Gość Dagna Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały - wersja podstawowa. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila dagalena@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały - wersja podstawowa. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila dagalena@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila eee21@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila eee21@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila k.mielke@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila k.mielke@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alek Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila alek.sm@o2.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila alek.sm@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila mateuszskoczow@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila mateuszskoczow@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy darmowe materiały dotyczące projektu. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne i mamy ich cztery rodzaje. Można je zamówić poprzez formularz na stronie internetowej oraz dzwoniąc do Działu Sprzedaży. Natomiast koszty budowy są przedstawione na stronie w formie tabeli. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Magda Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila magda.kotarba@poczta.onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila magda.kotarba@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edward Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila mateuszskoczow@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy darmowe materiały dotyczące projektu. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne i mamy ich cztery rodzaje. Można je zamówić poprzez formularz na stronie internetowej oraz dzwoniąc do Działu Sprzedaży. Natomiast koszty budowy są przedstawione na stronie w formie tabeli. Pozdrawiam! Dzień dobry, w tabeli na stronie podane są koszty budowy. Jak wg. tej tablicy obliczyć całkowity koszt budowy z wykończeniem,czy stan wykończony zawiera koszty instalacji i elementów zewnętrznych czy te koszty trzeba dodać? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2017 Dzień dobry, w tabeli na stronie podane są koszty budowy. Jak wg. tej tablicy obliczyć całkowity koszt budowy z wykończeniem,czy stan wykończony zawiera koszty instalacji i elementów zewnętrznych czy te koszty trzeba dodać? Witam Do kwoty stanu wykończonego należy dodać koszt instalacji oraz koszt elementów zewnętrznych. Podane kwoty są cenami netto. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paavloo Napisano 8 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji kosztorysów dotyczących tego projektu na adres paavloo@o2.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2017 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji kosztorysów dotyczących tego projektu na adres paavloo@o2.pl. Dziękuję Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 12 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2017 Witam, Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na adres: tomektybor@o2.pl. Czy projekt zawiera projekt instalacji grzewczej? Jeżeli tak to czy projekt obejmuje wszystkie urządzenia jakie powinny zostać zastosowane, np. pompki, rozdzielacze? Czy w domu zastosowane zostało ogrzewanie podłogowe? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2017 Witam, Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na adres: tomektybor@o2.pl. Czy projekt zawiera projekt instalacji grzewczej? Jeżeli tak to czy projekt obejmuje wszystkie urządzenia jakie powinny zostać zastosowane, np. pompki, rozdzielacze? Czy w domu zastosowane zostało ogrzewanie podłogowe? Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Dokumentacja zawiera projekty wszystkich instalacji wewnątrz budynku, w tym również centralnego ogrzewania. Jest to kompletny projekt, jednak uwzględnia grzejniki punktowe, nie podłogówkę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia na adres: klaudia.t1@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Lipiec 2017 Witam, proszę o przesłanie zestawienia na adres: klaudia.t1@wp.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Ania Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Lipiec 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Danuta Musiał Napisano 22 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2017 Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres danusia.bala1@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi