Gość Mikołaj Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2017 Witam , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Mogę prosić o dostępne materiały na maila. mikolaj.konieczny87@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2017 Witam , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Mogę prosić o dostępne materiały na maila. mikolaj.konieczny87@gmail.com Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2018 Witam , podoba się ten projekt. Ciekawa jestem jak wyglądałby ten dom z szarą elewacją, czarnym dachem , białą podbitką i oknami (taki w stylu skandynawskim). Ma ktoś może zdjęcia tego domu w takim stylu -basia.mmatuszak@wp.pl Cytuj
Gość Ela Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Witam , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Mogę prosić o dostępne materiały na maila. wolny_strzelec@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2018 Witam , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Mogę prosić o dostępne materiały na maila. wolny_strzelec@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2018 Dzień dobry , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila kgrzana1@gmail.com ? Cytuj
Gość Michał Napisano 5 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mmucha16@op.pl szczegółowych rysunków tego projektu z wymiarowaniem, rzutów kondygnacji oraz listę zapotrzebowania na materiały do stanu wykończonego. Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Dzień dobry , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila kgrzana1@gmail.com ? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres mmucha16@op.pl szczegółowych rysunków tego projektu z wymiarowaniem, rzutów kondygnacji oraz listę zapotrzebowania na materiały do stanu wykończonego. Dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maria Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Dzień dobry, czy da radę ten dom zrealizować z paneli SIP? Jeśli tak, prosiłabym o wysłanie materiałów na adres maryq@gazeta.pl. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Dzień dobry, czy da radę ten dom zrealizować z paneli SIP? Jeśli tak, prosiłabym o wysłanie materiałów na adres maryq@gazeta.pl. Pozdrawiam serdecznie Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Budynek zaprojektowany jest w technologii tradycyjnej murowanej. Zmianę konstrukcji budynku można wprowadzić na etapie adaptacji. Zajmują się tym firmy, które jednocześnie budują domy w takiej technologii. Pozdrawiam. Cytuj
Gość wera Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Dzień dobry , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila wera70488@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2018 Dzień dobry , Zastanawiam się nad kupnem projektu. Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila wera70488@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres tjustysia@gmail.com dostępnych materiałów wraz z listą zapotrzebowania na materiały do stanu wykończonego. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2018 Dzień dobry, proszę o przesłanie na adres tjustysia@gmail.com dostępnych materiałów wraz z listą zapotrzebowania na materiały do stanu wykończonego. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość M.N Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2018 Witam . Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila nyczu10@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2018 Witam . Czy mogę prosić o dostępne materiały na maila nyczu10@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Cezary Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie materiałów - rzutów , kosztorysu i zestawienia materiałów na adres grant55@wp.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie materiałów - rzutów , kosztorysu i zestawienia materiałów na adres grant55@wp.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michau Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie materiałów - rzutów , kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: michal.wojak23@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2018 Dzień dobry, Poproszę o przesłanie materiałów - rzutów , kosztorysu i zestawienia materiałów na adres: michal.wojak23@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Justyna Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana budową pięknej Telimeny. Proszę o przesłanie wszelkich materiałów jej dotyczących na mandragora44@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana budową pięknej Telimeny. Proszę o przesłanie wszelkich materiałów jej dotyczących na mandragora44@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Kania Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Telimeny. Proszę o przesłanie wszelkich materiałów jej dotyczących na ka.te1@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Telimeny. Proszę o przesłanie wszelkich materiałów jej dotyczących na ka.te1@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi