Dobre Domy Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2016 Witam, również jestesmy zainteresowani państwa projektem. Prosimy o wysłanie szacunkowego kosztorysu oraz wymiarów pomieszczeń. Dziękujemy i pozdrawiamy ( akkulczynska@interia.pl ) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 13 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : pawlikpiotr@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Czerwiec 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : pawlikpiotr@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość JW Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2016 Witam! Czy ktoś z Państwa buduje ten dom w okolicach woj. śląskiego?? Chciałabym zobaczyć w realu realizację. Proszę o kontakt na e-mail: ar.budowa@tlen.pl Cytuj
Gość Ewka Napisano 13 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : ewka1209@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje . Adres : ewka1209@onet.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Sierpień 2016 Jestem w trakcie budowy tego domu. W razie pytań można się ze mną kontaktować 505385510 Cytuj
Gość Tomek Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2016 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Mój e-mail foto@tomaszjargielo.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2016 Witam, Czy mógłbym prosić o przesłanie wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Mój e-mail foto@tomaszjargielo.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2016 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe? Adres : renia1815@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2016 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe? Adres : renia1815@wp.pl Witam, rysunki przesłałam na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 14 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2016 Witam, Panie Łukaszu w jakim regionie Pan buduje???????? Cytuj
Gość Alicja Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alicja Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na mój email alicjascibior@wp.pl . Dom bardzo mi się podoba. Czy jest możliwość doprojektowania garażu z boku domu (od strony łazienki), a okno pokoju od frontu przenieść na ścianę frontową? Wersja projektu Blanka 2 nie pasuje na moją działkę. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Bardzo dziękuję za przesłane rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 28 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: tomas.jackowski@gmail.com pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: tomas.jackowski@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość ewelina Napisano 2 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Październik 2016 poprosze o przesłanie rysunków szczegółowych ewelina18814@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2016 poprosze o przesłanie rysunków szczegółowych ewelina18814@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu oraz wycene na mój @: bartesque@o2.pl. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tom Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ozi151@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ozi151@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Chmiel Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres: joanna.chmiel@icloud.com pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Chmiel Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2016 Witam ponownie, czy istnieje możliwość powiększenia wszystkich pomieszczeń? w szczególności chodzi o salon i sypialnie. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2016 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres: joanna.chmiel@icloud.com pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi