Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poproszę tak jak poprzednicy o wszystkie dostępne materiały. Dziękuje i pozdrawiam kamilgebski@op.pl

• Odpowiedzi 313
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Rafał
Napisano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie jest przewidziane w projekcie oceania doprowadzenie wody i kanalizacja, czy jest przewidziane szambo i studnia głębinowa?

Napisano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jakie jest przewidziane w projekcie oceania doprowadzenie wody i kanalizacja, czy jest przewidziane szambo i studnia głębinowa?

Witam

Projekt zawiera rozprowadzeni instalacji wewnątrz budynku. Doprowadzenie ich do ścian budynku to już kwestia lokalnych warunków i etap adaptacji projektu.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Czy możliwe jest w projekcie Oceania zaprojektowanie kotłowni na paliwo stałe i jeśli tak, to gdzie?

Napisano

Witam

Czy możliwe jest w projekcie Oceania zaprojektowanie kotłowni na paliwo stałe i jeśli tak, to gdzie?

Witam

Jest możliwe przeprojektowania instalacji grzewczej. Pomieszczenie gospodarcze, w którym znajduje się kocioł może zostać powiększone i przystosowane do instalacji grzewczej na paliwo stałe, kosztem pokoju. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,mam pytanie czy przy takim metrażu pomieszczenia gospodarczego jest możliwość zamontowania pieca na pellet??

Napisano

Witam,mam pytanie czy przy takim metrażu pomieszczenia gospodarczego jest możliwość zamontowania pieca na pellet??

Dzień dobry!

Pomieszczenie, w którym jest kocioł na paliwo stałe powinno być na tyle duże, aby zapewnić swobodny dostęp ze wszystkich stron do kotła. Sądzę, że w tym przypadku będzie trzeba poszerzyć pom. gospodarcze kosztem szafy wnękowej w pokoju.

Pozdrawiam

Napisano

Jesteśmy zainteresowani projektem. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu pod adres dufin@poczta.fm. Czy ktoś buduje ten dom i posiada zdjęcia z budowy?

Napisano

Jesteśmy zainteresowani projektem. Bardzo proszę o przesłanie kosztorysu pod adres dufin@poczta.fm. Czy ktoś buduje ten dom i posiada zdjęcia z budowy?

Witam

Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego.

Pozdrawiam

Napisano

Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego.   Pozdrawiam

Witam,my budujemy ten dom,dopiero przechodzimy do murów za tydzień,jak już coś będzie widać dodam zdjęcia.

Napisano

Witam,czy można w tym projekcie zamienić strop na terrivę lub na drewniany skoro poddasze jest nieużytkowe?

• 2 weeks later...
Gość Marzena
Napisano

Witam, mam pytanie czy jest możliwość zmiany kątu nachylenia dachu w domu Oceania na 35 stopni ??

Napisano

Witam, mam pytanie czy jest możliwość zmiany kątu nachylenia dachu w domu Oceania na 35 stopni ??

Witam

Zmiany takiej można dokonać na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację.

Pozdrawiam

Gość Ewelina Kruczek
Napisano

witam mam pytanie czy budowął już ktoś dom oceania jestem bardzo zainteresowana ale chciałabym zaciągnąć opini osób iktóre ten dom wybudowały ?? jeżeli jest taka osoba proszę o kontt kruczekewelin@o2.pl dziękuje pozdrawiam

Gość Ewelina Kruczek
Napisano

Witam,my budujemy ten dom,dopiero przechodzimy do murów za tydzień,jak już coś będzie widać dodam zdjęcia.

witam wyczytałam informację że budujecie państwo ten dom projekt ocenia jesteście może państwo z lubelskiego bardzo chciałabym zobaczyć ten dom na żywo ? mój mel kruczekewelin@o2.pl 

Gość Agnieszka
Napisano

Witam serdecznie czy można prosić o rysunki szczegółowe dla projektu Oceania wersja lustrzana oraz szczegółowe zestawienie materiałów. Odpowiedz proszę kierować na adres aggi79@op.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Napisano

Witam serdecznie czy można prosić o rysunki szczegółowe dla projektu Oceania wersja lustrzana oraz szczegółowe zestawienie materiałów. Odpowiedz proszę kierować na adres aggi79@op.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...