Gość Gość Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2016 Witam Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - marcinrozek86@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2016 Witam Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - marcinrozek86@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 dzień dobry czy jeśli zrezygnuję z kominka, można usunąć słup obok S3? Dzień dobry! Filar, o którym mowa, pełni funkcje konstrukcyjne. Można z niego zrezygnować zmieniając układ podparcia. Wtedy konieczne będzie zmienienie lokalizacji filaru, np. wzdłuż klatki schodowej. Pozdrawiam! Cytuj
Gość dario34 Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2016 Witam Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych dotyczących projektu (Dario) na adres - dtrytek@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych dotyczących projektu (Dario) na adres - dtrytek@gmail.com. Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Halicki Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2016 Witam! Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - lukaszahalicki@yahoo.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2016 Witam! Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - lukaszahalicki@yahoo.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz jak się uda to kosztorysu na adres: adrian.dymus@op.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz jak się uda to kosztorysu na adres: adrian.dymus@op.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Czerniak Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2016 Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: osowskanna@gmail.com, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2016 Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: osowskanna@gmail.com, pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krystyna Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2016 Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: krysia4589@gmail.com, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2016 Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: krysia4589@gmail.com, pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość kasia wojak Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz jak się uda to kosztorysu na adres: wojak-katarzyna@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz jak się uda to kosztorysu na adres: wojak-katarzyna@wp.pl Z góry dziękuje i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawid Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2016 Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: dawidkrysa2@interia.eu pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2016 Witam,jestem zainteresowany kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres: dawidkrysa2@interia.eu pozdrawiam Witam, wyślę bezpłatne materiały na wskazany adres mailowy. Natomiast w naszej ofercie kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Więcej informacji znajdzie Pan w zakładce "Sklep". Pozdrawiam! Cytuj
Gość Ewa Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2016 Witam, proszę o informację, z jakimi kosztami ( na etapie projektu i budowy) wiąże się zmiana związana z wprowadzeniem konstrukcji szkieletowej dla tego projektu? Ewa Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 Witam, proszę o informację, z jakimi kosztami ( na etapie projektu i budowy) wiąże się zmiana związana z wprowadzeniem konstrukcji szkieletowej dla tego projektu? Ewa Witam W sprawie kosztu budowy domu i dostosowania dokumentacji do technologii szkieletowej należy kontaktować siez firmą, któa realizuje budowy w tejże technologii. Pozdrawiam Cytuj
Gość Barbara Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2016 Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: basia-gorak@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2016 Witam,jestem zainteresowana kupnem projektu Dario, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: basia-gorak@wp.pl Witam Materiały prześlemy poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2016 Witam. Czy była by taka możliwość by podpiwniczyć dom małą piwniczką, która znajdowała by się pod hallem i wiatrołapem, do której zejście było by w miejscu pomieszczenia gospodarczego się pod schodami? Pozdrawiam. Darek. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2016 Witam. Czy była by taka możliwość by podpiwniczyć dom małą piwniczką, która znajdowała by się pod hallem i wiatrołapem, do której zejście było by w miejscu pomieszczenia gospodarczego się pod schodami? Pozdrawiam. Darek. Dzień dobry, tak istnieje taka możliwość, ale należy sprawdzić warunki gruntowe na Pana działce. Takie podpiwniczenie może zostać zaprojektowane na etapie adaptacji. Z naszej strony otrzyma Pan nieodpłatnie pisemną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Liwia Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2016 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu? adres: liwia.kapuscik@wp.pl Pozdrawiam! Cytuj
Gość Marcelina Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2016 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Dario poproszę o szczegółowe rysunki. Mój miał to marcelina.madejek@onet.eu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi