Gość Agnieszka_Damian Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 Witam! Również jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres: agnieszka3108@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2014 Witam! Również jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres: agnieszka3108@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2014 Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń. Szymon.wilinski@wp.pl Projekt jest świetny. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2014 Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń. Szymon.wilinski@wp.pl Projekt jest świetny. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość SKAŁA JACEK Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2014 Witam! Również jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres matisiedlce@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2014 Witam! Również jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres matisiedlce@interia.pl pozdrawiam Witam! W dniu dzisiejszym rysunki szczegółowe zostaną do Pana wysłane na podany adres, pozdrawiam. Cytuj
Gość Beata i Marek Napisano 25 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2014 Witam mapka jest !.:)adaptacja za 2 tyg. gotowa i wszystko do kupy i składamy wniosek o zezwolenie na budowe..:)a ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT DLA WSZYTSTKICH ZAKRĘCONYCH NA PUNKTCIE TELIMENY.. Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 Witam! Również jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres: renata.pietrasiak@poczta.fm Dziękuję , pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 Witam! Również jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres: renata.pietrasiak@poczta.fm Dziękuję , pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2014 Witam. Widzę, że coraz większe zainteresowanie budzi ten projekt. Przymierzam się do niego już z dobre 1,5 miesiąca albo i dłużej i czym więcej studiuję projektów tym bardziej wydaje mi się on wyjątkowy. Też jestem zainteresowany otrzymaniem rzutów z wymiarami pomieszczeń i materiałówką. Był bym wdzięczny za przysłanie mi tych rzeczy na adres e-mail: szwankosie@wp.pl. Jeśli wiatry będą sprzyjać chciałbym w przyszłym roku zacząć budowę. Takie noworoczne postanowienie Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam. Widzę, że coraz większe zainteresowanie budzi ten projekt. Przymierzam się do niego już z dobre 1,5 miesiąca albo i dłużej i czym więcej studiuję projektów tym bardziej wydaje mi się on wyjątkowy. Też jestem zainteresowany otrzymaniem rzutów z wymiarami pomieszczeń i materiałówką. Był bym wdzięczny za przysłanie mi tych rzeczy na adres e-mail: szwankosie@wp.pl. Jeśli wiatry będą sprzyjać chciałbym w przyszłym roku zacząć budowę. Takie noworoczne postanowienie Pozdrawiam Witam Dziękujemy za zainteresowanie naszym projektem. Materiały dla domu Telimena prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość sylwek Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2015 Projekt kupiony... za chwilę mapka będzie gotowa... czekać tylko na wiosnę zapraszam na www.telimena.fora.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2015 Witam mapka jest !.:)adaptacja za 2 tyg. gotowa i wszystko do kupy i składamy wniosek o zezwolenie na budowe..:)a ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT DLA WSZYTSTKICH ZAKRĘCONYCH NA PUNKTCIE TELIMENY.. Witam, my juz zakupiliśmy projekt telimena w październiku i rownież czekamy za pozwolenie, zaczynamy na wiosne? może wymienimy sie email i podzielimy sie wrażeniami i spostrzezeniami podczas budowy?? Pozdrawiam Ola Cytuj
Gość Lolek Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2015 Witam, czy również mógłbym prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i zestawienie materiałów na adres piotrr19@tcz.pl? Z góry serdecznie dziękuje. Projekt ten bardzo mi się spodobał, zakochałem się w nim od pierwszego wejrzenia . Wprowadziłbym jakieś malutkie zmianki ale o tym później Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam, czy również mógłbym prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i zestawienie materiałów na adres piotrr19@tcz.pl? Z góry serdecznie dziękuje. Projekt ten bardzo mi się spodobał, zakochałem się w nim od pierwszego wejrzenia . Wprowadziłbym jakieś malutkie zmianki ale o tym później Witam, Materiały zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam, ja również poproszę rzuty z wymiarami i zestawienie materiałów na asiek81@wp.pl z góry bardzo dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam, ja również poproszę rzuty z wymiarami i zestawienie materiałów na asiek81@wp.pl z góry bardzo dziękuję Witam, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam Jesteśmy juz na drodze pozwolenia na budowe Telimena III. Jedyne zmiany u nas to likwidacja wykuszu w jadalni i zwężenie calego domu po szerokosci kosztem garazu do 12m. Czy jakaś zyczliwa osoba podzieliła by sie informacją ile jest warst bloczków bo chcielismy zamówic materiał w styczniu bo wiadomo najtanszy piotr.top@wp.pl Cytuj
Gość Marcin Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam Zastanawia mnie bliskość kominka i okien. Czy temperatura z kominka nie będzie wpływać negatywnie na stolarkę czy może jest to odizolowane? Pozdrawiam Cytuj
Gość sylwek Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam mapka jest !.:)adaptacja za 2 tyg. gotowa i wszystko do kupy i składamy wniosek o zezwolenie na budowe..:)a ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT DLA WSZYTSTKICH ZAKRĘCONYCH NA PUNKTCIE TELIMENY.. Witam, my juz zakupiliśmy projekt telimena w październiku i rownież czekamy za pozwolenie, zaczynamy na wiosne? może wymienimy sie email i podzielimy sie wrażeniami i spostrzezeniami podczas budowy?? Pozdrawiam Ola witam,mapka już jest projekt w drodze teraz tylko adaptacja i czekać wiosny. zapraszam na www.telimena.fora.plmożemy się tam bezpośrednio wymieniać informacjami na temat postępów w budowie. Cytuj
Gość Joanna Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2015 Witam, Mam prośbę o przesłanie rzutów poszczególnych poziomów. Projekt bardzo mnie się podoba. joanna.lipsa@wp.pl dziękuję Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2015 Witam, ja również poproszę rzuty z wymiarami i zestawienie materiałów oraz wymiary zewnętrzne domu na wiesiekw23@wp.pl z góry dziękuję . Wiesiek. Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2015 Witam mógłbym prosić o rzuty z wymiarami pomieszczeń i zestawienie materiałów na adres andrzejlaszczewski21@wp.pl? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2015 Witam, Mam prośbę o przesłanie rzutów poszczególnych poziomów. Projekt bardzo mnie się podoba. joanna.lipsa@wp.pl dziękuję Witam! Wyślemy rysunki na podany adres. Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2015 Witam, ja również poproszę rzuty z wymiarami i zestawienie materiałów oraz wymiary zewnętrzne domu na wiesiekw23@wp.pl z góry dziękuję . Wiesiek. Dzień dobry! Wyślemy wszystkie dostępne materiały dotyczące budynku na podany adres. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi