Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów. Mój adres mateusz190292@wp.pl Z góry dziękuję, Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Sylwia Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam czy jest mozliwosc skrocenia projektu z19.10m na 18,10m.dziekuje za odpowiedz Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam czy jest mozliwosc skrocenia projektu z19.10m na 18,10m.dziekuje za odpowiedz Witam. Zmiany, o których Pani pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Mateusz Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2017 Witam. Mam wymiary działki: 18m dlugosci i 100m szerokości. W projekcie jest minimum 19.1m dlugosci. Czy jest mozliwosc przeksztalcenia tego projektu. Moze byc nawet bez kominka zew. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Witam. Mam wymiary działki: 18m dlugosci i 100m szerokości. W projekcie jest minimum 19.1m dlugosci. Czy jest mozliwosc przeksztalcenia tego projektu. Moze byc nawet bez kominka zew. Dziękuję Witam. Tak jest możliwość wprowadzenia zmian w projekcie. Zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam. Cytuj
Gość cinek Napisano 3 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2017 Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów. Mój adres cinekcb@o2.pl. Z góry dziękuję, Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2017 Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów. Mój adres cinekcb@o2.pl. Z góry dziękuję, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daria Napisano 9 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Październik 2017 Witam, co to jest za płyta elewacyjna ta drewniana ? Gdzie taką dostanę ? Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2017 Witam. Proszę o wycenę i zestawienie materiałów. Mój adres fox113@hot.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2017 Witam, co to jest za płyta elewacyjna ta drewniana ? Gdzie taką dostanę ? Witam W projekcie Telimena, zaproponowaliśmy deskę elewacyjną Cedral. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2017 Witam. Proszę o wycenę i zestawienie materiałów. Mój adres fox113@hot.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr J. Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Witam! Poproszę o wycenę na piotku@wp.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Witam! Poproszę o wycenę na piotku@wp.pl. Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2017 Kupiłem ten projekt i Bardzo bym prosił o wysłanie zestawienia stolarki okiennej pod adres radzitzful@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2017 Kupiłem ten projekt i Bardzo bym prosił o wysłanie zestawienia stolarki okiennej pod adres radzitzful@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Urszula Wieczorek Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów na adres: dluuga89@wp.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów na adres: dluuga89@wp.pl. Dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam. jestem w trakcie realizacji proszę o informację czy macie dane na temat powierzchni ścian....ile m2 ? dla weryfikacji moich tynkarzy telimena wersja podstawowa.pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam. jestem w trakcie realizacji proszę o informację czy macie dane na temat powierzchni ścian....ile m2 ? dla weryfikacji moich tynkarzy telimena wersja podstawowa.pozdrawiam Witam Proszę o podanie adresu mailowego - podeśle zestawienie powierzchni przegród w budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam. jestem w trakcie realizacji proszę o informację czy macie dane na temat powierzchni ścian....ile m2 ? dla weryfikacji moich tynkarzy telimena wersja podstawowa.pozdrawiam Witam Proszę o podanie adresu mailowego - podeśle zestawienie powierzchni przegród w budynku. Pozdrawiam maprzyb@interia.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2017 maprzyb@interia.pl dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2017 Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów na adres piotrektarapata@gmail.com. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2017 Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów na adres piotrektarapata@gmail.com. Dziękuję Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 22 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2017 Witam, czy istnieje możliwość przesłania na maila zestawienia wycen materiałów oraz szczegółowe rzuty i przekroje budynku? lukasztrzebiatowskiswiss@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2017 Witam, czy istnieje możliwość przesłania na maila zestawienia wycen materiałów oraz szczegółowe rzuty i przekroje budynku? lukasztrzebiatowskiswiss@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi