Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomasz wojciekiewicz
Napisano
mnie takze interesuje kosztorys ogólny, zestawienie materiałów i wymiary projektu Blanka II.gdyby można przesłać je na maila : tomasz.wojciekiewicz@polskapress.pl byłbum zobowiązany
  • Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
22 minuty temu, Gość tomasz wojciekiewicz napisał:

mnie takze interesuje kosztorys ogólny, zestawienie materiałów i wymiary projektu Blanka II.gdyby można przesłać je na maila : tomasz.wojciekiewicz@polskapress.pl byłbum zobowiązany

Witam
Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość MKINVEST
Napisano
Proszę o przesłanie ogólne kosztorysu oraz pełnych wymiarów projektu Blanka II na maila: mkinvest.sc@gmail.com
  • 3 months later...
Gość Sebastian
Napisano
Witam czy była by możliwość otrzymania kosztorysu ogólnego z zestawieniem materiałów. prosiłbym o przesłanie ich na maila sebastianpoletylo@o2.pl
Napisano

9 godzin temu, Gość Sebastian napisał:

Witam czy była by możliwość otrzymania kosztorysu ogólnego z zestawieniem materiałów. prosiłbym o przesłanie ich na maila sebastianpoletylo@o2.pl

Dzień dobry,

Na podany adres wysłaliśmy zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Gość Łukasz Cichorz
Napisano
Witam czy był a by możliwość wysłania kosztorysu ogólnego budowy tego projektu na adres Brushbud@gmail.com Pozdrawiam Łukasz
Napisano
2 godziny temu, Gość Łukasz Cichorz napisał:

Witam czy był a by możliwość wysłania kosztorysu ogólnego budowy tego projektu na adres Brushbud@gmail.com Pozdrawiam Łukasz

Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki).
W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam.