Gość justyna Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2014 Witam my z mężem budujemy Ariadnę jesteśmy na etapie fundamentów. Przerobiliśmy troszke ten projekt ze względu na nasze indywidualne potrzeby. Zlikwidowaliśmy międzyjnymi dwa balkony, zrobiliśmy cześciowe podpiwniczenie. W pomieszczeniu nad garażem urządziłam sobię garderobę do której można wejśc zarówno z łazienki jak i z naszej sypialni;) W miarę bieżących prac postaram się wstawić parę zdjęć. witam jestesmy ze swietokrzyskiego szukamy domu do obejrzenia ariadny1 czy mozna do panstwa podjechac bardzo nam zalezy:)tel.500656832 pozdrawiamy Cytuj
Gość justyna Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2014 Dodałem kolejne zdjęcia (najbardziej aktualne). Teraz czekamy, aż pogoda pozwoli nam dach skończyć. witam czy jest mozliwosc obejrzeniz pana domu /bardzo nam zalezy , email justyna24ejanus@wp.pl lub tel.500656832.dziekuje i pozdrawiam Cytuj
RLUK Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2014 Witam, Dawno mnie tu nie bylo. W załączeniu nasza Ariadna Cytuj
Gość Iwona Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2015 Witam, Dawno mnie tu nie bylo. W załączeniu nasza Ariadna Witam, wraz z mężem chcemy przeprowadzić takie zmiany z garażem jak Pan a do Tarnowa daleko nie mamy więc moja prośba czy moglibysmy zobaczyć Pana dom? Nawet choćby z zewnątrz. Bardzo proszę o odpowiedz i adres iwonamaczka19@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi