Gość tomasz wojciekiewicz Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2018 mnie takze interesuje kosztorys ogólny, zestawienie materiałów i wymiary projektu Blanka II.gdyby można przesłać je na maila : tomasz.wojciekiewicz@polskapress.pl byłbum zobowiązany Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2018 22 minuty temu, Gość tomasz wojciekiewicz napisał: mnie takze interesuje kosztorys ogólny, zestawienie materiałów i wymiary projektu Blanka II.gdyby można przesłać je na maila : tomasz.wojciekiewicz@polskapress.pl byłbum zobowiązany Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość MKINVEST Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2018 Proszę o przesłanie ogólne kosztorysu oraz pełnych wymiarów projektu Blanka II na maila: mkinvest.sc@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2018 15 godzin temu, Gość MKINVEST napisał: Proszę o przesłanie ogólne kosztorysu oraz pełnych wymiarów projektu Blanka II na maila: mkinvest.sc@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Listopad 2018 Witam czy była by możliwość otrzymania kosztorysu ogólnego z zestawieniem materiałów. prosiłbym o przesłanie ich na maila sebastianpoletylo@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Listopad 2018 9 godzin temu, Gość Sebastian napisał: Witam czy była by możliwość otrzymania kosztorysu ogólnego z zestawieniem materiałów. prosiłbym o przesłanie ich na maila sebastianpoletylo@o2.pl Dzień dobry, Na podany adres wysłaliśmy zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Cichorz Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2019 Witam czy był a by możliwość wysłania kosztorysu ogólnego budowy tego projektu na adres Brushbud@gmail.com Pozdrawiam Łukasz Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Łukasz Cichorz napisał: Witam czy był a by możliwość wysłania kosztorysu ogólnego budowy tego projektu na adres Brushbud@gmail.com Pozdrawiam Łukasz Dzień dobry, kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi