Gość Dagna Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały - wersja podstawowa. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila dagalena@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały - wersja podstawowa. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila dagalena@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewelina Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila eee21@interia.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila eee21@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila k.mielke@interia.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila k.mielke@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alek Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila alek.sm@o2.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila alek.sm@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila mateuszskoczow@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila mateuszskoczow@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy darmowe materiały dotyczące projektu. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne i mamy ich cztery rodzaje. Można je zamówić poprzez formularz na stronie internetowej oraz dzwoniąc do Działu Sprzedaży. Natomiast koszty budowy są przedstawione na stronie w formie tabeli. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila magda.kotarba@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila magda.kotarba@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edward Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila mateuszskoczow@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy darmowe materiały dotyczące projektu. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne i mamy ich cztery rodzaje. Można je zamówić poprzez formularz na stronie internetowej oraz dzwoniąc do Działu Sprzedaży. Natomiast koszty budowy są przedstawione na stronie w formie tabeli. Pozdrawiam! Dzień dobry, w tabeli na stronie podane są koszty budowy. Jak wg. tej tablicy obliczyć całkowity koszt budowy z wykończeniem,czy stan wykończony zawiera koszty instalacji i elementów zewnętrznych czy te koszty trzeba dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Dzień dobry, w tabeli na stronie podane są koszty budowy. Jak wg. tej tablicy obliczyć całkowity koszt budowy z wykończeniem,czy stan wykończony zawiera koszty instalacji i elementów zewnętrznych czy te koszty trzeba dodać? Witam Do kwoty stanu wykończonego należy dodać koszt instalacji oraz koszt elementów zewnętrznych. Podane kwoty są cenami netto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paavloo Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji kosztorysów dotyczących tego projektu na adres paavloo@o2.pl. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji kosztorysów dotyczących tego projektu na adres paavloo@o2.pl. Dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam, Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na adres: tomektybor@o2.pl. Czy projekt zawiera projekt instalacji grzewczej? Jeżeli tak to czy projekt obejmuje wszystkie urządzenia jakie powinny zostać zastosowane, np. pompki, rozdzielacze? Czy w domu zastosowane zostało ogrzewanie podłogowe? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2017 Witam, Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na adres: tomektybor@o2.pl. Czy projekt zawiera projekt instalacji grzewczej? Jeżeli tak to czy projekt obejmuje wszystkie urządzenia jakie powinny zostać zastosowane, np. pompki, rozdzielacze? Czy w domu zastosowane zostało ogrzewanie podłogowe? Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Dokumentacja zawiera projekty wszystkich instalacji wewnątrz budynku, w tym również centralnego ogrzewania. Jest to kompletny projekt, jednak uwzględnia grzejniki punktowe, nie podłogówkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Klaudia Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia na adres: klaudia.t1@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia na adres: klaudia.t1@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ania Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danuta Musiał Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres danusia.bala1@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi