Gość lord43 Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2016 Witam, proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji dotyczących projektu na maila: marek.kwasnik12@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2016 Witam, proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji dotyczących projektu na maila: marek.kwasnik12@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Piotrek Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Białek Napisano 21 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń 2017 Jestem zainteresowany tym projektem czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółów projektu na maila. kamil1bialek2@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2017 Jestem zainteresowany tym projektem czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółów projektu na maila. kamil1bialek2@gmail.com Pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patryk Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres czepekptero@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres czepekptero@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość zaintereowany Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Witam Czy jest mozliwosc poszerzenia domu o ok. metr salon i metr kuchni i projekt bez komina zewnetrznego. Prosze o info na babapl@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2017 Witam Czy jest mozliwosc poszerzenia domu o ok. metr salon i metr kuchni i projekt bez komina zewnetrznego. Prosze o info na babapl@wp.pl Witam Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do wykonania. Można je zrealizować na dwa sposoby: 1. na etapie adaptacji projektu; nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację 2. zlecając naszym architektom - koszt i szczegóły ustalane indywidualnie pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2017 Witam, czy jest ktoś kto buduje dom "Dariusz" w zachodniopomorskim? Cytuj
Gość Oliwia Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2017 witam, proszę o przesłanie rzutu z góry, chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczeń na adres: spicka69@spoko.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2017 witam, proszę o przesłanie rzutu z góry, chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczeń na adres: spicka69@spoko.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Weronika Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2017 witam, proszę o przesłanie rzutu z góry, chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczeń na adres: Look100@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2017 witam, proszę o przesłanie rzutu z góry, chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczeń na adres: Look100@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Emilia Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2017 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy emilka8980@o2.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2017 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy emilka8980@o2.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2017 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres grzegorzekgrzes@gmail.com. I mam pytanko czy jest możliwość przeniesienia kominka na środkowa ścianę budynku która jest przy spiżarni? Dziekuje.Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2017 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres grzegorzekgrzes@gmail.com. I mam pytanko czy jest możliwość przeniesienia kominka na środkowa ścianę budynku która jest przy spiżarni? Dziekuje.Pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2018 Witam. Jest możliwość wysłania zestawienia materiałów oraz dokladniejszy dokumetacji na adres. bednar123587@o2.pl z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2018 W dniu 12.10.2018 o 16:27, Gość Kamil napisał: Witam. Jest możliwość wysłania zestawienia materiałów oraz dokladniejszy dokumetacji na adres. bednar123587@o2.pl z góry dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Wojciech Napisano 23 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2019 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres : klaudia21211@onet.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2019 10 godzin temu, Gość Wojciech napisał: Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres : klaudia21211@onet.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Robert Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2021 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres : robertmalkowskii@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2021 21 godzin temu, Gość Robert napisał: Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres : robertmalkowskii@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi