Gość Kaisa.A Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Dariusz Mały na adres kasiaadamek1992@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Dariusz Mały na adres kasiaadamek1992@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bartosz Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2018 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Dariusz Mały (zestawienie materiałów, wymiary pomieszczeń, wstępny kosztorys), na adres: bruzdewicz.bartosz@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2018 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Dariusz Mały (zestawienie materiałów, wymiary pomieszczeń, wstępny kosztorys), na adres: bruzdewicz.bartosz@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane potrzebne materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kukowski Napisano 17 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy do projektu Dariusz Mały , mogę otrzymać zestawienie materiałów do wykonania instalacji elektrycznej raz schemat instalacji , celem złożenia oferty na wykonanie instalacji klientowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Dzień dobry, Czy do projektu Dariusz Mały , mogę otrzymać zestawienie materiałów do wykonania instalacji elektrycznej raz schemat instalacji , celem złożenia oferty na wykonanie instalacji klientowi. Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Witam , Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Dariusz Mały ( zestawienie materiałów, wymiary pomieszczeń podłogi, jaki jest strop w projekcie , jakie są schody w projekcie , wysokość ścianki kolankowej , itp.) na adres andrzej.pronko707@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: krecona_aga@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 22 godziny temu, Gość Aga napisał: Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Będę bardzo wdzięczna za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: krecona_aga@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Joanna Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Witam czy można otrzymać materiały szczegółowe ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 11 godzin temu, Gość Joanna napisał: Witam czy można otrzymać materiały szczegółowe ? Pozdrawiam Witam, W tym celu proszę o podanie adresu mailowego, na który prześlemy materiały szczegółowe. Jeśli nie chce Pani publikować swojego adresu, to można również nadać do nas wiadomość na adres: info@dobredomy.pl Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 Witam ,prosił bym o przesłanie wszystkich szczegółów dotyczących tego projektu ( razem z kosztorysem o ile to możliwe ) na adres: piotrbudulec@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2019 3 godziny temu, Gość Piotr napisał: Witam ,prosił bym o przesłanie wszystkich szczegółów dotyczących tego projektu ( razem z kosztorysem o ile to możliwe ) na adres: piotrbudulec@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbigniew Napisano 6 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2019 Witam, Ja również jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Będę wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: zzbigniewmalski@gmail.com Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2019 23 godziny temu, Gość Zbigniew napisał: Witam, Ja również jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Będę wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: zzbigniewmalski@gmail.com Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 27 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2019 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Dariusz Mały, w związku z powyższym proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu na adres: radkowski@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 9 godzin temu, Gość Radek napisał: Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Dariusz Mały, w związku z powyższym proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu na adres: radkowski@poczta.fm Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 28 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2019 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Dariusz Mały, w związku z powyższym proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu na adres: radkowski@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 15 godzin temu, Gość Radek napisał: Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu Dariusz Mały, w związku z powyższym proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dot. projektu na adres: radkowski@poczta.fm Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Dzień dobry jestem zainteresowany zakupem projektu Dariusz Mały, w związku z powyższy proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dot. Projektu na adres 050186@wp.pl Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Godzinę temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry jestem zainteresowany zakupem projektu Dariusz Mały, w związku z powyższy proszę o przesłanie materiałów szczegółowych dot. Projektu na adres 050186@wp.pl Z góry bardzo dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Dariusz Mały (zestawienie materiałów, wymiary pomieszczeń, wstępny kosztorys), na adres: 050186@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 10 godzin temu, Gość Marcin napisał: Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Dariusz Mały (zestawienie materiałów, wymiary pomieszczeń, wstępny kosztorys), na adres: 050186@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane do Pana w dniu wczorajszym. Proszę zobaczyć w folderze spam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzywik Napisano 17 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2019 Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji dotyczącej projektu Dariusz Mały (zestawienie materiałów, wymiary pomieszczeń, kosztorys), na adres: xsms@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi