Gość dawid Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Witam Prosiłbym o przesłanie materiałów pomocniczych do projektu. ra3ldawid@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2016 Witam Prosiłbym o przesłanie materiałów pomocniczych do projektu. ra3ldawid@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Witam serdecznie. Również jestem zainteresowana kupnem projektu tego domu. Bardzo proszę o przesłanie na e-maila wszystkich dostępnych darmowych materiałów (wraz z kosztorysami) na temat projektu domu dariusz mały. Mój e-mail to: nataliabark@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Witam serdecznie. Również jestem zainteresowana kupnem projektu tego domu. Bardzo proszę o przesłanie na e-maila wszystkich dostępnych darmowych materiałów (wraz z kosztorysami) na temat projektu domu dariusz mały. Mój e-mail to: nataliabark@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ela Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Witam. Również proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowe oraz szczegółowych wymiarów pomieszczeń w domu na adres rubi238@wp.pl. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Witam. Również proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowe oraz szczegółowych wymiarów pomieszczeń w domu na adres rubi238@wp.pl. z góry dziękuje Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Laszka Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Witam serdecznie. Również jestem zainteresowana kupnem projektu tego domu. Bardzo proszę o przesłanie na e-maila wszystkich dostępnych darmowych materiałów (wraz z kosztorysami) na temat projektu domu dariusz mały. Mój e-mail to: r.laszkowski@onet.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Witam serdecznie. Również jestem zainteresowana kupnem projektu tego domu. Bardzo proszę o przesłanie na e-maila wszystkich dostępnych darmowych materiałów (wraz z kosztorysami) na temat projektu domu dariusz mały. Mój e-mail to: r.laszkowski@onet.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Witam. Również proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowe oraz szczegółowych wymiarów pomieszczeń w domu na adres warmuzpaula@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres markos401@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres markos401@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres jot1990@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Witam, jestem zainteresowany zakupem Państwa projektu. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres jot1990@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: kokoszkowypodmiejska@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: kokoszkowypodmiejska@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jacek Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Witam, Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami,wymiarami pomieszczen) dotyczących projektu Dariusz mały na adres kakol.jacek@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Witam, Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami,wymiarami pomieszczen) dotyczących projektu Dariusz mały na adres kakol.jacek@o2.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paulina Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu mały dariusz proszę o przesłanie darmowych materiałów (kosztorysem) na maila pepa2@onet.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowana kupnem projektu mały dariusz proszę o przesłanie darmowych materiałów (kosztorysem) na maila pepa2@onet.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysiek Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz Mały. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: kokoszkowypodmiejska@wp.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu dariusz mały lustro proszę o przesłanie darmowych materiałów (kosztorysem) na maila krzysiek0606@onet.eu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Witam, Jestem zainteresowany kupnem projektu dariusz mały lustro proszę o przesłanie darmowych materiałów (kosztorysem) na maila krzysiek0606@onet.eu pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darek Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2017 Witam też jestem zainteresowany zakupem tego projektu dariusz mały lustrzane odbicie proszę o przesłanie darmowych materiałów na meila darekcompa1031@wp.pl pozdrawiam i z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2017 Witam też jestem zainteresowany zakupem tego projektu dariusz mały lustrzane odbicie proszę o przesłanie darmowych materiałów na meila darekcompa1031@wp.pl pozdrawiam i z góry dziękuje. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi