Gość Gość Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 witam czy to jest daleko od płocka i za ile to jest a to jest na wynajęcie czy nie i bym prosiła o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość A. Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 Przepiękny dom. O takim właśnie marzę Czekam na poglądowy kosztorys i kto wie... może marzenie się spełni )) Pozdrawiam. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 Czyli jak to w Polsce nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DARIA Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2014 witam jaka jest wysokość elewacji frontowej do okapu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 witam czy to jest daleko od płocka i za ile to jest a to jest na wynajęcie czy nie i bym prosiła o kontakt Witam Niestety nie bardzo wiem, czego dotyczy Pani zapytanie. Nasza Pracownia sprzedaje projekty domów, a nie gotowe realizacje. Pracownia mieści się we Wrocławiu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 witam jaka jest wysokość elewacji frontowej do okapu ? Witam Elewacja frontowa wysoka jest do okapu na 3,42m Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asia Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Kiedy będzie gotowy kosztorys tego domku? i dokładne wymiary wszystkich pomieszczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Kiedy będzie gotowy kosztorys tego domku? i dokładne wymiary wszystkich pomieszczeń? Witam Projekt Dariusz Mały będzie dostępny wraz ze szczegółowymi rysunkami w dniu jutrzejszym. W tym tygodniu zlecimy również wykonanie do niego kosztorysu, więc w przeciągu dwóch-trzech tygodni wycena kosztorysowa pojawi się na naszej stronie www. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daria Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 witam jaka jest wysokość elewacji frontowej do okapu ? Witam Elewacja frontowa wysoka jest do okapu na 3,42m Pozdrawiam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 Kiedy będzie gotowy kosztorys tego domku? i dokładne wymiary wszystkich pomieszczeń? Witam Projekt Dariusz Mały będzie dostępny wraz ze szczegółowymi rysunkami w dniu jutrzejszym. W tym tygodniu zlecimy również wykonanie do niego kosztorysu, więc w przeciągu dwóch-trzech tygodni wycena kosztorysowa pojawi się na naszej stronie www. Pozdrawiam A gdzie mogę znależć te szczegółowe rysunki? miały być 20/08 a nigdzie ich niewidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 A gdzie mogę znależć te szczegółowe rysunki? miały być 20/08 a nigdzie ich niewidzę Witam Szczegółowe rysunki można otrzymać na maila - proszę o kontakt w tej sprawie na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamila Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2014 Witam, ponad tydzień temu napisałam do Państwa e-mail, w sprawie zainteresowania projektem i prosiłam o przesłanie szczegółowych rysunków. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnej informacji.. nie ładnie z Państwa strony. Do dzisiaj nie pojawił się kosztorys, a miał być gotowy w sierpniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Witam, ponad tydzień temu napisałam do Państwa e-mail, w sprawie zainteresowania projektem i prosiłam o przesłanie szczegółowych rysunków. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnej informacji.. nie ładnie z Państwa strony. Do dzisiaj nie pojawił się kosztorys, a miał być gotowy w sierpniu.. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - w dniu dzisiejszym prześlę Pani szczegółowe rysunki dla domu Dariusz Mały. Jak tylko skończyliśmy opracowywanie dokumentacji projektowej dla domu Dariusz Mały, od razu zleciliśmy opracowanie dla niego wyceny kosztorysowej. Teraz czekamy na kosztorysy - jak tylko je otrzymamy, umieścimy informacje na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Witam, ponad tydzień temu napisałam do Państwa e-mail, w sprawie zainteresowania projektem i prosiłam o przesłanie szczegółowych rysunków. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam żadnej informacji.. nie ładnie z Państwa strony. Do dzisiaj nie pojawił się kosztorys, a miał być gotowy w sierpniu.. Witam Proszę o podanie adresu mailowego - w dniu dzisiejszym prześlę Pani szczegółowe rysunki dla domu Dariusz Mały. Jak tylko skończyliśmy opracowywanie dokumentacji projektowej dla domu Dariusz Mały, od razu zleciliśmy opracowanie dla niego wyceny kosztorysowej. Teraz czekamy na kosztorysy - jak tylko je otrzymamy, umieścimy informacje na stronie www przy prezentacji projektu. Pozdrawiam kamilka_161@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ona Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2014 Witam, Mam pytanie jakie wymiary ma łazienka na dole pod schodami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 kamilka_161@o2.pl Witam Rysunki już zostały do Pani wysłane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Witam, Mam pytanie jakie wymiary ma łazienka na dole pod schodami???? Witam Łazienka pod schodami w projekcie Dariusz Mały ma wymiary 1,13x1,80m Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ona Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Poproszę o rysunki na adres anitek-83@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Poproszę o rysunki na adres anitek-83@o2.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlę Pani szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 też poprosiłbym o szczegółowe rysunki na adres kam.krygier@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 też poprosiłbym o szczegółowe rysunki na adres kam.krygier@gmail.com Witam dzisiaj podeślę Panu rysunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 też poprosiłbym o szczegółowe rysunki na adres kam.krygier@gmail.com Witam dzisiaj podeślę Panu rysunki. Pozdrawiam Witam też bardzo proszę o szczegółowe rysunki i wycenę na adres pt.monia1977@interia.pl Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Proszę o rysunki szczegółowe na e-mail: piter1508@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2014 Witam też bardzo proszę o szczegółowe rysunki i wycenę na adres pt.monia1977@interia.pl Pozdrawiam Monika Witam Rysunki prześlemy w dniu dzisiejszym Jak tylko będzie gotowa wycena pojawi się na naszej stronie www. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2014 Proszę o rysunki szczegółowe na e-mail: piter1508@wp.pl Witam W dniu dzisiejszym prześlę Panu szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi