Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów oraz zestawienie powierzchni podstawowych przegród budynku i innych bezpłatnych materiałów na adres adrian.wos@interia.pl . Pozdrawiam

Dzień dobry, w nawiązaniu do wpisu wysyłam rysunki szczegółowe oraz zestawienia na wskazany adres. Pozdrawiam!​

• Odpowiedzi 717
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość malgorzata
Napisano

Dzien dobry. Projekt bardzo interesujacy. W warunkach zabudowy nie mozemy przekroczyc 8.00 m. Mysle, ze ewentualna redukcja wysokosci nie bedzie problematyczna ?

Napisano

Dzien dobry. Projekt bardzo interesujacy. W warunkach zabudowy nie mozemy przekroczyc 8.00 m. Mysle, ze ewentualna redukcja wysokosci nie bedzie problematyczna ?

Witam. Jest możliwość zmniejszenia wysokości budynku, najlepiej po przez obniżenie ścianki kolankowej.

Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Państwa architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt.

Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam.

Gość Sylwia
Napisano

Witam, mnie również bardzo interesuje ten projekt :-)

w związku z tym proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji na temat telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres:

sylwia_bojańczyk@poczta.onet.pl

Gość Sylwia
Napisano

w swojej wiadomożci zapomniałam dodać, iż intersuje mnie odbicie lustrzane telimeny

pozdrawiam

Napisano

Witam, mnie również bardzo interesuje ten projekt :-) w związku z tym proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji na temat telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: sylwia_bojańczyk@poczta.onet.pl

Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, kosztorysu, informacji na temat Telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: klementynax@10g.pl

Napisano

Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, kosztorysu, informacji na temat Telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: klementynax@10g.pl

Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Napisano

Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, kosztorysu, informacji na temat Telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: aniazalewska1989@o2.pl

Gość Serafin
Napisano

Witam, mnie również bardzo interesuje ten projekt proszę o wszystkie dane dot.kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji na temat telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: dagser@interia.eu

Napisano

Witam, mnie również bardzo interesuje ten projekt proszę o wszystkie dane dot.kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji na temat telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: dagser@interia.eu

Witam,

materiały zostały przesłane na podany adres. Pozdrawiam

Napisano

Witam, mnie również bardzo interesuje ten projekt proszę o wszystkie dane dot.kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji na temat telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: vena869@wp.pl

Napisano

Witam, mnie również bardzo interesuje ten projekt proszę o wszystkie dane dot.kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji na temat telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: vena869@wp.pl

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam

Gość Marzena
Napisano

WITAM.

Czy jest możliwość przesłania na maila: nelly2004@wp.pl wizualizacji, gdzie zostanie zlikwidowany garaż na rzecz pokoju w jego miejscu. Chodzi mi tylko o pokazanie, jak będzie wyglądał po takiej zmianie front budynku ( zamiast bramy garażowej-okno do pokoju). DZIĘKUJĘ

Napisano

WITAM. Czy jest możliwość przesłania na maila: nelly2004@wp.pl wizualizacji, gdzie zostanie zlikwidowany garaż na rzecz pokoju w jego miejscu. Chodzi mi tylko o pokazanie, jak będzie wyglądał po takiej zmianie front budynku ( zamiast bramy garażowej-okno do pokoju). DZIĘKUJĘ

Witam,

niestety nie zlecamy indywidualnych zmian wizualizacji.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Zbigniew Huminiłowicz
Napisano

proszę przesłać na adres e-mail - zh@modeh.com.pl projekt domu Telimena

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o wszystkie dane dotyczące kosztorysu, pomiarów pomieszczeń i wszelkich informacji na temat telimeny i telimeny III, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: diankas@wp.pl,czy istnieje możliwość adaptacji projektu do technologi szkieletu drewnianego?? z góry dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam, proszę o wszystkie dane dotyczące kosztorysu, pomiarów pomieszczeń i wszelkich informacji na temat telimeny i telimeny III, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: diankas@wp.pl,czy istnieje możliwość adaptacji projektu do technologi szkieletu drewnianego?? z góry dziękuję i pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

możliwość budowy domu Telimena w technologii szkieletowej należy pytać w firmie, która zajmuje się realizacją budów w tejże technologii.

Pozdrawiam

Gość karolina
Napisano

Witam,tak jak pozostałych  mnie również bardzo interesuje ten projekt. w związku z tym proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji na temat telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: 92malutka92@gmail.com  pozdrawiam serdecznie 

Napisano

Witam,tak jak pozostałych  mnie również bardzo interesuje ten projekt. w związku z tym proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji na temat telimeny, które są dostępne przed zakupem projektu na adres: 92malutka92@gmail.com  pozdrawiam serdecznie 

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu TELIMENA na adres wiolcia00@tlen.pl

Dziękuję i pozdrawiam,

Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, danych dotyczących kosztorysu, pomiarów pomieszczeń, informacji dotyczących projektu TELIMENA na adres wiolcia00@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam,

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani wszystkie bezpłatne materiały dotyczące projektu Telimena.

Pozdrawiam!

Napisano

witam, tak jak poprzednicy bardzo proszę o przesłanie wszystkich mozliwych materiałów na temat tego projektu na adres artsator@o2.pl.

dziekuje i pozdrawiam