Gość birkowski Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2019 Witam proszę o przeslanie zdjęć rzutu domu w dwóch płaszczyznach pozdrawiam na adres email Birkowski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2019 16 godzin temu, Gość birkowski napisał: Witam proszę o przeslanie zdjęć rzutu domu w dwóch płaszczyznach pozdrawiam na adres email Birkowski@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Justyna1234567 Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2019 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres j.paczkowska@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2019 17 godzin temu, Justyna1234567 napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres j.paczkowska@wp.pl pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2019 Witam czy posiadacie projekt także w wersji szkieletowej. Cytuj
Gość Wojciech Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2019 Dzień Dobry, Proszę o przesłanie wszystkich materiałów dot. tego domku. Jestem zainteresowany tym projektem. Czy posiadacie Państwo kosztorys, zestawienie materiałów? Proszę o przesłanie na adres: wojciech.nowak@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2019 10 godzin temu, Gość Wojciech napisał: Dzień Dobry, Proszę o przesłanie wszystkich materiałów dot. tego domku. Jestem zainteresowany tym projektem. Czy posiadacie Państwo kosztorys, zestawienie materiałów? Proszę o przesłanie na adres: wojciech.nowak@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ala Napisano 24 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2019 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres alicjaiwaniuch@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2019 10 godzin temu, Gość Ala napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i zestawienia materiałów na adres alicjaiwaniuch@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2019 Witam, Ja również proszę o przesłanie wszystkich materiałów dot. tego domku. Jestem zainteresowany tym projektem. Czy posiadacie Państwo kosztorys, zestawienie materiałów? Proszę o przesłanie na adres: daniel.koszuta@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2019 3 godziny temu, Gość Daniel napisał: Witam, Ja również proszę o przesłanie wszystkich materiałów dot. tego domku. Jestem zainteresowany tym projektem. Czy posiadacie Państwo kosztorys, zestawienie materiałów? Proszę o przesłanie na adres: daniel.koszuta@gmail.com Dzień dobry, zestawienie materiałów oraz rysunki zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Damian Napisano 21 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2019 Witam, ogólnie spodobał mi się projekt, lecz chciałem zapytać, czy była by możliwość zaprojektowania dodatkowo także piwnic, przynajmniej w części budynku, a także balkonu na poddaszu w pokoju z garderobą? Proszę o odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2019 12 godzin temu, Gość Gość Damian napisał: Witam, ogólnie spodobał mi się projekt, lecz chciałem zapytać, czy była by możliwość zaprojektowania dodatkowo także piwnic, przynajmniej w części budynku, a także balkonu na poddaszu w pokoju z garderobą? Proszę o odpowiedź. Dzień dobry, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Iwona Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2019 Witam, proszę również o przesłanie rysunków, zestawień materiałów. Czy istnieje możliwość zamiany ogrzewania gazowego na paliwo stałe i uwzględnienie tego w projekcie? Pozdrawiam adres: iwona.tomaszczyk@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2019 1 godzinę temu, Gość Iwona napisał: Witam, proszę również o przesłanie rysunków, zestawień materiałów. Czy istnieje możliwość zamiany ogrzewania gazowego na paliwo stałe i uwzględnienie tego w projekcie? Pozdrawiam adres: iwona.tomaszczyk@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmianę zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marek Napisano 26 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2019 Mam pytanie odnośnie okien, które są na frontowej części budynku, mam na myśli te okna jakie zostały zaprezentowane przez państwa w łazience na poddaszu. Są to dosyć nietypowe okna, jeżeli chodzi o kształt, jednak z pewnością dodają uroku temu budynkowi, dlatego nie chciałbym ich zmieniać. Czy jest możliwość swobodnego otwierania tego typu okien? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 2019 15 godzin temu, Gość Marek napisał: Mam pytanie odnośnie okien, które są na frontowej części budynku, mam na myśli te okna jakie zostały zaprezentowane przez państwa w łazience na poddaszu. Są to dosyć nietypowe okna, jeżeli chodzi o kształt, jednak z pewnością dodają uroku temu budynkowi, dlatego nie chciałbym ich zmieniać. Czy jest możliwość swobodnego otwierania tego typu okien? Dzień dobry, zawsze tego typu okna posiadają pewne ograniczenia w możliwości ich otwierania. Sugerowane przez nas otwarcie jest z zawiasami na słupku ale ostateczną formę otwarcia należy ustalić z dostawcą systemu stolarki. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Telimena lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/3052715248386760 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi