Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: marzecmateusz93@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres: malgorzata.rudyk@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres: malgorzata.rudyk@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres : maptapski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres : maptapski@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość grzesio1712 Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Blanka to bardzo ładny projekt. Nowoczesny, metraż wystarczający no i tani. Jest szansa otrzymać kosztorysy tego domu? g.cylwik@wp.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Czerwiec 2018 Dzień dobry. Blanka to bardzo ładny projekt. Nowoczesny, metraż wystarczający no i tani. Jest szansa otrzymać kosztorysy tego domu? g.cylwik@wp.pl. Pozdrawiam. Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne - bezpłatnie udostępniamy ogólne zestawienia kosztorysowe - prześlemy je na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 3 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres: marcin-prosto@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres: marcin-prosto@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość edyta Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres edytagrochal@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków oraz kosztorysu na adres edytagrochal@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grażyna Napisano 7 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2018 Jestem zainteresowana projektem Blanka, ale chciałabym nieco powiększyć powierzchnię pomieszczeń. Czy jest możliwe przesunięcie ściany wzdłuż salonu i kuchni tak jak jest występ na wysokości jadalni i podobnie po drugiej stronie przesunięcie ściany tak jak jest dach płaski. Jednocześnie chciałabym nad tymi częściami zachować płaski dach. Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2018 Jestem zainteresowana projektem Blanka, ale chciałabym nieco powiększyć powierzchnię pomieszczeń. Czy jest możliwe przesunięcie ściany wzdłuż salonu i kuchni tak jak jest występ na wysokości jadalni i podobnie po drugiej stronie przesunięcie ściany tak jak jest dach płaski. Jednocześnie chciałabym nad tymi częściami zachować płaski dach. Pozdrawiam, Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, można wprowadzić zaproponowane przez Panią zmiany. Nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość gragar@op.pl Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2018 Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, można wprowadzić zaproponowane przez Panią zmiany. Nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Witam Na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem, można wprowadzić zaproponowane przez Panią zmiany. Nasza Pracownia wystawi bezpłatnie zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Dziękuję za szybką odpowiedź. Proszę o przesłanie rysunków i ogólnego zestawienia kosztorysowego na adres gragar@op.pl Pozdrawiam, Grażyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2018 Dziękuję za szybką odpowiedź. Proszę o przesłanie rysunków i ogólnego zestawienia kosztorysowego na adres gragar@op.pl Pozdrawiam, Grażyna Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil P Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2018 Witam..Czy posiadacie Państwo projekt tego domu w systemie szkieletowym Cytuj
Gość Grażyna gragar@op.pl Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2018 Dziękuję za szybką odpowiedź. Proszę o przesłanie rysunków i ogólnego zestawienia kosztorysowego na adres gragar@op.pl Pozdrawiam, Grażyna Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Jestem zainteresowana projektem Blanka, ale do dzisiaj nie otrzymałam wstępnych materiałów, o które prosiłam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2018 Witam..Czy posiadacie Państwo projekt tego domu w systemie szkieletowym WITAM Dom zaprojektowany został w technologii tradycyjnej murowanej. O możliwość jego budowy w technologii szkieletowej należy dopytać w firmie oferującej budowy domów w tejże technologii. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2018 Jestem zainteresowana projektem Blanka, ale do dzisiaj nie otrzymałam wstępnych materiałów, o które prosiłam. Witam Materiały zostały wysłane. Proszę sprawdzić poprawność podanego adresu mailowego, lub odezwać się do nas mailowo na adres info@dobredomy.pl- zwrotnie doślemy rysunki ponownie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o ogólne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: madzi.l@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2018 Witam. Czy mogłabym prosić o ogólne zestawienie kosztorysowe? Mój adres: madzi.l@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2018 Witam, czy mogłabym prosić o ogólne zestawienie kosztorysowe? gunia1972@outlook.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2018 12 godzin temu, Gość Agata napisał: Witam, czy mogłabym prosić o ogólne zestawienie kosztorysowe? gunia1972@outlook.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piti Napisano 6 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2018 Witam, w zakładce zobacz co dostaniesz gratis jest DODATKOWO NA ŻYCZENIE INWESTORA DROGĄ MAILOWĄ MOŻEMY BEZPŁATNIE DOSŁAĆ: szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG* Są one szczególnie pomocne przy podejmowaniu decyzji o wyborze projektu oraz o wprowadzeniu w nim ewentualnych zmian. obrys budynku w skali 1:500 w formacie PDF lub DWG* Pozwala on na precyzyjne umieszczenie budynku na mapce działki, sprawdzenie czy dom się na niej zmieści oraz daje możliwość dobrania odpowiedniej wersji projektu ze względu na usytuowanie działki względem stron świata. zestawienie powierzchni przegród budynku* Zestawienie to zawiera powierzchnie ścian, dachu, fundamentów – jest ono niezwykle pomocne w momencie, gdy chcemy rozliczyć prace wykonawców, bądź też zmienić technologie wykonania poszczególnych elementów budynku. Czy mogę otrzymać od Państwa te informacje na adres weltmeister2000@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2018 14 godzin temu, Gość Piti napisał: Witam, w zakładce zobacz co dostaniesz gratis jest DODATKOWO NA ŻYCZENIE INWESTORA DROGĄ MAILOWĄ MOŻEMY BEZPŁATNIE DOSŁAĆ: szczegółowe rzuty i przekroje budynku w formacie JPG* Są one szczególnie pomocne przy podejmowaniu decyzji o wyborze projektu oraz o wprowadzeniu w nim ewentualnych zmian. obrys budynku w skali 1:500 w formacie PDF lub DWG* Pozwala on na precyzyjne umieszczenie budynku na mapce działki, sprawdzenie czy dom się na niej zmieści oraz daje możliwość dobrania odpowiedniej wersji projektu ze względu na usytuowanie działki względem stron świata. zestawienie powierzchni przegród budynku* Zestawienie to zawiera powierzchnie ścian, dachu, fundamentów – jest ono niezwykle pomocne w momencie, gdy chcemy rozliczyć prace wykonawców, bądź też zmienić technologie wykonania poszczególnych elementów budynku. Czy mogę otrzymać od Państwa te informacje na adres weltmeister2000@wp.pl Dzień dobry, Tak, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani takie materiały. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi