Gość Renata Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2015 Witam,czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów oraz zestawienie potrzebnych materiałów ,bardzo ciekawy projekt ,mała powierzchnia a przy tym bardzo ustawny dom.Pozdrawiam.Renata. r.predka@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2015 Witam,czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów oraz zestawienie potrzebnych materiałów ,bardzo ciekawy projekt ,mała powierzchnia a przy tym bardzo ustawny dom.Pozdrawiam.Renata. r.predka@op.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomek Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2015 witam ja rowniez prosze o wyslanie rzutów tego domu gondi21@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2015 witam ja rowniez prosze o wyslanie rzutów tego domu gondi21@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominik Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2015 witam proszę o zestawienie materiałów i rzutow dominik567aha@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 witam proszę o zestawienie materiałów i rzutow dominik567aha@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2016 Witam rozważam zakup tego projektu proszę o zestawienie materiałów i rzutów lflorek8908@gmail.com Cytuj
Gość Sylwia Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2016 Czy dom może być podpiwniczony lub tylko częściowo? i czy zamiast garażu można zrobić dwa mniejsze pokoje? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2016 Witam rozważam zakup tego projektu proszę o zestawienie materiałów i rzutów lflorek8908@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2016 Czy dom może być podpiwniczony lub tylko częściowo? i czy zamiast garażu można zrobić dwa mniejsze pokoje? Witam Zmiany te technicznie możliwe są do zrealizowania na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gr Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków z oznaczeniem ścian nośnych i proszę też wersję Telimeny IV na adres grzesiek3210@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków z oznaczeniem ścian nośnych i proszę też wersję Telimeny IV na adres grzesiek3210@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Witam, czy mogłabym prosić jak poprzednicy o rysunki z wymiarami i określonymi ścianami nośnymi ? Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Mój adres am_mazur@outlook.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Witam, czy mogłabym prosić jak poprzednicy o rysunki z wymiarami i określonymi ścianami nośnymi ? Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Mój adres am_mazur@outlook.com Witam Materiały prześlemy na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renia Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 witam, Czy mogłabym również prosić o materiały odnośnie telimeny I? email: regina-n@o2.pl O ile mogłabym podnieść ścianę kolankową żeby dom nie stracił uroku? podobają mi się te okna tarasowe, czy da się do nich zamontować rolety wbudowane? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 witam, Czy mogłabym również prosić o materiały odnośnie telimeny I? email: regina-n@o2.pl O ile mogłabym podnieść ścianę kolankową żeby dom nie stracił uroku? podobają mi się te okna tarasowe, czy da się do nich zamontować rolety wbudowane? Witam Odpowiedź wraz z materiałami prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Artur Brzezinski Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl -- Pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl -- Pozdrawiam! Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rama Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl -- Pozdrawiam! Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Ile wynosi wysokość ściany kolankowej w Telimenie I? Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2016 Ile wynosi wysokość ściany kolankowej w Telimenie I? Witam Ścianka kolanowa wysoka jest na 58cm Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. grzegorz.trybek@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. grzegorz.trybek@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu TELIMENA na adres mateusznie@interia.eu Zależy mi na dokładnych wymiarach pomieszczeń oraz informacji na temat ścianki kolankowej oraz o maksymalnej wysokości na jaką można ja podnieść. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2016 Proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu TELIMENA na adres mateusznie@interia.eu Zależy mi na dokładnych wymiarach pomieszczeń oraz informacji na temat ścianki kolankowej oraz o maksymalnej wysokości na jaką można ja podnieść. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Dziękuję za przesłane materiały. Mam jeszcze pytanie dotyczące ściany kolankowej, na ile możemy ja podnieść? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi