Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość
Napisano

Witam Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - marcinrozek86@o2.pl  Pozdrawiam

• Odpowiedzi 156
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzień dobry czy jeśli zrezygnuję z kominka, można usunąć słup obok S3?

Dzień dobry!

Filar, o którym mowa, pełni funkcje konstrukcyjne. Można z niego zrezygnować zmieniając układ podparcia. Wtedy konieczne będzie zmienienie lokalizacji filaru, np. wzdłuż klatki schodowej.

Pozdrawiam!

Gość dario34
Napisano

Witam Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych dotyczących projektu (Dario) na adres - dtrytek@gmail.com. Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość Łukasz Halicki
Napisano

Witam!

Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - lukaszahalicki@yahoo.pl

Pozdrawiam

Gość Adrian
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz jak się uda to kosztorysu na adres: adrian.dymus@op.pl  Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz jak się uda to kosztorysu na adres: adrian.dymus@op.pl  Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Anna Czerniak
Napisano

Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: osowskanna@gmail.com, pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Krystyna
Napisano

Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: krysia4589@gmail.com, pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość kasia wojak
Napisano

Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz jak się uda to kosztorysu na adres:

wojak-katarzyna@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz jak się uda to kosztorysu na adres: wojak-katarzyna@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Dawid
Napisano

Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: dawidkrysa2@interia.eu pozdrawiam

Napisano

Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: dawidkrysa2@interia.eu pozdrawiam

Witam, wyślę bezpłatne materiały na wskazany adres mailowy. Natomiast w naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Więcej informacji znajdzie Pan w zakładce "Sklep".

Pozdrawiam!

Napisano

Witam,

proszę o informację, z jakimi kosztami  ( na etapie projektu i budowy) wiąże się zmiana związana z wprowadzeniem konstrukcji szkieletowej dla tego projektu?

Ewa

Napisano

Witam,

proszę o informację, z jakimi kosztami  ( na etapie projektu i budowy) wiąże się zmiana związana z wprowadzeniem konstrukcji szkieletowej dla tego projektu?

Ewa

Witam

W sprawie kosztu budowy domu i dostosowania dokumentacji do technologii szkieletowej należy kontaktować siez firmą, któa realizuje budowy w tejże technologii.

Pozdrawiam

Gość Barbara
Napisano

Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: basia-gorak@wp.pl

• 1 month later...
Napisano

Witam.

Czy była by taka możliwość by podpiwniczyć dom małą piwniczką, która znajdowała by się pod hallem i wiatrołapem, do której zejście było by w miejscu pomieszczenia gospodarczego się pod schodami?

Pozdrawiam.

Darek.

Napisano

Witam.

Czy była by taka możliwość by podpiwniczyć dom małą piwniczką, która znajdowała by się pod hallem i wiatrołapem, do której zejście było by w miejscu pomieszczenia gospodarczego się pod schodami?

Pozdrawiam.

Darek.

Dzień dobry,

tak istnieje taka możliwość, ale należy sprawdzić warunki gruntowe na Pana działce. Takie podpiwniczenie może zostać zaprojektowane na etapie adaptacji. Z naszej strony otrzyma Pan nieodpłatnie pisemną zgodę na wprowadzenie zmian.

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, 

Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu?

adres: liwia.kapuscik@wp.pl

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Gość Marcelina
Napisano

Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Dario poproszę o szczegółowe rysunki. Mój miał to marcelina.madejek@onet.eu