Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość
Napisano

Jak myslicie forumowicze : chciałabym domek poszerzyć o 20 cm i wydłuzyc o 30 cm oraz podnieśc ściankę kolankową o jeden bloczek, czy taka adaptacja projektu przez projektanta jest kosztowna?

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 156
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Napisano

Witam. Bardzo podoba mi się Wasz projekt domku Dario. Spełnia prawie wszystkie moje wymagania. Jedyny minus to ścianka kolankowa... Wysokość 1m byłaby idealna patrząc od strony funkcjonalności pomieszczeń na poddaszu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń mój adres dariusz.paciuch@gmail.com

Pozdrawiam Darek

Napisano

Witam. Bardzo podoba mi się Wasz projekt domku Dario. Spełnia prawie wszystkie moje wymagania. Jedyny minus to ścianka kolankowa... Wysokość 1m byłaby idealna patrząc od strony funkcjonalności pomieszczeń na poddaszu. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń mój adres dariusz.paciuch@gmail.com

Pozdrawiam Darek

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Kinga
Napisano

Dzień dobry,

Chciałabym się dowiedzieć jakie są wymiary schodów i ile jest stopni?

Gość Gość
Napisano

Dzień dobry, Chciałabym się dowiedzieć jakie są wymiary schodów i ile jest stopni?
Witam Proszę podać adres mailowy - prześlę rzuty na których dokładnie opisane będą schody.   Pozdrawiam

kinga-dorociak@wp.pl

• 3 weeks later...
Gość Gość
Napisano

Dzień dobry mam pytanie czy podane wymiary pomieszczeń na poddaszu to powierzchnia całkowita czy użytkowa ??

Napisano

Dzień dobry mam pytanie czy podane wymiary pomieszczeń na poddaszu to powierzchnia całkowita czy użytkowa ??

Witam

Podane powierzchnie pomieszczeń na poddaszu to powierzchnie użytkowe. Rzut poddasza z wymiarami po podłodze możemy podesłać na maila.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Agnieszka
Napisano

proszę o rysunki szczegółowe oraz informację jaka jest wysokość ścianki kolankowej oraz jakie ogrzewanie jest przewidziane w projekcie agna.lew@interia.eu

Napisano

proszę o rysunki szczegółowe oraz informację jaka jest wysokość ścianki kolankowej oraz jakie ogrzewanie jest przewidziane w projekcie agna.lew@interia.eu

Witam

W projekcie Dario ścianka kolankowa wysoka jest na 71,5 cm, przewidziano ogrzewanie gazowe.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Gość Gość
Napisano

byłabym wdzięczna za szczegóły na maila marriebell@gmail.com oraz czy garaz moze byc 2stanowiskowy?

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, czy istnieje możliwość kupna tego projektu w wersji drewnianej? Jeśli tak, z jakimi kosztami się to wiąże? Poproszę o odpowiedź i o rysunki szczegółowe na daria9107@gmail.com Pozdrawiam

Napisano

Witam, czy istnieje możliwość kupna tego projektu w wersji drewnianej? Jeśli tak, z jakimi kosztami się to wiąże? Poproszę o odpowiedź i o rysunki szczegółowe na daria9107@gmail.com Pozdrawiam

Witam! Wyślę na podany adres rysunki szczegółowe. Nasze domy są projektowane w technologii tradycyjnej murowanej. Można je zmienić na system szkieletowy. Zmianą systemu oraz wyceną kosztów może się zająć firma WOLF SYSTEM (tel. +48 32  605 37 00

e-mail: mail@wolfsystem.pl). Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Napisano

Witam

Prtoszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu domu Dario na adres mailowy ebebe@poczta.onet.pl.

Dziękuję i Pozdzrawiam

Edyta

• 4 weeks later...
Napisano

Witam

Jestem zainteresowany kupnem projektu , poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych i ewentualnie kosztorysu na adres - msza5@wp.pl

Pozdrawiam