Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały - wersja podstawowa. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila dagalena@wp.pl

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 355
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały - wersja podstawowa. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila dagalena@wp.pl Pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Gość Ewelina
Napisano

Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila eee21@interia.pl pozdrawiam

Napisano

Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila eee21@interia.pl pozdrawiam

Witam

Pozdrawiam

Gość Adrian
Napisano

Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila k.mielke@interia.pl pozdrawiam

Napisano

Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila k.mielke@interia.pl pozdrawiam

Witam

Pozdrawiam

Gość Alek
Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila alek.sm@o2.pl

Pozdrawiam

Gość Mateusz
Napisano

Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila mateuszskoczow@gmail.com Pozdrawiam 

Napisano

Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila mateuszskoczow@gmail.com Pozdrawiam 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy darmowe materiały dotyczące projektu. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne i mamy ich cztery rodzaje. Można je zamówić poprzez formularz na stronie internetowej oraz dzwoniąc do Działu Sprzedaży. Natomiast koszty budowy są przedstawione na stronie w formie tabeli.

Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano

Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila magda.kotarba@poczta.onet.pl Pozdrawiam

Napisano

Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu Dariusz Mały. Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na maila magda.kotarba@poczta.onet.pl Pozdrawiam

Witam

Pozdrawiam

Gość Edward
Napisano

Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy darmowe materiały dotyczące projektu. Kosztorysy są dodatkowo odpłatne i mamy ich cztery rodzaje. Można je zamówić poprzez formularz na stronie internetowej oraz dzwoniąc do Działu Sprzedaży. Natomiast koszty budowy są przedstawione na stronie w formie tabeli. Pozdrawiam!

Dzień dobry, w tabeli na stronie podane są koszty budowy. Jak wg. tej tablicy obliczyć całkowity koszt budowy z wykończeniem,czy stan wykończony zawiera koszty instalacji i elementów zewnętrznych czy te koszty trzeba dodać?

Napisano

Dzień dobry, w tabeli na stronie podane są koszty budowy. Jak wg. tej tablicy obliczyć całkowity koszt budowy z wykończeniem,czy stan wykończony zawiera koszty instalacji i elementów zewnętrznych czy te koszty trzeba dodać?

Witam

Do kwoty stanu wykończonego należy dodać koszt instalacji oraz koszt elementów zewnętrznych. Podane kwoty są cenami netto.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Paavloo
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji kosztorysów dotyczących tego projektu na adres paavloo@o2.pl. Dziękuję

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dostępnych informacji kosztorysów dotyczących tego projektu na adres paavloo@o2.pl. Dziękuję

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam

Napisano

Witam,

Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na adres: tomektybor@o2.pl. 

Czy projekt zawiera projekt instalacji grzewczej? Jeżeli tak to czy projekt obejmuje wszystkie urządzenia jakie powinny zostać zastosowane, np. pompki, rozdzielacze?  Czy w domu zastosowane zostało ogrzewanie podłogowe? 

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam,

Proszę o przesłanie darmowych materiałów wraz z kosztorysem na adres: tomektybor@o2.pl. 

Czy projekt zawiera projekt instalacji grzewczej? Jeżeli tak to czy projekt obejmuje wszystkie urządzenia jakie powinny zostać zastosowane, np. pompki, rozdzielacze?  Czy w domu zastosowane zostało ogrzewanie podłogowe? 

Dziękuję i pozdrawiam

Witam

Dokumentacja zawiera projekty wszystkich instalacji wewnątrz budynku, w tym również centralnego ogrzewania. Jest to kompletny projekt, jednak uwzględnia grzejniki punktowe, nie podłogówkę.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres aniaskwarek@tlen.pl. Dziękuję i pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Gość Danuta Musiał
Napisano

Witam! Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji wraz z kosztorysem na adres danusia.bala1@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam