Luk Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Witam, również planuję zacząć budowę Telimeny, chciałbym zapytać czy jest możliwość zobaczenia Państwa domu. Jestem też ciekaw z których detali Państwo zrezygnowaliście? Zostawiam swój adres email spajkowski@poczta.fm Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 14 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2015 Witam serdecznie, poprosiła bym o przesłanie rysunków ze ścianą nami nośny mi oraz kosztorysu z zestawieniem materiałów jakie będę potrzebne. ewelinablock@wp.pl. serdecznie dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2015 Witam serdecznie, poprosiła bym o przesłanie rysunków ze ścianą nami nośny mi oraz kosztorysu z zestawieniem materiałów jakie będę potrzebne. ewelinablock@wp.pl. serdecznie dziekuje Witam. Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Basia Napisano 19 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2015 Witam, interesuje mnie ten projekt. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałow na adres e -mail: pyszbarbara@gmail.com ? Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2015 Witam, interesuje mnie ten projekt. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałow na adres e -mail: pyszbarbara@gmail.com ? Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały do Pani przesłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2015 Witam. Fajny projekt. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na e-mail: jedrek1@buziaczek.plEwentualnie jeśli ktoś ma już jakieś zdjęcia z wykonanego budynku to również proszę o przesłanie.Pozdrawiam Cytuj
Gość Sabina Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Witam! Ten projekt jest cudowny dlatego planujemy jego zakup. Prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: sabina.glowacka@gmail.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Witam. Fajny projekt. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na e-mail: jedrek1@buziaczek.pl Ewentualnie jeśli ktoś ma już jakieś zdjęcia z wykonanego budynku to również proszę o przesłanie. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2015 Witam! Ten projekt jest cudowny dlatego planujemy jego zakup. Prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: sabina.glowacka@gmail.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość szymon Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie przedmiaru robót na adres szymon.borowiecki@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie przedmiaru robót na adres szymon.borowiecki@onet.pl Witam Bezpłatnie możemy udostępnić ogólne zestawienia kosztorysowe dla projektu, pełnego przedmiaru niestety nie. Materiały prześlę na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 29 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2015 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na adres lukasz4art@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 30 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2015 Witam . Jesteś zachwyceni tym projektem dlatego też o ile to możliwe prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marcinwitasek@gmail.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2015 Witam, proszę o przesłanie kosztorysu na adres lukasz4art@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2015 Witam . Jesteś zachwyceni tym projektem dlatego też o ile to możliwe prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marcinwitasek@gmail.com Z góry dziękujemy i pozdrawiamy Dzień dobry, materiały zostały własnie przesłane. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Justyna Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2015 Witam. Mogę prosić o projekt z wymiarami na adres justynahajnos@gmail.com? pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2015 Witam, dom jest piękny mam pytanie czy zamiast garażu możemy zrobić sobie pokój? mamy piękna dziłke pod górą z widokiem i myśle ze to będzie strzał w 10 ! Jeżeli to możliwe prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marta.stu@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam Marta Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2015 witam, czy w projekcie TELIMENA można zrobić taki salon jak w telimena III? tzn. bardzo podoba mi się salon z telimeny III z tym sufitem skośnym ( przepaszam za nie fachowe slownictwo ) nad duża częscią salonu ( tak jak to widać na wizualizacji - czy realnie też tak to w III wyglądac będzie?) i czy można zmienić garaż na pokój? Uprzejmie prosze o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marta.stu@onet.pl dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2015 Witam, dom jest piękny mam pytanie czy zamiast garażu możemy zrobić sobie pokój? mamy piękna dziłke pod górą z widokiem i myśle ze to będzie strzał w 10 ! Jeżeli to możliwe prosimy o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marta.stu@onet.pl. Dziękuję i pozdrawiam Marta Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2015 witam, czy w projekcie TELIMENA można zrobić taki salon jak w telimena III? tzn. bardzo podoba mi się salon z telimeny III z tym sufitem skośnym ( przepaszam za nie fachowe slownictwo ) nad duża częscią salonu ( tak jak to widać na wizualizacji - czy realnie też tak to w III wyglądac będzie?) i czy można zmienić garaż na pokój? Uprzejmie prosze o przesłanie dodatkowych rysunków oraz zestawienia materiałów na adres: marta.stu@onet.pl dziękuje i pozdrawiam Witam W obu projektach salon umieszczony jest w tym samym miejscu, jednak w Telimenie III jest on bardziej wysunięty poza obrys budynku, stąd ta część z widocznym skośnym dachem będzie dłuższa niż w Telimenie. Co do zmiany garażu na pokój oraz wysyłki materiałów - już mail został do Pani wysłany. Pozdrawiam Cytuj
Gość marta Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2015 Witam W obu projektach salon umieszczony jest w tym samym miejscu, jednak w Telimenie III jest on bardziej wysunięty poza obrys budynku, stąd ta część z widocznym skośnym dachem będzie dłuższa niż w Telimenie. Co do zmiany garażu na pokój oraz wysyłki materiałów - już mail został do Pani wysłany. Pozdrawiam bardzo dziękuję za odpowiedź, czy na etapie projektowania indywidualnego w teliemenie moge również wysunąc sobię tak salon ? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2015 bardzo dziękuję za odpowiedź, czy na etapie projektowania indywidualnego w teliemenie moge również wysunąc sobię tak salon ? pozdrawiam Witam ponownie Można również wprowadzić taką zmianę - wyrazimy na nią zgodę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zainteresowana Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2015 Przepiękny projekt, chciałabym zobaczyć wizualizację wnętrza jeśli jest możliwość, lub dom w trakcie wykończenia w realizacji Cytuj
Gość sylwester Napisano 24 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2015 Witam, zainteresowanych zapraszam na http://www.telimena.fora.pl Cytuj
Gość sylwester Napisano 24 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2015 Przepiękny projekt, chciałabym zobaczyć wizualizację wnętrza jeśli jest możliwość, lub dom w trakcie wykończenia w realizacji zapraszam na http://www.telimena.fora.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi