Gość Marzanna Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Listopad 2018 Witam. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres mpchomiak@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2018 9 godzin temu, Gość Marzanna napisał: Witam. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres mpchomiak@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość krzyś Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2018 Również poproszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres pracus105@wp.pl.Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2018 8 godzin temu, Gość krzyś napisał: Również poproszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres pracus105@wp.pl.Pozdrawiam Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2019 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami domu Justynian mały -najlepiej odbicie lustrzane na adres agnix24@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2019 10 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami domu Justynian mały -najlepiej odbicie lustrzane na adres agnix24@wp.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 11 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2019 Witam. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres michalkrucki@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2019 9 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres michalkrucki@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2019 Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych w tym rysunku fundamentów, kosztorys domu Justynian mały na adres airetarenata@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2019 58 minut temu, Gość Renata napisał: Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych w tym rysunku fundamentów, kosztorys domu Justynian mały na adres airetarenata@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków z zakresu konstrukcji. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość agnieszka Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2019 Czy jest możliwość przesłania informacji o ilości materiałów do wybudowania domu Justynian Mały ?? agnieszka-ratajczak5@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2019 10 godzin temu, Gość agnieszka napisał: Czy jest możliwość przesłania informacji o ilości materiałów do wybudowania domu Justynian Mały ?? agnieszka-ratajczak5@wp.pl Dzień dobry, Zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Elżbieta Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 Witam mogę prosić dodatkowe materiały na email elzbietaszkola@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 23 minuty temu, Gość Elżbieta napisał: Witam mogę prosić dodatkowe materiały na email elzbietaszkola@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość adi9500 Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2019 Witam czy mogę prosić przekroje adi9500@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2019 9 godzin temu, Gość adi9500 napisał: Witam czy mogę prosić przekroje adi9500@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kamil Napisano 16 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2019 Witam, czy mogę prosić rzut, rozkład pomieszczeń? E-mail : kamilwierdak95@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2019 16 godzin temu, Gość Kamil napisał: Witam, czy mogę prosić rzut, rozkład pomieszczeń? E-mail : kamilwierdak95@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Damian Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2019 Dzień dobry, Czy mógłbym poprosić o przesłanie informacji na temat materiałów oraz zestawień kosztorysowych? damianzdw@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2019 3 godziny temu, Gość Damian napisał: Dzień dobry, Czy mógłbym poprosić o przesłanie informacji na temat materiałów oraz zestawień kosztorysowych? damianzdw@interia.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Dorota Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2019 Witam! Czy mogę prosić o rozkład pomieszczeń? Pozdrawiam dorota.kozub1983@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2019 2 godziny temu, Gość Dorota napisał: Witam! Czy mogę prosić o rozkład pomieszczeń? Pozdrawiam dorota.kozub1983@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Aleksandra Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2020 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń i rysunki na adres: kalutek09@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2020 3 godziny temu, Gość Aleksandra napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń i rysunki na adres: kalutek09@o2.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 4 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2020 Witam. Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda zestawienie materiałów do wybudowania domu justynian mały. Z góry dziękuję. kalutek09@o2.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi