Gość justyna Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Witam my z mężem budujemy Ariadnę jesteśmy na etapie fundamentów. Przerobiliśmy troszke ten projekt ze względu na nasze indywidualne potrzeby. Zlikwidowaliśmy międzyjnymi dwa balkony, zrobiliśmy cześciowe podpiwniczenie. W pomieszczeniu nad garażem urządziłam sobię garderobę do której można wejśc zarówno z łazienki jak i z naszej sypialni;) W miarę bieżących prac postaram się wstawić parę zdjęć. witam jestesmy ze swietokrzyskiego szukamy domu do obejrzenia ariadny1 czy mozna do panstwa podjechac bardzo nam zalezy:)tel.500656832 pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość justyna Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Dodałem kolejne zdjęcia (najbardziej aktualne). Teraz czekamy, aż pogoda pozwoli nam dach skończyć. witam czy jest mozliwosc obejrzeniz pana domu /bardzo nam zalezy , email justyna24ejanus@wp.pl lub tel.500656832.dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alan.harper Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLUK Napisano 20 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2014 Witam, Dawno mnie tu nie bylo. W załączeniu nasza Ariadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iwona Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Witam, Dawno mnie tu nie bylo. W załączeniu nasza Ariadna Witam, wraz z mężem chcemy przeprowadzić takie zmiany z garażem jak Pan a do Tarnowa daleko nie mamy więc moja prośba czy moglibysmy zobaczyć Pana dom? Nawet choćby z zewnątrz. Bardzo proszę o odpowiedz i adres iwonamaczka19@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi