Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2016 Czy mozna zmodyfikowac dach na taki jak w projekcie domu homekoncept 31? Prosze o przeslanie kosztorysu i planu szczegolowego na adres natalia.polowczyk@wp.pl. dziekuje i pozdrawiam Witam Projekt homekoncept 31 nie jest naszym projektem, więc nie mogę się odnieść do przeróbek dachu na wzór tego projektu. Materiały o które Pani prosi prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iza Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam,poprosze o kosztorys i rzut pomieszczen projektu oceania na iza-k20@wp.pl z gory dziekuje pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2016 Witam,poprosze o kosztorys i rzut pomieszczen projektu oceania na iza-k20@wp.pl z gory dziekuje pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Norbert Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem domu Oceania, czy mógłby mi ktoś podesłać na norbus48@gmail.com zdjęć z realizacji projektu? Ewentualnie czy ktoś z województwa lubelskiego byłby wstanie podesłać mi kontakt do siebie? Chciałbym zobaczyć dom na żywo. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Norbert Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2016 Witam, jestem zainteresowany projektem domu Oceania, czy mógłby mi ktoś podesłać na norbus48@gmail.com zdjęć z realizacji projektu? Ewentualnie czy ktoś z województwa lubelskiego byłby wstanie podesłać mi kontakt do siebie? Chciałbym zobaczyć dom na żywo. Pozdrawiam. Poprosiłbym również o przesłanie na norbus48@gmail.com kosztorysu i szkicu pomieszczeń wraz z dokładnymi wymiarami dla domu Oceania. Pozdrawiam, Norbert Pietroń Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2016 Poprosiłbym również o przesłanie na norbus48@gmail.com kosztorysu i szkicu pomieszczeń wraz z dokładnymi wymiarami dla domu Oceania. Pozdrawiam, Norbert Pietroń Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość majcin:) Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2016 Witam, proszę o przesłanie mi kosztorysu i szkicu pomieszczeń wraz z dokładnymi wymiarami dla domu Oceania na majcin248@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2016 Witam, proszę o przesłanie mi kosztorysu i szkicu pomieszczeń wraz z dokładnymi wymiarami dla domu Oceania na majcin248@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emil Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń 2016 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jola Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres joland11@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2016 Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres joland11@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2016 Witam jestem zainteresowany projektem domu "Oceania". Chciałbym zobaczyć przed budowa ten dom na żywo - jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i dałby mi możliwość zobaczenia tego domu byłbym bardzo wdzięczny - proszę o kontakt na e-maila: kozielmichal12@gmail.com Cytuj
Gość Andrzej Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam, Czy jest możliwość w projekcie Oceania wkomponowanie jednego miejsca na samochód oraz dodanie jednego pokoju. Proszę również o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz ogólnego zestawienia materiałów na adres andrej87@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres katkol22@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam, Czy jest możliwość w projekcie Oceania wkomponowanie jednego miejsca na samochód oraz dodanie jednego pokoju. Proszę również o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz ogólnego zestawienia materiałów na adres andrej87@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres katkol22@wp.pl Z góry dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michal Sz Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2016 Witam, Proszę o dokładnie wymiary domku i pomieszczeń oraz zestawienie materiałów na maila.: biuropwkami@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2016 Witam, Proszę o dokładnie wymiary domku i pomieszczeń oraz zestawienie materiałów na maila.: biuropwkami@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2016 Witam, proszę o informacje jaki rodzaj, model i kolor dachówki jest na zdjęciu projektu oceania. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Luty 2016 Witam, proszę o informacje jaki rodzaj, model i kolor dachówki jest na zdjęciu projektu oceania. Pozdrawiam. Witam W projekcie polecamy dachówkę ceramiczną Creaton w kolorze grafitowym. Na wizualizacji projektu zaś nie użyto konkretnego produktu - jest to efekt pracy w programie graficznym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2016 Bardzo proszę o wysłanie rysunku szczegółowego z dokładnymi wymiarami pomieszczeń. Dziękuję, nataliahyla@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2016 Bardzo proszę o wysłanie rysunku szczegółowego z dokładnymi wymiarami pomieszczeń. Dziękuję, nataliahyla@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres krajewski-rafi@wp.pl .Ogólnie po proszę o wszystkie materiały jakie mogą państwo przesłać do projektu Oceania, dziękume i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres krajewski-rafi@wp.pl .Ogólnie po proszę o wszystkie materiały jakie mogą państwo przesłać do projektu Oceania, dziękume i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi