Gość Gość Napisano 8 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2015 Jak myslicie forumowicze : chciałabym domek poszerzyć o 20 cm i wydłuzyc o 30 cm oraz podnieśc ściankę kolankową o jeden bloczek, czy taka adaptacja projektu przez projektanta jest kosztowna? Cytuj
Gość gośc Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2015 czy powierzchnia schodów jest wliczona do powierzchni salonu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2015 czy powierzchnia schodów jest wliczona do powierzchni salonu? Witam Powierzchni schodów nie wliczamy do powierzchni użytkowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tropka Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 Czy Panstwa biuro dokonuje adaptacji projektów? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2015 Czy Panstwa biuro dokonuje adaptacji projektów? Witam Wykonujemy również adaptacje naszych projektów - w tej sprawie proszę o kontakt na adres mailowy adaptacja@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2015 Witam. Bardzo podoba mi się Wasz projekt domku Dario. Spełnia prawie wszystkie moje wymagania. Jedyny minus to ścianka kolankowa... Wysokość 1m byłaby idealna patrząc od strony funkcjonalności pomieszczeń na poddaszu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń mój adres dariusz.paciuch@gmail.com Pozdrawiam Darek Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2015 Witam. Bardzo podoba mi się Wasz projekt domku Dario. Spełnia prawie wszystkie moje wymagania. Jedyny minus to ścianka kolankowa... Wysokość 1m byłaby idealna patrząc od strony funkcjonalności pomieszczeń na poddaszu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń mój adres dariusz.paciuch@gmail.com Pozdrawiam Darek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kinga Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2015 Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć jakie są wymiary schodów i ile jest stopni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2015 Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć jakie są wymiary schodów i ile jest stopni? Witam Proszę podać adres mailowy - prześlę rzuty na których dokładnie opisane będą schody. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2015 Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć jakie są wymiary schodów i ile jest stopni? Witam Proszę podać adres mailowy - prześlę rzuty na których dokładnie opisane będą schody. Pozdrawiam kinga-dorociak@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 kinga-dorociak@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2015 Dzień dobry mam pytanie czy podane wymiary pomieszczeń na poddaszu to powierzchnia całkowita czy użytkowa ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2015 Dzień dobry mam pytanie czy podane wymiary pomieszczeń na poddaszu to powierzchnia całkowita czy użytkowa ?? Witam Podane powierzchnie pomieszczeń na poddaszu to powierzchnie użytkowe. Rzut poddasza z wymiarami po podłodze możemy podesłać na maila. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 12 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2015 proszę o rysunki szczegółowe oraz informację jaka jest wysokość ścianki kolankowej oraz jakie ogrzewanie jest przewidziane w projekcie agna.lew@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 proszę o rysunki szczegółowe oraz informację jaka jest wysokość ścianki kolankowej oraz jakie ogrzewanie jest przewidziane w projekcie agna.lew@interia.eu Witam W projekcie Dario ścianka kolankowa wysoka jest na 71,5 cm, przewidziano ogrzewanie gazowe. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Gość Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 byłabym wdzięczna za szczegóły na maila marriebell@gmail.com oraz czy garaz moze byc 2stanowiskowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 byłabym wdzięczna za szczegóły na maila marriebell@gmail.com oraz czy garaz moze byc 2stanowiskowy? Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daria Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2015 Witam, czy istnieje możliwość kupna tego projektu w wersji drewnianej? Jeśli tak, z jakimi kosztami się to wiąże? Poproszę o odpowiedź i o rysunki szczegółowe na daria9107@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2015 Witam, czy istnieje możliwość kupna tego projektu w wersji drewnianej? Jeśli tak, z jakimi kosztami się to wiąże? Poproszę o odpowiedź i o rysunki szczegółowe na daria9107@gmail.com Pozdrawiam Witam! Wyślę na podany adres rysunki szczegółowe. Nasze domy są projektowane w technologii tradycyjnej murowanej. Można je zmienić na system szkieletowy. Zmianą systemu oraz wyceną kosztów może się zająć firma WOLF SYSTEM (tel. +48 32 605 37 00 e-mail: mail@wolfsystem.pl). Pozdrawiam! Cytuj
Gość Edyta Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2015 Witam Prtoszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu domu Dario na adres mailowy ebebe@poczta.onet.pl. Dziękuję i Pozdzrawiam Edyta Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2015 Witam Prtoszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu domu Dario na adres mailowy ebebe@poczta.onet.pl. Dziękuję i Pozdzrawiam Edyta Witam Materiały prześlemy dzisiaj. Pozdrawiam Cytuj
Gość maryś Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Grudzień 2015 Witam Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - msza5@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 Witam Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - msza5@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość novi Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2016 dzień dobry czy jeśli zrezygnuję z kominka, można usunąć słup obok S3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi