Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy mozna zmodyfikowac dach na taki jak w projekcie domu homekoncept 31? Prosze o przeslanie kosztorysu i planu szczegolowego na adres natalia.polowczyk@wp.pl. dziekuje i pozdrawiam

Witam

Projekt homekoncept 31 nie jest naszym projektem, więc nie mogę się odnieść do przeróbek dachu na wzór tego projektu.

Materiały o które Pani prosi prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 313
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,poprosze o kosztorys i rzut pomieszczen projektu oceania na iza-k20@wp.pl

z gory dziekuje pozdrawiam

Gość Norbert
Napisano

Witam,

jestem zainteresowany projektem domu Oceania, czy mógłby mi ktoś podesłać na norbus48@gmail.com zdjęć z realizacji projektu? 

Ewentualnie czy ktoś z województwa lubelskiego byłby wstanie podesłać mi kontakt do siebie? Chciałbym zobaczyć dom na żywo. 

Pozdrawiam.

Gość Norbert
Napisano

Witam,

jestem zainteresowany projektem domu Oceania, czy mógłby mi ktoś podesłać na norbus48@gmail.com zdjęć z realizacji projektu? 

Ewentualnie czy ktoś z województwa lubelskiego byłby wstanie podesłać mi kontakt do siebie? Chciałbym zobaczyć dom na żywo. 

Pozdrawiam.

Poprosiłbym również o przesłanie na norbus48@gmail.com kosztorysu i szkicu pomieszczeń wraz z dokładnymi wymiarami dla domu Oceania.

Pozdrawiam,

Norbert Pietroń 

•  
Napisano

Poprosiłbym również o przesłanie na norbus48@gmail.com kosztorysu i szkicu pomieszczeń wraz z dokładnymi wymiarami dla domu Oceania.

Pozdrawiam,

Norbert Pietroń 

•  

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość majcin:)
Napisano

Witam, proszę o przesłanie mi kosztorysu i szkicu pomieszczeń wraz z dokładnymi wymiarami dla domu Oceania na majcin248@wp.pl

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com

• 2 weeks later...
Napisano

Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres joland11@o2.pl 

• 2 weeks later...
Gość Michał
Napisano

Witam

jestem zainteresowany projektem domu "Oceania". Chciałbym zobaczyć przed budowa ten dom na żywo - 

jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i dałby mi możliwość zobaczenia tego domu byłbym bardzo wdzięczny - 

proszę o kontakt na e-maila: kozielmichal12@gmail.com

Gość Andrzej
Napisano

Witam, Czy jest możliwość w projekcie Oceania wkomponowanie jednego miejsca na samochód oraz dodanie jednego pokoju. Proszę również o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz ogólnego zestawienia materiałów na adres andrej87@interia.pl pozdrawiam

Gość Katarzyna
Napisano

Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres katkol22@wp.pl

Z góry dziękuję

Napisano

Witam, Czy jest możliwość w projekcie Oceania wkomponowanie jednego miejsca na samochód oraz dodanie jednego pokoju. Proszę również o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz ogólnego zestawienia materiałów na adres andrej87@interia.pl pozdrawiam

Witam

Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Michal Sz
Napisano

Witam,

Proszę o dokładnie wymiary domku i pomieszczeń oraz zestawienie materiałów na maila.: biuropwkami@gmail.com

Gość Marcin
Napisano

Witam, proszę o informacje jaki rodzaj, model i kolor dachówki jest na zdjęciu projektu oceania. Pozdrawiam.

Napisano

Witam, proszę o informacje jaki rodzaj, model i kolor dachówki jest na zdjęciu projektu oceania. Pozdrawiam.

Witam

W projekcie polecamy dachówkę ceramiczną Creaton w kolorze grafitowym. Na wizualizacji projektu zaś nie użyto konkretnego produktu - jest to efekt pracy w programie graficznym.

Pozdrawiam

Gość Natalia
Napisano

Bardzo proszę o wysłanie rysunku szczegółowego z dokładnymi wymiarami pomieszczeń. Dziękuję, nataliahyla@tlen.pl

Gość Rafał
Napisano

Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres krajewski-rafi@wp.pl .Ogólnie po proszę o wszystkie materiały jakie mogą państwo przesłać do projektu Oceania, dziękume i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres krajewski-rafi@wp.pl .Ogólnie po proszę o wszystkie materiały jakie mogą państwo przesłać do projektu Oceania, dziękume i pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam