Gość Zhanna Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2016 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu TELIMENA na adres zh.zharovska@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2016 Witam! Poproszę o przesłanie rzutów oraz kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów na adres patrykzelech@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2016 Witam! Poproszę o przesłanie rzutów oraz kosztorysu wraz z zestawieniem materiałów na adres patrykzelech@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2016 Witam, proszę o informację czy w projekcie na etapie adaptacji istnieje możliwość wprowadzenia takich zmian aby dom zmieścił się na działce o szerokości 19,5 m? np. poprzez likwidację wykusza i ewentualnym przesunięciu ściany bocznej w salonie i kuchni? Czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres stile28@wp.pl. Z góry dziękuje za informację. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2016 Witam, proszę o informację czy w projekcie na etapie adaptacji istnieje możliwość wprowadzenia takich zmian aby dom zmieścił się na działce o szerokości 19,5 m? np. poprzez likwidację wykusza i ewentualnym przesunięciu ściany bocznej w salonie i kuchni? Czy również mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów na adres stile28@wp.pl. Z góry dziękuje za informację. Pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2016 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu TELIMENA na adres BeataDawid@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2016 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu TELIMENA na adres BeataDawid@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy darmowe materiały dotyczące projektu Telimena. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 3 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2016 Witam, proszę o przesłanie na adres-ewelina.byczkowska@outlook.com informacji szczegółowych projektu telimena również kosztorys, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2016 Witam, proszę o przesłanie na adres-ewelina.byczkowska@outlook.com informacji szczegółowych projektu telimena również kosztorys, pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość s Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam, czy istnieje możliwość dostosowania powyższego projektu do metody budowy prefabrykowanej z keramzytu ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2016 Witam, czy istnieje możliwość dostosowania powyższego projektu do metody budowy prefabrykowanej z keramzytu ? Witam O możliwość realizacji budowy domu metodą prefabrykowaną należy pytać firmy realizujące budowy w tejże technologii. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2016 Witam . Jestem zainteresowana budowa domu Telimena 110.70 m ale niestety nie pasuje mi opcja z garażem dla tego mam pytanie czy istnieje możliwość zmiany tego projektu i w zamian garażu usytuowanie dodatkowego pokoju . Będę wdzięczna za odpowiedz. Prosze o przesłanie mi odpowiedzi na mojego meila agrafka21@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2016 Witam . Jestem zainteresowana budowa domu Telimena 110.70 m ale niestety nie pasuje mi opcja z garażem dla tego mam pytanie czy istnieje możliwość zmiany tego projektu i w zamian garażu usytuowanie dodatkowego pokoju . Będę wdzięczna za odpowiedz. Prosze o przesłanie mi odpowiedzi na mojego meila agrafka21@op.pl Witam. Odpowiedź zostanie przesłana w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość damian Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2016 witam,czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych informacji tego projektu,min wymiarów pomieszczeń,na adres damiansienko@yahoo.com Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2016 witam,czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych informacji tego projektu,min wymiarów pomieszczeń,na adres damiansienko@yahoo.com Dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alex Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Witam, Dzień Jestem zainteresowana zakupem projektu . Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu . Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com Dziękuję bardzo Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2016 Witam, Dzień Jestem zainteresowana zakupem projektu . Widzę z wpisów na forum ze istnieje możliwość otrzymania jakiś dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu . Czy mogę również prosić o ich przesłanie na adres : alexgym2012@gmail.com Dziękuję bardzo Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość pawel Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2017 Witam,ja rowniez jestem zainteresowany zakupek tego projetu, prosze o dodarkowe informacje takze,pozdrawiam pawelnawrockihalam@gmail.com Cytuj
Gość karolina Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu TELIMENA . Czy mogę prosić o przesłanie dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na adres: ambrozy.karolina@gmail.com Dziękuję bardzo Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Witam,ja rowniez jestem zainteresowany zakupek tego projetu, prosze o dodarkowe informacje takze,pozdrawiam pawelnawrockihalam@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu TELIMENA . Czy mogę prosić o przesłanie dodatkowych bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na adres: ambrozy.karolina@gmail.com Dziękuję bardzo Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iza Napisano 10 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2017 Witam czy mogła bym prosić również o dodatkowe bezplatne informacje dotyczące projektu domu telimena ? Bardzo proszę o przesłanie pod adres izabela_nyckowska@op.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam czy mogła bym prosić również o dodatkowe bezplatne informacje dotyczące projektu domu telimena ? Bardzo proszę o przesłanie pod adres izabela_nyckowska@op.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2017 Witam, jeżeli jest taka możliwość, to również proszę o przesłanie dodatkowych materiałów dotyczących projektu Telimena na adres beata.pempera@poczta.fm Z góry dziękuję, Pozdrawiam, Beata Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2017 Witam, jeżeli jest taka możliwość, to również proszę o przesłanie dodatkowych materiałów dotyczących projektu Telimena na adres beata.pempera@poczta.fm Z góry dziękuję, Pozdrawiam, Beata Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi