Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2017 Witam, czy mogę prosić o wszystkie informacje dostępne przed zakupem projektu (kosztorys itp) oraz zdjęcia z realizacji projektu na adres agnieszkajakubiec4@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2017 Witam, Czy mgłbym prosić o przesłakanie podglądowej Mapki projektowej z prezkrojami oraz planem pomieszczeń na adres krzysztof.firlag88@gmail.com Jeżeli istnieje możliwość przesłania kosztorysu byłbym wdzięczny Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2017 Witam, Czy mgłbym prosić o przesłakanie podglądowej Mapki projektowej z prezkrojami oraz planem pomieszczeń na adres krzysztof.firlag88@gmail.com Jeżeli istnieje możliwość przesłania kosztorysu byłbym wdzięczny Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 8 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2017 Witam Proszę o przesłanie projektu na maila pieczkam@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Kwiecień 2017 Witam Proszę o przesłanie projektu na maila pieczkam@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 18 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2017 Witam. Rozważam zakup projektu Telimena. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich możliwych danych/informacji, które możecie mi udostępnić przed zakupem: szacunkowy kosztorys, mapki, plany pomieszczeń itp... Mój adres grzegorz.plaskota@vp.pl. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2017 Witam. Rozważam zakup projektu Telimena. Czy mógłbym prosić o przesłanie wszystkich możliwych danych/informacji, które możecie mi udostępnić przed zakupem: szacunkowy kosztorys, mapki, plany pomieszczeń itp... Mój adres grzegorz.plaskota@vp.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres trojanowicz.magda@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Witam Proszę o przesłanie dodatkowych materiałów na adres trojanowicz.magda@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Dzień dobry bardzo proszę o materiały na temtat tego projektu na adres: d.michalek@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2017 Dzień dobry bardzo proszę o materiały na temtat tego projektu na adres: d.michalek@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 22 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień 2017 Witam . Zastanawiamy się nad zakupem projektu. Czy możemy prosić dostępne materiały na maila. marste1313@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam . Zastanawiamy się nad zakupem projektu. Czy możemy prosić dostępne materiały na maila. marste1313@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam chciałabym jak najwierniej wykonać projekt .również wizualnie . czy mogę otrzymać informację o materiałach "użytych" do tej wizualizacji czy są rzeczywiście istniejące np. płytki elewacyjne,taras, kolor okien...itd maprzyb@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2017 Witam chciałabym jak najwierniej wykonać projekt .również wizualnie . czy mogę otrzymać informację o materiałach "użytych" do tej wizualizacji czy są rzeczywiście istniejące np. płytki elewacyjne,taras, kolor okien...itd maprzyb@interia.pl Witam Przygotowując wizualizacje do projektu używamy tekstur dostępnych w projekcie graficznym, nie konkretne produkty danych producentów. Na rynku dostępne są wizualnie zbliżone materiały do tych użytych na grafikach, trzeba poszukać na stronach producentów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2017 Witam, Zastanawiam się nad aranżacją łazienki, czy mają Państwo jakieś wizualizacje wykończenia łazienki lub dysponują zdjęciami z realizacji? Jeśli tak, to poproszę o przesłanie na adres: lechu.pil@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2017 Witam, Zastanawiam się nad aranżacją łazienki, czy mają Państwo jakieś wizualizacje wykończenia łazienki lub dysponują zdjęciami z realizacji? Jeśli tak, to poproszę o przesłanie na adres: lechu.pil@interia.pl Pozdrawiam Witam Na tą chwilę nie dysponujemy ani wizualizacjami wnętrz anie zdjęciami z realizacji dla domu Telimena. Proszę poszukać na formach internetowych, w tym również na naszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz Napisano 23 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2017 Witam . Zastanawiam się nad zakupem projektu. Czy moge prosic o dostępne materiały na maila. Lukasz.caban@gmail.com Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2017 Witam . Zastanawiam się nad zakupem projektu. Czy moge prosic o dostępne materiały na maila. Lukasz.caban@gmail.com Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2017 Witam, również zastanawiamy się wspólnie nad kupnem projektu. Mogę prosić o podesłanie materiałów na savken.algro@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam,czy moge prosić o dostępne materiały dla domu Telimena na maila patrycjaromanska2@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam,czy moge prosić o dostępne materiały dla domu Telimena na maila patrycjaromanska2@gmail.com Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Lipiec 2017 Witam, również zastanawiamy się wspólnie nad kupnem projektu. Mogę prosić o podesłanie materiałów na savken.algro@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2017 Również proszę na mich55@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2017 Również proszę na mich55@o2.pl Witam, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi