 Witam, Czy mogę prosić o przesłane zestawienia kosztów oraz szczegółów dotyczących budowy na adres plaq@o2.pl. Z góry dziękuję! Pozdrawiam Jacek Andrzejczak Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2017 Witam, Czy mogę prosić o przesłane zestawienia kosztów oraz szczegółów dotyczących budowy na adres plaq@o2.pl. Z góry dziękuję! Pozdrawiam Jacek Andrzejczak Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość mikolaj Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 witam chodzi mi o konstrukcje zelbetonowa,czy powinna ona isc wokol domu bo u mnie nie idzie i czy to jest dobrze prosze o info Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. koszt stan surowy 166tys Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2017 witam chodzi mi o konstrukcje zelbetonowa,czy powinna ona isc wokol domu bo u mnie nie idzie i czy to jest dobrze prosze o info Witam Proszę o kontakt z architektami mailowy na adres info@dobredomy.pl bądź telefoniczny 71 352 04 44 Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów projektu FLAWIA na adres dam.lew@wp.pl. Czy jest możliwość adaptacji kuchni z projektu FABIA (dot. półwyspu zamiast drzwi) Pozdrawiam i z góry dziękuje. D.L. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów projektu FLAWIA na adres dam.lew@wp.pl. Czy jest możliwość adaptacji kuchni z projektu FABIA (dot. półwyspu zamiast drzwi) Pozdrawiam i z góry dziękuje. D.L. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 proszę o informację jaką głębość ma ścianka przy której stoi wanna? Wiem, że to tylko projekt ale proszę o informację jakiej wielkośći wanna jest tam umieszczona? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2018 proszę o informację jaką głębość ma ścianka przy której stoi wanna? Wiem, że to tylko projekt ale proszę o informację jakiej wielkośći wanna jest tam umieszczona? Witam Ścianka na której znajduje się wanna ma szerokość 63cm. Jest to trochę mało, wiec sugerujemy zmianę lokalizacji wanny ( w projekcie architektonicznym jest ona usytuowana pod oknem) bądź minimalne przesuniecie drzwi tak, aby zmieścić tam komfortowo wannę o szerokości 65cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2018 Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów projektu FLAWIA na adres ewelinakobialko@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2018 Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów projektu FLAWIA na adres ewelinakobialko@op.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi