Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
Napisano

Mam pytanie co do koloru okien i podbitki dachu jaki to kolor, rodzaj- typ? Swietnie sie komponuje z plaska dachowka prosze o odpowiedz- z gory dziekuje

Napisano

Mam pytanie co do koloru okien i podbitki dachu jaki to kolor, rodzaj- typ? Swietnie sie komponuje z plaska dachowka prosze o odpowiedz- z gory dziekuje

Witam

Ten kolor określany jest przez producentów stolarki jako Winchester lub Złoty dąb. Ciepłe odcienie drewna przełamują antracytowy kolor dachówki.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 4 months later...
Napisano

Witam Ten kolor określany jest przez producentów stolarki jako Winchester lub Złoty dąb. Ciepłe odcienie drewna przełamują antracytowy kolor dachówki.   Pozdrawiam

Polecam Winchester. Rozpoczynamy budowę tego projektu 1 czerwca i porównywaliśmy kolory Złoty Dąb oraz Winchester - w zasadzie wszystkich większych producentów i aby zachować efekt, który widnieje na wizualizacji należy wybrać odcień Winchester.

• 3 years later...
Gość Madey
Napisano

Witam Ten kolor określany jest przez producentów stolarki jako Winchester lub Złoty dąb. Ciepłe odcienie drewna przełamują antracytowy kolor dachówki.   Pozdrawiam
Polecam Winchester. Rozpoczynamy budowę tego projektu 1 czerwca i porównywaliśmy kolory Złoty Dąb oraz Winchester - w zasadzie wszystkich większych producentów i aby zachować efekt, który widnieje na wizualizacji należy wybrać odcień Winchester.

Dom wybudowany , piekny , jeszcze kostka do zrobienia. Jesli ktos potrzebuje jakies zdjecia jak wyglada na live . Zapraszam do kontaktu fb Madejski Dawid Bytom.

• 9 months later...
Gość Jaro
Napisano
Witam, mam pytanie odnośnie ścianki nośnej znajdującej się miedzy kuchnia a jadalnia. Czy istnieje możliwość zrobienia z jej filaru bądź zmiany jej położenia?
Napisano
12 godzin temu, Gość Jaro napisał:

Witam, mam pytanie odnośnie ścianki nośnej znajdującej się miedzy kuchnia a jadalnia. Czy istnieje możliwość zrobienia z jej filaru bądź zmiany jej położenia?

Dzień dobry,

istnieje możliwość zastąpienia ścianki filarem, ale będzie to skutkowało powiększeniem przekrojów podciągów lub w ostateczności zastąpieniem ich belką stalową.

Pozdrawiam

Napisano
12 godzin temu, Gość Jaro napisał: Witam, mam pytanie odnośnie ścianki nośnej znajdującej się miedzy kuchnia a jadalnia. Czy istnieje możliwość zrobienia z jej filaru bądź zmiany jej położenia?
Dzień dobry, istnieje możliwość zastąpienia ścianki filarem, ale będzie to skutkowało powiększeniem przekrojów podciągów lub w ostateczności zastąpieniem ich belką stalową. Pozdrawiam

Witam, a co trzeba by było zmienić w projekcie żeby całkowicie obejść się bez tej ścianki?
Napisano
Dzień dobry, jak bardzo zmieniłby się metraż na piętrze gdyby ścianka kolankowa miała na gotowo 120cm? Z tego co wyczytałem w oryginalnym projekcie ma 80cm. Z góry dziękuje za odpowiedź :)
Napisano
18 godzin temu, Gość John napisał:
Dzień dobry, istnieje możliwość zastąpienia ścianki filarem, ale będzie to skutkowało powiększeniem przekrojów podciągów lub w ostateczności zastąpieniem ich belką stalową. Pozdrawiam

Witam, a co trzeba by było zmienić w projekcie żeby całkowicie obejść się bez tej ścianki?

Dzień dobry,

należałoby przeliczyć ponownie konstrukcję i powiększyć przekroje podciągów. Tego typu zmiany zalecamy wykonać na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. 

Napisano
14 godzin temu, Gość Vin napisał:

Dzień dobry, jak bardzo zmieniłby się metraż na piętrze gdyby ścianka kolankowa miała na gotowo 120cm? Z tego co wyczytałem w oryginalnym projekcie ma 80cm. Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Dzień dobry, to pytanie wymaga opracowania szczegółowej odpowiedzi, więc proszę o przesłanie go na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. 

• 10 months later...
Napisano

Witam. Jaka jest wysokość ścianki kolankowej? I jakie są wymiary dolnego gabinetu. I jeszcze jak głęboko jest wysunięta część tarasowa z betonowym stropem. 

Napisano
3 godziny temu, Gość Ramona napisał:

Witam. Jaka jest wysokość ścianki kolankowej? I jakie są wymiary dolnego gabinetu. I jeszcze jak głęboko jest wysunięta część tarasowa z betonowym stropem. 

Dzień dobry,

wysokość ścianki kolankowej wynosi około 80 cm , szerokość gabinetu 336 cm, długość 369 cm. Strop wysunięty jest o 150 cm.

Pozdrawiam

• 9 months later...
Napisano (edytowane)

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunkow szczegółowych i dodatkowych materiałów odnośnie tego projektu na adres zielinskajagoda21@gmail.com 

Dziękuję 

Edytowane przez Jagoda
Napisano
10 godzin temu, Jagoda napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rysunkow szczegółowych i dodatkowych materiałów odnośnie tego projektu na adres zielinskajagoda21@gmail.com 

Dziękuję 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 year later...
  • 1 year later...
Gość Andrzej
Napisano

Dzień dobry,

również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i materiałów dodatkowych na adres: 04durum.ogrody@icloud.com