Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marcin
Napisano

Witam,czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej wyceny i innych dostępnych materiałów na adres marcin_paprocki@vp.pl

• Odpowiedzi 717
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Anita Stępień
Napisano

Witam. czy mogę prosić o szczegółową wycenę i dostępnych innych materiałów ? anita.ragan@spoko.pl

Napisano

Projekt jest świetny !!! Małe pytanko odnośnie zmian czy można zrezygnować z trójkątnych okien ( by zostały tylko okna tarasowe ) i rezygnacja z grilla? Czy mogę prosić o wysłanie materiałów adres: martagierczak2@onet.pl

Napisano

Projekt jest świetny !!! Małe pytanko odnośnie zmian czy można zrezygnować z trójkątnych okien ( by zostały tylko okna tarasowe ) i rezygnacja z grilla? Czy mogę prosić o wysłanie materiałów adres: martagierczak2@onet.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Modyfikacji w stolarce okiennej i drzwiowej można dokonać na etapie adaptacji projektu – nie wymagają one zgody naszej Pracowni. 

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

witam, czy istnieje możliwość modyfikacji projektu w taki sposób aby zwiększyć powierzchnie garażu w celu stworzenia kawalerki/senioratki ?

Napisano

Witam, również poproszę o wycenę i materiały na adres daniel457@wp.pl. Z góry dziękuję
Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam

Super, dziękuję.

Napisano

witam, czy istnieje możliwość modyfikacji projektu w taki sposób aby zwiększyć powierzchnie garażu w celu stworzenia kawalerki/senioratki ?

Witam

W sprawie możliwości zmian w projekcie proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

DZieN Dobry, a ja chciałem prosić o zestawienie Więżby jest coś takiego dostępne w projekcie,, do wglądu

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów. Mój adres mateusz190292@wp.pl

Z góry dziękuję,