Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń.

kazet1983@gmail.com. Dziękuje

• Odpowiedzi 201
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Karolina
Napisano

Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń.

karolina.kurowska@gmail.com

Bardzo dziękuję

Pozdrawiam ;)

Gość Karolusher
Napisano

Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń karol.usarek@op.pl

• 2 weeks later...
Gość jesionek
Napisano

Witam,

również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję

jesionekk@gmail.com

• 3 weeks later...
Gość Kasia
Napisano

Witam, czy była by możliwość poszerzenia oraz wydłużenia salonu z jadalnia oraz kuchni, tak, żeby bryła domu była bardziej prostokątna? Oraz prosiłabym o zestawienie kosztów budowy domu. kasiunia899@o2.pl

Napisano

Witam, czy była by możliwość poszerzenia oraz wydłużenia salonu z jadalnia oraz kuchni, tak, żeby bryła domu była bardziej prostokątna? Oraz prosiłabym o zestawienie kosztów budowy domu. kasiunia899@o2.pl

Witam

Zmianę dotyczącą powiększenia budynku można dokonać na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację.

Zestawienia kosztorysowe prześlę na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Gosia
Napisano

Witam, ja również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami m.sanajko@gmail.com

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję wojtasikpawel@poczta.onet.pl

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,

Dlaczego Państwo po prostu nie umieszczą rzutów na stronie? Myślę, że wielu osobom czyli potencjalnym klientom nie będzie się chciało czekać i prosić o dane dotyczące każdego projektu. Ja też chciałabym zobaczyć, ale niekoniecznie mam ochotę umiejscawiać na stronie ogólnodostępnej swój adres mailowy, pozdrawiam serdecznie k.o.

Napisano

Witam, Dlaczego Państwo po prostu nie umieszczą rzutów na stronie? Myślę, że wielu osobom czyli potencjalnym klientom nie będzie się chciało czekać i prosić o dane dotyczące każdego projektu. Ja też chciałabym zobaczyć, ale niekoniecznie mam ochotę umiejscawiać na stronie ogólnodostępnej swój adres mailowy, pozdrawiam serdecznie k.o.

Witam

Rzuty poglądowe zamieszczone są na stronie www. Szczegółowe rysunki można uzyskać nie tylko przez forum, ale również pisząc maila na adres info@dobredomy.pl - wówczas nie trzeba będzie upubliczniać danych.

Pozdrawiam

Gość Mariusz
Napisano

Witam

Bardzo spodobał mi się ten projekt, w związku z tym proszę o przesłanie zestawienie kosztów oraz zrzuty z wymiarami na e-maila: mariuso77@windowslive.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam

Bardzo spodobał mi się ten projekt, w związku z tym proszę o przesłanie zestawienie kosztów oraz zrzuty z wymiarami na e-maila: mariuso77@windowslive.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Michał Staroń
Napisano

Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów. mam pytanie. chciałbym postawić taki dom w technologi szkieletowej? czy posidają państwo taki projekt? starczyk@poczta.fm

Napisano

Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów. mam pytanie. chciałbym postawić taki dom w technologi szkieletowej? czy posidają państwo taki projekt? starczyk@poczta.fm

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.
Nie posiadamy projektu w technologii szkieletowej - jednakże firma, która miałaby Państwo taki dom budować w tejże technologii bez problemu dostosuje dokumentację,

Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Gość Monika
Napisano

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków szczególowych na maila monika.s8@onet.eu. Pozdrawiam

• 2 weeks later...