Dobre Domy Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 dzien dobry, mogę prosić o rysunki i kosztorys - alleromek@gmail.com - dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asia Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2016 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków? Z góry dziękuję. joannapeciak@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2016 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie kosztorysu i rysunków? Z góry dziękuję. joannapeciak@interia.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki, zestawienie materiałów dla stanu surowego oraz zestawienie powierzchni podstawowych przegród budynku. Kosztorysy do projektów dostępne są odpłatnie: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Pozdrawiam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2016 Dzień dobry. Czy pracownia oferuje zamiennie projekt ogrzewania na paliwo stałe? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2016 Dzień dobry. Czy pracownia oferuje zamiennie projekt ogrzewania na paliwo stałe? Dokumentacja projektowa zawiera projekt grzejnikowej instalacji centralnego ogrzewania w oparciu o kocioł gazowy. Zmianę na kocioł na paliwo stałe można wprowadzić na etapie adaptacji (dobór odpowiedniego kotła i zbiornika buforowego; instalacja grzejnikowa pozostaje bez zmian). Planując kotłownię na paliwo stałe należy pamiętać że musi ona być znacznie większa niż w przypadku ogrzewania gazem. Jej wielkość wynika z konieczności zapewnienia odległości 1m od przodu kotła do ściany, a po bokach odległości umożliwiających obsługę i konserwację. Należy przewidzieć miejsce na zbiornik buforowy. Konieczne jest również zapewnienie możliwości gromadzenia opału oraz możliwości jego dostarczania do kotłowni z zewnątrz. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2016 witam można prosić o ilość m/b ścian nośnych zph@kwamen.eu pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2016 witam można prosić o ilość m/b ścian nośnych zph@kwamen.eu pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iza Napisano 20 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2016 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie kosztoryów i rysunków? Z góry dziękuję. Saracyn@Interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2016 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie kosztoryów i rysunków? Z góry dziękuję. Saracyn@Interia.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość beata Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2016 dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki i kosztorys beata28081@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2016 dzień dobry poproszę o szczegółowe rysunki i kosztorys beata28081@wp.pl pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2016 witam, czy również mogę poprosić o przesłanie kosztorysów i rysunków?? aneta-jozwiak1@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2016 witam, czy również mogę poprosić o przesłanie kosztorysów i rysunków?? aneta-jozwiak1@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość a Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2016 Witam, czy ja również mogę poprosić o przesłanie kosztorysów i rysunków?? aneta-jozwiak1@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2016 Witam, czy ja również mogę poprosić o przesłanie kosztorysów i rysunków?? aneta-jozwiak1@o2.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Biernacki Napisano 14 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2016 Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, biernackirafal89@gmail.com Pozdrawiam Rafał Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2016 Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, biernackirafal89@gmail.com Pozdrawiam Rafał Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Maleszyk Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2016 Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, malecha6@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2016 Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, malecha6@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Maleszyk Napisano 16 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2016 Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, malecha6@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2016 Witam, mógłbym prosić o zestawienie materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy, malecha6@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartosz Sówka Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam, Witam, proszę o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy na adres : bartosz.sowka@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2017 Witam, Witam, proszę o przesłanie zestawienia materiałów oraz rysunek do wyliczenia szacunkowych kosztów budowy na adres : bartosz.sowka@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość PAWEŁ NAWROCKI Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres biuro@perfekt-remonty.pl pozdrawiam i z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie informacji dotyczących kosztorysu, zestawienia materiałów, prac budowlanych i rysunków szczegółowych wraz z wymiarami pomieszczeń a także przekrojów na adres biuro@perfekt-remonty.pl pozdrawiam i z góry dziękuje. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi