Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Dla tego projektu nie mamy opracowanych wizualizacji wnętrz.

Pozdrawiam

A szkoda bo widać, że wiele osób jest zainteresowanych, ja też chętnie bym zobaczyła taka wizualizację

• Odpowiedzi 355
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Monika
Napisano

Witam Dla tego projektu nie mamy opracowanych wizualizacji wnętrz.   Pozdrawiam
A szkoda bo widać, że wiele osób jest zainteresowanych, ja też chętnie bym zobaczyła taka wizualizację

Ja też chętnie zobaczyłabym wizualizację tym bardziej że już mamy etap do wykończenia w środku tego domku

• 2 weeks later...
Napisano

lubuskie

Bardzo proszę o kilka zdjąć z realizacji ... w lipcu rozpoczynamy budowę też lubuskie... bardzo proszę o kontakt meg33@interia.pl

• 3 weeks later...
Gość Patrycja
Napisano

Witam, proszę o przesłanie zestawienia wszystkich materiałów, kosztorysu, informacji na temat dom, które są dostępne przed zakupem projektu na adres mailowy: pat8818@wp.pl

• 2 weeks later...
Napisano

Witam 

Również prosiłabym o przesłanie kosztorysu oraz wszystkich dostępnych materiałów na adres: saraplonka@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam. Również proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowe na adres : justynalamasz@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Gość Zdzisław
Napisano

Witam. Również proszę o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowo-kosztorysowe na adres : huszdzislaw@gmail.com

Gość Dawid
Napisano

Witam,

Ja również prosiłbym o przesłanie kosztorysu oraz dostępnych materiałów.

Dadamczyk090@gmail.com

• 3 weeks later...
Gość pershing
Napisano

proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów na temat domu dariusz mały

pershing1899@op.pl

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam

Bardzo proszę o przesłanie wszystkich darmowych dokumentów na temat domu Dariusz Mały oraz uproszczony kosztorys.

Adres: a.skrzypkowska@wp.pl

• 4 weeks later...
Gość jadzia
Napisano

Witam! Bardzo proszę o ogólne zestawienie kosztorysowe i materiałowe do stanu surowego

zamkniętego projekt Dariusz Mały na adres

kdorota 741@gamail.com

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Napisano

Witam czy jest mozliwosc dorysowania wykuszu ?

Witam, jest możliwość doprojektowania wykusza.

Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Wybrany przez Pana/Panią architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt.

Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam.