Gość Marcin Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Witam,czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej wyceny i innych dostępnych materiałów na adres marcin_paprocki@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Witam,czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej wyceny i innych dostępnych materiałów na adres marcin_paprocki@vp.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pozdrawiam Napisano 28 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2017 Czy mogę prosić o wysłanie materiałów adres martapos1145@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2017 Czy mogę prosić o wysłanie materiałów adres martapos1145@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anita Stępień Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Witam. czy mogę prosić o szczegółową wycenę i dostępnych innych materiałów ? anita.ragan@spoko.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Witam. czy mogę prosić o szczegółową wycenę i dostępnych innych materiałów ? anita.ragan@spoko.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marta Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Projekt jest świetny !!! Małe pytanko odnośnie zmian czy można zrezygnować z trójkątnych okien ( by zostały tylko okna tarasowe ) i rezygnacja z grilla? Czy mogę prosić o wysłanie materiałów adres: martagierczak2@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2017 Projekt jest świetny !!! Małe pytanko odnośnie zmian czy można zrezygnować z trójkątnych okien ( by zostały tylko okna tarasowe ) i rezygnacja z grilla? Czy mogę prosić o wysłanie materiałów adres: martagierczak2@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Modyfikacji w stolarce okiennej i drzwiowej można dokonać na etapie adaptacji projektu – nie wymagają one zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Również poproszę o wycene i materiały. Pozdrawiam, Paulina , mail- paulina_laskowska@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2017 Również poproszę o wycene i materiały. Pozdrawiam, Paulina , mail- paulina_laskowska@op.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam,poprosze o wycene i materialy na adres sewila92@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam,poprosze o wycene i materialy na adres sewila92@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam,poprosze o wycene i materialy na adres sewila92@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam,poprosze o wycene i materialy na adres sewila92@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Sierpień 2017 Witam,poprosze o wycene i materialy na adres sewila92@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały pokazowe dla projektu Telimena. Pozdrawiam! Cytuj
Gość rafał Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2017 witam, czy istnieje możliwość modyfikacji projektu w taki sposób aby zwiększyć powierzchnie garażu w celu stworzenia kawalerki/senioratki ? Cytuj
Gość Daniel Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2017 Witam, również poproszę o wycenę i materiały na adres daniel457@wp.pl. Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2017 Witam, również poproszę o wycenę i materiały na adres daniel457@wp.pl. Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2017 Witam, również poproszę o wycenę i materiały na adres daniel457@wp.pl. Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Super, dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2017 witam, czy istnieje możliwość modyfikacji projektu w taki sposób aby zwiększyć powierzchnie garażu w celu stworzenia kawalerki/senioratki ? Witam W sprawie możliwości zmian w projekcie proszę o kontakt bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Fr Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2017 DZieN Dobry, a ja chciałem prosić o zestawienie Więżby jest coś takiego dostępne w projekcie,, do wglądu Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2017 DZieN Dobry, a ja chciałem prosić o zestawienie Więżby jest coś takiego dostępne w projekcie,, do wglądu Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać zestawienie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2017 Witam, proszę o wycenę i zestawienie materiałów. Mój adres mateusz190292@wp.pl Z góry dziękuję, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi