Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Skad Wy bierzecie te kosztorysy ,przeciez z rzeczywistoscia nie maja nic wspolnego.To jest wprowadzanie w blad ludzi ,ktorzy marza o swoim domku.

• Odpowiedzi 313
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  W dniu 15.01.2017 o 08:22, Xyz napisał:

Witam.Skad Wy bierzecie te kosztorysy ,przeciez z rzeczywistoscia nie maja nic wspolnego.To jest wprowadzanie w blad ludzi ,ktorzy marza o swoim domku.

Witam

Nasze kosztorysy przygotowywane są szczegółowo w oparciu o dokumentację projektową i uwzględniają  ceny uśrednione ogólnopolskie  publikowane w Sekocenbudzie. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowana poznaniem szczegółów możemy przesłać ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla domu.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Łukasz
Napisano

Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres lukaszfilipek1@o2.pl Z góry dziękuję

Napisano
  W dniu 24.01.2017 o 16:26, Łukasz napisał:

Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres lukaszfilipek1@o2.pl Z góry dziękuję

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pan wymienione materiały dodatkowe.

Pozdrawiamy!

Napisano

Witam,

planuję budowę projektu Oceania. Czy ktoś z Państwa jest w trakcie jego budowy lub tę budowę zakończył? Interesuje mnie koszt budowy takiego domu, czy pokrywa się z kosztem podanym na stronie.

Gość Paweł
Napisano

Witam

Bardzo mi się podoba projekt Oceania ale czy jest możliwość wprowadzenia zmian:

-zmiana kąta dachu na 30st i wygospodarowania poddasza do adaptacji

-schody w miejscu małego wc

-poszerzenie domu w linii garaż-pokoje

-przeniesienie jednego pokoju w miejsce łazienki

-zrobienie kotłowni na paliwo stałe

Proszę o przesłanie rzutu parteru na drozduu@o2.pl

Napisano
  W dniu 3.02.2017 o 08:47, Paweł napisał:

Witam

Bardzo mi się podoba projekt Oceania ale czy jest możliwość wprowadzenia zmian:

-zmiana kąta dachu na 30st i wygospodarowania poddasza do adaptacji

-schody w miejscu małego wc

-poszerzenie domu w linii garaż-pokoje

-przeniesienie jednego pokoju w miejsce łazienki

-zrobienie kotłowni na paliwo stałe

Proszę o przesłanie rzutu parteru na drozduu@o2.pl

Witam

Zapytanie o możliwość zmian przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

Gość Paweł
Napisano

adres podany 2 posty wyżej

drozduu@o2.pl

Proszę jeszcze raz o przesłanie rzutu parteru z wymiarami

Pozdrawiam

Gość Krzysztof
Napisano

Witam. Poproszę o przesłanie kosztorysu i zwymiarowanych rysunków projektu Oceania na adres Jasiu198836@wp.pl

Gość Paweł
Napisano

Proszę ponownie o przesłanie rzutu parteru z wymiarami na drozduu@o2.pl

Pozdrawiam

Napisano
  W dniu 6.02.2017 o 14:01, Paweł napisał:

Proszę ponownie o przesłanie rzutu parteru z wymiarami na drozduu@o2.pl

Pozdrawiam

Dzień dobry,

otrzyma Pan rysunki na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam!

PS. Może Pan się z nami kontaktować pisząc wiadomość bezpośrednio na skrzynkę mailową: info@dobredomy.pl wtedy otrzyma Pan w jednej wiadomości rysunki do wszystkich budynków, które Pana interesują.

• 1 month later...
Napisano
  W dniu 29.03.2017 o 21:46, Cezary napisał:

Witam,

Czy w projekcie mogę zastosować strop drewniany lub wiązarowy?

Witam

W projekcie Oceania można z powodzeniem zastosować strop drewniany wiązarowy połączony z konstrukcją więźby dachowej – np. w systemie Mitek. Zastosowanie tradycyjnego drewnianego stropu belkowego będzie trudne i nieekonomiczne ze względu na zbyt duże rozpiętości dla pojedynczych belek drewnianych.

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

czy jest możliwosć przesłania na adres mailowy kosztorysu szczegółowego. Do tej pory byłem zainteresowany projektem "Przy Rubinowej 2", ale bardziej podoba mi się Oceania, tylko niestety nie mam porównania szczegółowym kosztorysem. Jeżeli jest taka możliwosć to proszę o przesłanie na adres mailowy m.szymeczko@op.pl.

Dziękuję

Napisano
  W dniu 5.04.2017 o 19:23, Maciej napisał:

Witam,

czy jest możliwosć przesłania na adres mailowy kosztorysu szczegółowego. Do tej pory byłem zainteresowany projektem "Przy Rubinowej 2", ale bardziej podoba mi się Oceania, tylko niestety nie mam porównania szczegółowym kosztorysem. Jeżeli jest taka możliwosć to proszę o przesłanie na adres mailowy m.szymeczko@op.pl.

Dziękuję

Witam

Dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Gość
Napisano

Witam, mógłbym również prosić o kosztorys ? piotrpelech86@Gmail.com . Być może ktoś już wykonczył domek i mógłby się pochwalić kosztami takiej budowy. Pozdrawiam.

Napisano
  W dniu 7.05.2017 o 16:21, Gość napisał:

Witam, mógłbym również prosić o kosztorys ? piotrpelech86@Gmail.com . Być może ktoś już wykonczył domek i mógłby się pochwalić kosztami takiej budowy. Pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano
  W dniu 9.05.2017 o 20:00, marcin napisał:

witam. porposze kosztorys na @ marcin.sagan86@gmail.com

Witam

Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam , mamy zakupiony projekt ocenia oczywiście z Waszej strony i jesteśmy na etapie fundamentów , czy możemy prosić o dosłanie na maila projektu w pliku do przeglądania (chodzi o rozkłady i wymiary pomieszczeń i instalacji) na komputerze lub ewentualnie szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG w celu dokładniejszego i bardziej szczegółowego zaplanowania dalszych prac ?

Pozdrawiam.

majcin248@wp.pl

Napisano
  W dniu 18.06.2017 o 16:22, Marcin napisał:

Witam , mamy zakupiony projekt ocenia oczywiście z Waszej strony i jesteśmy na etapie fundamentów , czy możemy prosić o dosłanie na maila projektu w pliku do przeglądania (chodzi o rozkłady i wymiary pomieszczeń i instalacji) na komputerze lub ewentualnie szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG w celu dokładniejszego i bardziej szczegółowego zaplanowania dalszych prac ? Pozdrawiam. majcin248@wp.pl

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam