Gość Zainteresowana Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Wrzesień 2014 Witam za ile można spodziewać się wyceny tego domku?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2014 Witam za ile można spodziewać się wyceny tego domku?? Witam Wycenę kosztorysową dla Dariusz Małego powinniśmy otrzymać w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2014 Witam też bardzo proszę o szczegółowe rysunki i wycenę na adres pt.monia1977@interia.pl Pozdrawiam Monika Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym Jak tylko będzie gotowa wycena pojawi się na naszej stronie www. Pozdrawiam Witam ponawiam prośbę rysunki miały być przesłane 4.09. ale ich nie otrzymałam bardzo mi zależy pozdrawiam Monika mój adres pt.monia1977@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2014 Witam ponawiam prośbę rysunki miały być przesłane 4.09. ale ich nie otrzymałam bardzo mi zależy pozdrawiam Monika mój adres pt.monia1977@interia.pl Witam Zgodnie ze wcześniejszym wpisem wysłałam do Pani rysunki 04.09.14r. W dniu dzisiejszym wysyłam je ponownie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2014 Witam ja również chcę rysunki szczegółowe projektu Darius Mały na adres piotrw89r@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2014 Witam ja również chcę rysunki szczegółowe projektu Darius Mały na adres piotrw89r@wp.pl Witam Rysunki wyślemy Panu w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2014 Witam Czy kosztorys nie jest przeszacowany? 344 000 netto za stan wykończony to nie za dużo? To wychodzi ponad 3500 brutto za metr kw. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2014 Witam Przygotowując wyceny dla naszych projektów opracowujemy je w oparciu o szczegółową dokumentację - nie przyjmujemy przelicznika ceny na metr kwadratowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2014 Witam serdecznie, czy jest możliwość aby w tym projekcie zmienić kąt nachylenia z 40 na 30 stopni? Mam takie warunki zabudowy. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Październik 2014 Witam serdecznie, czy jest możliwość aby w tym projekcie zmienić kąt nachylenia z 40 na 30 stopni? Mam takie warunki zabudowy. Dziękuję za odpowiedź. Witam Zmiana jest technicznie możliwa. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że po zmniejszeniu nachylenia dachu układ podasza ulegnie zmianie. Zmniejszy się dość znacznie ilość powierzchni użytkowej. Prawdopodobnie nie będzie dało się wejść po schodach i będzie konieczne zaprojektowanie lukarny w tym miejscu. Oczywiście można tą sytuację odwrócić podnosząc ściankę kolankową. Jednak wówczas bryła budynku będzie znacznie różniła się od wersji katalogowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2014 Jeśli to nie problem to również poproszę o wysyłkę rysunków szczegółowych projektu Dariusz Mały: ilonusieczka2306@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Jeśli to nie problem to również poproszę o wysyłkę rysunków szczegółowych projektu Dariusz Mały: ilonusieczka2306@vp.pl Witam Rysunki wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały ( robert.ghgf@o2.pl ) . Dziekuje i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały ( robert.ghgf@o2.pl ) . Dziekuje i pozdrawiam! Witam Materiały już wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały ( robert.ghgf@o2.pl ) . Dziekuje i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały ( robert.ghgf@o2.pl ) . Dziekuje i pozdrawiam! Witam Rysunki już wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 Witam serdecznie. Również poproszę o szczegółowe rysynki Dariusza Pozdrawiam, renia.soluch@op.pl Cytuj
Gość Jakub Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały kubek2711@yahoo.co.uk. Dziekuje, Cytuj
Gość Tomasz Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały i kosztorys tomaszwojnarowicz@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2014 Witam. Również bardzo bym prosiła o rysunki domu Dariusz Mały ( sylwia_bado@wp.pl). Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Witam serdecznie. Również poproszę o szczegółowe rysynki Dariusza Pozdrawiam, renia.soluch@op.pl Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały kubek2711@yahoo.co.uk. Dziekuje, Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały i kosztorys tomaszwojnarowicz@gmail.com Dziękuje i pozdrawiam! Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Witam. Również bardzo bym prosiła o rysunki domu Dariusz Mały ( sylwia_bado@wp.pl). Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2014 Witam. Bardzo bym prosił o rysunki domu Dariusz Mały kuba@va.pl Dziekuje bardzo, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi