Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2016 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Dario poproszę o szczegółowe rysunki. Mój miał to marcelina.madejek@onet.eu Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam czy była by taka możliwość przeniesienia kominka na ściankę koło schodów. Pozdrawiam i dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 Witam czy była by taka możliwość przeniesienia kominka na ściankę koło schodów. Pozdrawiam i dziękuję Witam Na etapie adaptacji projektu można dokonać takiej zmiany - nasza Pracownia wyrazi zgodę na jej realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowany budową tego domku. Rysunki szczegółowe już od Państwa dostałem i na ich podstawie dokonuje kilku drobnych zmian dotyczących między innymi ścianek działowych na poddaszu. W związku z tym, że są one wykonane (wg proj.) z PG na ruszcie wypełnione wełną mineralną chcę zapytać czy można je zamienić na ściany działowe wykonane z bloczków silikatowych w grubości 12 cm? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam. Jestem zainteresowany budową tego domku. Rysunki szczegółowe już od Państwa dostałem i na ich podstawie dokonuje kilku drobnych zmian dotyczących między innymi ścianek działowych na poddaszu. W związku z tym, że są one wykonane (wg proj.) z PG na ruszcie wypełnione wełną mineralną chcę zapytać czy można je zamienić na ściany działowe wykonane z bloczków silikatowych w grubości 12 cm? Pozdrawiam. Witam Tak, jest możliwość zmiany materiału na budowę ścianek działowych na poddaszu, ciągnie to za sobą zmiany konstrukcyjne – przeprojektowanie stropu nad parterem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2017 Projekt domu Dario Szczegółowy opis projektu domu Dario znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/dario Link do projektu: Projekt Dario Witam, Interesuj mnie kosztorys, jeśli nie sprawi to kłopotu proszę o przesłanie informacji na adres salon@techtrans.com.pl Ewentualnie jak by ktoś miał jakieś zdjęcia z budowy, to bardzo proszę. Z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2017 Witam, Interesuj mnie kosztorys, jeśli nie sprawi to kłopotu proszę o przesłanie informacji na adres salon@techtrans.com.pl Ewentualnie jak by ktoś miał jakieś zdjęcia z budowy, to bardzo proszę. Z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy jutro. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2017 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: waclawski.mariusz@gmail.com Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2017 Witam, Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku na adres: waclawski.mariusz@gmail.com Pozdrawiam i z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam proszę o przesłanie szczegòłowych rzutów i przekroju budynku i pomieszczeń na adres literski.damian@wp.pl dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2017 Witam proszę o przesłanie szczegòłowych rzutów i przekroju budynku i pomieszczeń na adres literski.damian@wp.pl dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lukasz K Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam, Interesuj mnie kosztorys,proszę o przesłanie informacji na adres lukaszkawulok@interia.pl dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2017 Witam, Interesuj mnie kosztorys,proszę o przesłanie informacji na adres lukaszkawulok@interia.pl dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 Witam serdecznie. Czy jest możliwość przesłania szczegòłowych rzutów i przekroju budynku oraz pomieszczeń. Mój adres mp_kowalewski@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2017 Witam serdecznie. Czy jest możliwość przesłania szczegòłowych rzutów i przekroju budynku oraz pomieszczeń. Mój adres mp_kowalewski@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Tomasz Napisano 6 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Maj 2017 Witam. Jestem studentem architektury i potrzebował bym szczegółowych rzutów i przekroje. Jeśli jest taka możliwość to prosiłbym o ich przesłanie na adres pawq33@autograf.pl. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2017 Witam. Jestem studentem architektury i potrzebował bym szczegółowych rzutów i przekroje. Jeśli jest taka możliwość to prosiłbym o ich przesłanie na adres pawq33@autograf.pl. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sebastian Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam, potrzebuję rzuty i przekroje z wymiarami ścian +kosztorys na adres s.kijas@onet.eu Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam, potrzebuję rzuty i przekroje z wymiarami ścian +kosztorys na adres s.kijas@onet.eu Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały pokazowe dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Sebastian Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2017 Witam, potrzebuję rzuty i przekroje z wymiarami ścian +kosztorys na adres s.kijas@onet.eu Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2017 Witam, potrzebuję rzuty i przekroje z wymiarami ścian +kosztorys na adres s.kijas@onet.eu Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gosia Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Sierpień 2017 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie wszelkich możliwych informacji o projekcie na adres szysia90@tlen.pl? z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2017 Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przesłanie wszelkich możliwych informacji o projekcie na adres szysia90@tlen.pl? z góry dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2017 Witam serdecznie. czy można prosić o przesłanie wszelkich możliwych informacji o projekcie rzuty i przekroje z wymiarami ścian oraz kosztorys projektu na adres ,, max-kris@wp.pl ' Z góry dziękuję i pozdrawiam Krzysztof Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2017 Witam serdecznie. czy można prosić o przesłanie wszelkich możliwych informacji o projekcie rzuty i przekroje z wymiarami ścian oraz kosztorys projektu na adres ,, max-kris@wp.pl ' Z góry dziękuję i pozdrawiam Krzysztof Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan pokazowe materiały dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi