Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów oraz zestawienie potrzebnych materiałów ,bardzo ciekawy projekt ,mała powierzchnia a przy tym bardzo ustawny dom.Pozdrawiam.Renata. r.predka@op.pl

• Odpowiedzi 717
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,czy mogłabym prosić o przesłanie rzutów oraz zestawienie potrzebnych materiałów ,bardzo ciekawy projekt ,mała powierzchnia a przy tym bardzo ustawny dom.Pozdrawiam.Renata. r.predka@op.pl

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gość Łukasz
Napisano

Witam rozważam zakup tego projektu proszę o zestawienie materiałów i rzutów lflorek8908@gmail.com

Gość Sylwia
Napisano

Czy dom może być podpiwniczony lub tylko częściowo? i czy zamiast garażu można zrobić dwa mniejsze pokoje?

Napisano

Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków z oznaczeniem ścian nośnych i proszę też wersję Telimeny IV na adres grzesiek3210@wp.pl

• 3 weeks later...
Napisano

Witam, czy mogłabym prosić jak poprzednicy o rysunki z wymiarami i określonymi ścianami nośnymi ? Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Mój adres am_mazur@outlook.com

Napisano

Witam, czy mogłabym prosić jak poprzednicy o rysunki z wymiarami i określonymi ścianami nośnymi ? Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Mój adres am_mazur@outlook.com

Witam
Materiały prześlemy na początku przyszłego tygodnia.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Renia
Napisano

witam,

Czy mogłabym również prosić o materiały odnośnie telimeny I? email: regina-n@o2.pl

O ile mogłabym podnieść ścianę kolankową żeby dom nie stracił uroku?

podobają mi się te okna tarasowe, czy da się do nich zamontować rolety wbudowane? 

Napisano

witam,

Czy mogłabym również prosić o materiały odnośnie telimeny I? email: regina-n@o2.pl

O ile mogłabym podnieść ścianę kolankową żeby dom nie stracił uroku?

podobają mi się te okna tarasowe, czy da się do nich zamontować rolety wbudowane? 

Witam

Odpowiedź wraz z materiałami prześlemy na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Gość Artur Brzezinski
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl

--

Pozdrawiam!

Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl -- Pozdrawiam!

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Rama
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian. O ile można podnieść ściankę kolankową? Proszę o odpowiedź, artur_brzezinski_1987@tlen.pl -- Pozdrawiam!
Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym.   Pozdrawiam

Ile wynosi wysokość ściany kolankowej w Telimenie I?

Gość Grzegorz
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rysunków wraz z wymiarami ścian.

grzegorz.trybek@gmail.com

Pozdrawiam

Gość Mateusz
Napisano

Proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu TELIMENA na adres mateusznie@interia.eu

Zależy mi na dokładnych wymiarach pomieszczeń oraz informacji na temat ścianki kolankowej oraz o maksymalnej wysokości na jaką można ja podnieść. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu TELIMENA na adres mateusznie@interia.eu

Zależy mi na dokładnych wymiarach pomieszczeń oraz informacji na temat ścianki kolankowej oraz o maksymalnej wysokości na jaką można ja podnieść. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Witam

Pozdrawiam

Gość Gość
Napisano

Witam

Pozdrawiam

Dziękuję za przesłane materiały. Mam jeszcze pytanie dotyczące ściany kolankowej, na ile możemy ja podnieść?