Gość Paulina Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Poproszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących tego projektu (kosztorys, wymiary pomieszczeń itp.). mój adres: paulina.niziolek@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2017 Poproszę o przesłanie dostępnych materiałów dotyczących tego projektu (kosztorys, wymiary pomieszczeń itp.). mój adres: paulina.niziolek@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Jacek Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Październik 2017 Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń, kosztorysu, i innych dostępnych materiałów na adres j.lesinski@op.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2017 Dzień Dobry. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń, kosztorysu, i innych dostępnych materiałów na adres j.lesinski@op.pl Dziękuję witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paulina Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2017 Czy po zakupie projektu istnieje możliwość dokupienia dodatkowo kosztorysu stanu wykończeniowego? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2017 Czy po zakupie projektu istnieje możliwość dokupienia dodatkowo kosztorysu stanu wykończeniowego? witam Kosztorys można dokupić w każdej chwili. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2017 Witam! Proszę o przesłanie kosztorysu i wszystkich dostępnych materiałów (rzuty z wymiarami pomieszczeń na adres ar.budowa@tlen.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2017 Witam! Proszę o przesłanie kosztorysu i wszystkich dostępnych materiałów (rzuty z wymiarami pomieszczeń na adres ar.budowa@tlen.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrytk Napisano 23 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2017 Witam prosze o przeslanie kosztorysu koncowego domu na meila patrykkula6@gmail.com dzieki z góry Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2017 Witam prosze o przeslanie kosztorysu koncowego domu na meila patrykkula6@gmail.com dzieki z góry Witam, możemy udostępnić jedynie uproszczony kosztorys (prześlemy go w dniu dzisiejszym). Szczegółowe kosztorysy są płatne, informacje pod linkiem: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Joanna Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2018 Dzień dobry, Czy po wykupieniu projektu jest możliwość zmiany w projekcie dachu z dwuspadowego na jednospadowy? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2018 Dzień dobry, Czy po wykupieniu projektu jest możliwość zmiany w projekcie dachu z dwuspadowego na jednospadowy? Pozdrawiam Witam, Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewelina Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres b.evelina@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres b.evelina@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michalina Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres michaska2402@op.pl Pozdrawiam i dziękuję. Projket bomba ! bardzo mi sie podoba Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres michaska2402@op.pl Pozdrawiam i dziękuję. Projket bomba ! bardzo mi sie podoba Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres agnieszka_pachuta@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres agnieszka_pachuta@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres drozdzynskiadrian@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres drozdzynskiadrian@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość cherrybel Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres andrzej.wisniewski1985a@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2018 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu projektu Blanka na adres andrzej.wisniewski1985a@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 27 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: katarzyna.tula@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: katarzyna.tula@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem Blanka. Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres e-mail: marzecmateusz93@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi