Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poproszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących tego projektu (kosztorys, wymiary pomieszczeń itp.). mój adres: paulina.niziolek@interia.pl

• Odpowiedzi 241
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu.

Proszę o przesłanie  wymiarów pomieszczeń, kosztorysu, i innych dostępnych materiałów na adres j.lesinski@op.pl

Dziękuję

• 4 weeks later...
Gość Magdalena
Napisano

Witam!

Proszę o przesłanie kosztorysu i wszystkich dostępnych materiałów (rzuty z wymiarami pomieszczeń na adres ar.budowa@tlen.pl. Dziękuję

• 2 weeks later...
Gość Patrytk
Napisano

Witam prosze o przeslanie kosztorysu koncowego domu na meila patrykkula6@gmail.com dzieki z góry

• 2 months later...
Napisano

Dzień dobry,

Czy po wykupieniu projektu jest możliwość zmiany w projekcie dachu z dwuspadowego na jednospadowy?

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, Czy po wykupieniu projektu jest możliwość zmiany w projekcie dachu z dwuspadowego na jednospadowy? Pozdrawiam

Witam, Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Gość Ewelina
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres b.evelina@wp.pl

Pozdrawiam i dziękuję.

• 2 weeks later...
Gość Michalina
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres michaska2402@op.pl Pozdrawiam i dziękuję. Projket bomba ! bardzo mi sie podoba :)

Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres michaska2402@op.pl Pozdrawiam i dziękuję. Projket bomba ! bardzo mi sie podoba :)

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres agnieszka_pachuta@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję.

Gość Adrian
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres drozdzynskiadrian@gmail.com

Pozdrawiam i dziękuję.

Gość cherrybel
Napisano

Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres andrzej.wisniewski1985a@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję.

Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: katarzyna.tula@gmail.com

• 4 weeks later...
Napisano

Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: marzecmateusz93@gmail.com