Gość Xyz Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2017 Witam.Skad Wy bierzecie te kosztorysy ,przeciez z rzeczywistoscia nie maja nic wspolnego.To jest wprowadzanie w blad ludzi ,ktorzy marza o swoim domku. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2017 W dniu 15.01.2017 o 08:22, Xyz napisał: Witam.Skad Wy bierzecie te kosztorysy ,przeciez z rzeczywistoscia nie maja nic wspolnego.To jest wprowadzanie w blad ludzi ,ktorzy marza o swoim domku. Witam Nasze kosztorysy przygotowywane są szczegółowo w oparciu o dokumentację projektową i uwzględniają ceny uśrednione ogólnopolskie publikowane w Sekocenbudzie. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowana poznaniem szczegółów możemy przesłać ogólne zestawienia materiałowo-kosztorysowe dla domu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 24 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2017 Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres lukaszfilipek1@o2.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2017 W dniu 24.01.2017 o 16:26, Łukasz napisał: Witam. Ja też proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres lukaszfilipek1@o2.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan wymienione materiały dodatkowe. Pozdrawiamy! Cytuj
Gość Kamil Napisano 29 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2017 Witam, planuję budowę projektu Oceania. Czy ktoś z Państwa jest w trakcie jego budowy lub tę budowę zakończył? Interesuje mnie koszt budowy takiego domu, czy pokrywa się z kosztem podanym na stronie. Cytuj
Gość Paweł Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam Bardzo mi się podoba projekt Oceania ale czy jest możliwość wprowadzenia zmian: -zmiana kąta dachu na 30st i wygospodarowania poddasza do adaptacji -schody w miejscu małego wc -poszerzenie domu w linii garaż-pokoje -przeniesienie jednego pokoju w miejsce łazienki -zrobienie kotłowni na paliwo stałe Proszę o przesłanie rzutu parteru na drozduu@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 W dniu 3.02.2017 o 08:47, Paweł napisał: Witam Bardzo mi się podoba projekt Oceania ale czy jest możliwość wprowadzenia zmian: -zmiana kąta dachu na 30st i wygospodarowania poddasza do adaptacji -schody w miejscu małego wc -poszerzenie domu w linii garaż-pokoje -przeniesienie jednego pokoju w miejsce łazienki -zrobienie kotłowni na paliwo stałe Proszę o przesłanie rzutu parteru na drozduu@o2.pl Witam Zapytanie o możliwość zmian przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 a można prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 W dniu 3.02.2017 o 11:12, Paweł napisał: a można prosić o przesłanie rzutu parteru z wymiarami Witam Proszę o podanie adresu mailowego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 adres podany 2 posty wyżej drozduu@o2.pl Proszę jeszcze raz o przesłanie rzutu parteru z wymiarami Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2017 W dniu 3.02.2017 o 15:16, Paweł napisał: adres podany 2 posty wyżej drozduu@o2.pl Proszę jeszcze raz o przesłanie rzutu parteru z wymiarami Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 Witam. Poproszę o przesłanie kosztorysu i zwymiarowanych rysunków projektu Oceania na adres Jasiu198836@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2017 W dniu 5.02.2017 o 08:48, Krzysztof napisał: Witam. Poproszę o przesłanie kosztorysu i zwymiarowanych rysunków projektu Oceania na adres Jasiu198836@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Proszę ponownie o przesłanie rzutu parteru z wymiarami na drozduu@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 W dniu 6.02.2017 o 14:01, Paweł napisał: Proszę ponownie o przesłanie rzutu parteru z wymiarami na drozduu@o2.pl Pozdrawiam Dzień dobry, otrzyma Pan rysunki na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam! PS. Może Pan się z nami kontaktować pisząc wiadomość bezpośrednio na skrzynkę mailową: info@dobredomy.pl wtedy otrzyma Pan w jednej wiadomości rysunki do wszystkich budynków, które Pana interesują. Cytuj
Gość Cezary Napisano 29 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2017 Witam, Czy w projekcie mogę zastosować strop drewniany lub wiązarowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2017 W dniu 29.03.2017 o 21:46, Cezary napisał: Witam, Czy w projekcie mogę zastosować strop drewniany lub wiązarowy? Witam W projekcie Oceania można z powodzeniem zastosować strop drewniany wiązarowy połączony z konstrukcją więźby dachowej – np. w systemie Mitek. Zastosowanie tradycyjnego drewnianego stropu belkowego będzie trudne i nieekonomiczne ze względu na zbyt duże rozpiętości dla pojedynczych belek drewnianych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2017 Witam, czy jest możliwosć przesłania na adres mailowy kosztorysu szczegółowego. Do tej pory byłem zainteresowany projektem "Przy Rubinowej 2", ale bardziej podoba mi się Oceania, tylko niestety nie mam porównania szczegółowym kosztorysem. Jeżeli jest taka możliwosć to proszę o przesłanie na adres mailowy m.szymeczko@op.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2017 W dniu 5.04.2017 o 19:23, Maciej napisał: Witam, czy jest możliwosć przesłania na adres mailowy kosztorysu szczegółowego. Do tej pory byłem zainteresowany projektem "Przy Rubinowej 2", ale bardziej podoba mi się Oceania, tylko niestety nie mam porównania szczegółowym kosztorysem. Jeżeli jest taka możliwosć to proszę o przesłanie na adres mailowy m.szymeczko@op.pl. Dziękuję Witam Dostępne materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2017 Witam, mógłbym również prosić o kosztorys ? piotrpelech86@Gmail.com . Być może ktoś już wykonczył domek i mógłby się pochwalić kosztami takiej budowy. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2017 W dniu 7.05.2017 o 16:21, Gość napisał: Witam, mógłbym również prosić o kosztorys ? piotrpelech86@Gmail.com . Być może ktoś już wykonczył domek i mógłby się pochwalić kosztami takiej budowy. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marcin Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 witam. porposze kosztorys na @ marcin.sagan86@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2017 W dniu 9.05.2017 o 20:00, marcin napisał: witam. porposze kosztorys na @ marcin.sagan86@gmail.com Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 Witam , mamy zakupiony projekt ocenia oczywiście z Waszej strony i jesteśmy na etapie fundamentów , czy możemy prosić o dosłanie na maila projektu w pliku do przeglądania (chodzi o rozkłady i wymiary pomieszczeń i instalacji) na komputerze lub ewentualnie szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG w celu dokładniejszego i bardziej szczegółowego zaplanowania dalszych prac ? Pozdrawiam. majcin248@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2017 W dniu 18.06.2017 o 16:22, Marcin napisał: Witam , mamy zakupiony projekt ocenia oczywiście z Waszej strony i jesteśmy na etapie fundamentów , czy możemy prosić o dosłanie na maila projektu w pliku do przeglądania (chodzi o rozkłady i wymiary pomieszczeń i instalacji) na komputerze lub ewentualnie szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG w celu dokładniejszego i bardziej szczegółowego zaplanowania dalszych prac ? Pozdrawiam. majcin248@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi