Gość KZ Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń. kazet1983@gmail.com. Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń. kazet1983@gmail.com. Dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane, pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń. karolina.kurowska@gmail.com Bardzo dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolusher Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń karol.usarek@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń. karolina.kurowska@gmail.com Bardzo dziękuję Pozdrawiam Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Witam, poproszę o zestawienia kosztów budowy oraz szczegółowy rysunek wymiarów poszczególnych pomieszczeń karol.usarek@op.pl Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość jesionek Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję jesionekk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję jesionekk@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2016 Witam, czy była by możliwość poszerzenia oraz wydłużenia salonu z jadalnia oraz kuchni, tak, żeby bryła domu była bardziej prostokątna? Oraz prosiłabym o zestawienie kosztów budowy domu. kasiunia899@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Witam, czy była by możliwość poszerzenia oraz wydłużenia salonu z jadalnia oraz kuchni, tak, żeby bryła domu była bardziej prostokątna? Oraz prosiłabym o zestawienie kosztów budowy domu. kasiunia899@o2.pl Witam Zmianę dotyczącą powiększenia budynku można dokonać na etapie adaptacji projektu, nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację. Zestawienia kosztorysowe prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gosia Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2016 Witam, ja również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami m.sanajko@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2016 Witam, ja również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami m.sanajko@gmail.com witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość PW Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję wojtasikpawel@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam, również poproszę zestawienie kosztów budowy oraz rzuty z wymiarami. Dziękuję wojtasikpawel@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ko Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2016 Witam, Dlaczego Państwo po prostu nie umieszczą rzutów na stronie? Myślę, że wielu osobom czyli potencjalnym klientom nie będzie się chciało czekać i prosić o dane dotyczące każdego projektu. Ja też chciałabym zobaczyć, ale niekoniecznie mam ochotę umiejscawiać na stronie ogólnodostępnej swój adres mailowy, pozdrawiam serdecznie k.o. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2016 Witam, Dlaczego Państwo po prostu nie umieszczą rzutów na stronie? Myślę, że wielu osobom czyli potencjalnym klientom nie będzie się chciało czekać i prosić o dane dotyczące każdego projektu. Ja też chciałabym zobaczyć, ale niekoniecznie mam ochotę umiejscawiać na stronie ogólnodostępnej swój adres mailowy, pozdrawiam serdecznie k.o. Witam Rzuty poglądowe zamieszczone są na stronie www. Szczegółowe rysunki można uzyskać nie tylko przez forum, ale również pisząc maila na adres info@dobredomy.pl - wówczas nie trzeba będzie upubliczniać danych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2016 Witam Bardzo spodobał mi się ten projekt, w związku z tym proszę o przesłanie zestawienie kosztów oraz zrzuty z wymiarami na e-maila: mariuso77@windowslive.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2016 Witam Bardzo spodobał mi się ten projekt, w związku z tym proszę o przesłanie zestawienie kosztów oraz zrzuty z wymiarami na e-maila: mariuso77@windowslive.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów yaro97@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów yaro97@wp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Staroń Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów. mam pytanie. chciałbym postawić taki dom w technologi szkieletowej? czy posidają państwo taki projekt? starczyk@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam, ja również proszę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie kosztów. mam pytanie. chciałbym postawić taki dom w technologi szkieletowej? czy posidają państwo taki projekt? starczyk@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Nie posiadamy projektu w technologii szkieletowej - jednakże firma, która miałaby Państwo taki dom budować w tejże technologii bez problemu dostosuje dokumentację, Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 1 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków szczególowych na maila monika.s8@onet.eu. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysów oraz rysunków szczególowych na maila monika.s8@onet.eu. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Romek Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2016 dzien dobry, mogę prosić o rysunki i kosztorys - alleromek@gmail.com - dziekuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi