Gość Michał Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2014 dzien dobry jestem zainteresowany waszym projektem prosze o rysunki jak poprzednicy m.luksio@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2014 Witam Również proszę o przesłanie rysunków na m.luksio@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2014 dzien dobry jestem zainteresowany waszym projektem prosze o rysunki jak poprzednicy m.luksio@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2014 Również proszę o przesłanie rysunków, pełnej dokumentacji na marek.spamer@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2014 Również proszę o przesłanie rysunków, pełnej dokumentacji na marek.spamer@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alicja Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2014 Również proszę o przesłanie rysunków, pełnej dokumentacji na marek.spamer@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam serdecznie, chciałam wiedzieć jaka jest wysokość schowka pod schodami? Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2014 Witam serdecznie, chciałam wiedzieć jaka jest wysokość schowka pod schodami? Witam, Wysokość pomieszczenia zmiania się wraz z nachyleniem schodów. W najnizszym miejscu jest to 156cm wysokości, a w najwyższym 270cm. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sławek Napisano 10 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2014 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres; port3000@op.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Sławek Cytuj
Gość kamil Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2014 Witam! Również proszę o przesłanie rysunków oraz pełnej dokumentacji na kamil. kaminski@ stada.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2014 Witam, jestem zainteresowany tym projektem, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń, zestawienie potrzebnych materiałów itp. na adres; port3000@op.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Sławek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2014 Witam! Również proszę o przesłanie rysunków oraz pełnej dokumentacji na kamil. kaminski@ stada.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2014 Witam Kiedy będzie dostępny kosztorys Telimena III? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2014 Witam Kiedy będzie dostępny kosztorys Telimena III? Witam W przyszłym tygodniu na naszej stronie www przy prezentacji projektu Telimena III http://www.dobredomy...kt/telimenaIII/ pojawi się jego wycena kosztorysowa. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2014 Witam serdecznie Jaka jest szerokość kuchni i czy jest możliwość połączenia spiżarni i wc w celu powiększenia łazienki w Telimenie Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2014 Witam serdecznie Jaka jest szerokość kuchni i czy jest możliwość połączenia spiżarni i wc w celu powiększenia łazienki w Telimenie Pozdrawiam Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześle Pani rysunki ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia. Co do zaproponowanej zmiany - połączenia wc i spiżarni - technicznie możliwa ona jest do zrealizowania, najlepiej na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2014 Witam , Proszę o przesłanie rysunków oraz pełnej dokumentacji na maila bboysapi1@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Ula Napisano 15 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2014 Witam serdecznie Jaka jest szerokość kuchni i czy jest możliwość połączenia spiżarni i wc w celu powiększenia łazienki w Telimenie Pozdrawiam Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześle Pani rysunki ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia. Co do zaproponowanej zmiany - połączenia wc i spiżarni - technicznie możliwa ona jest do zrealizowania, najlepiej na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Witam! Również proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres mazi1319@gazeta.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2014 Witam , Proszę o przesłanie rysunków oraz pełnej dokumentacji na maila bboysapi1@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2014 Witam! Również proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres mazi1319@gazeta.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2014 Cześć! Również proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres: amaciej@tlen.pl. Na jakiej wysokości zaczynają się skosy na poddaszu i czy jest możliwość takiej zmiany wysokości ścian, aby zyskać dodatkową powierzchnię poddasza? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2014 Cześć! Również proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres: amaciej@tlen.pl. Na jakiej wysokości zaczynają się skosy na poddaszu i czy jest możliwość takiej zmiany wysokości ścian, aby zyskać dodatkową powierzchnię poddasza? Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zgredek Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2014 Witam. Jestem zainteresowany zakupem proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami na kubik.pro@gmail.com Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2014 I ja poproszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres anetadufrat@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2014 Witam. Jestem zainteresowany zakupem proszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami na kubik.pro@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2014 I ja poproszę o przesłanie rysunków ze szczegółowymi wymiarami każdego pomieszczenia na adres anetadufrat@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi