Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu podobnie jak inni chciałbym otrzymać rzut z wymiarami oraz wycenę stanu surowego. ks.f7@wp.pl Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Witam. Jestem zainteresowany kupnem projektu podobnie jak inni chciałbym otrzymać rzut z wymiarami oraz wycenę stanu surowego. szmicio@op.pl Witam, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje. E-mail: agnieszka.garda@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Czy mogę prosić o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? Z góry dziękuje. E-mail: agnieszka.garda@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam, Prosiłabym o przesłanie zestawienia materiałowo/kosztorysowe oraz szczegółowych wymiarów. Dziękuję. aminta75@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam, Prosiłabym o przesłanie zestawienia materiałowo/kosztorysowe oraz szczegółowych wymiarów. Dziękuję. aminta75@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam. Jestem również zainteresowany kupnem projektu podobnie jak inni proszę o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? archemia@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2016 Witam. Jestem również zainteresowany kupnem projektu podobnie jak inni proszę o przesłanie ceny stanu surowego, stan deweloperski oraz wymiary poszczególnych pomieszczeń? archemia@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 Witam, jestem zainteresowana tym projektem, tylko muszę dokonać kilku zmian, czy od Państwa otrzymam zmieniony przeze mnie projekt ??kasminda81@amorki.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2016 Witam, jestem zainteresowana tym projektem, tylko muszę dokonać kilku zmian, czy od Państwa otrzymam zmieniony przeze mnie projekt ??kasminda81@amorki.pl Witam Zmiany na projekt można nanieść na dwa sposoby: - zlecić naszym architektom - jest to usługa dodatkowo płatna; otrzymuje Pani wówczas już projekt z dokonanymi zmianami - zlecić swojemu architektowi adaptującemu - wówczas z nim ustala Pani szczegóły i koszt wprowadzenia zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jadwiga Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2016 Witam. Planuję kupić u Państwa projekt tego cudownego domu.Proszę o ceny stanu surowego,ceny stanu deweloperskiego oraz proszę o wymiary poszczegolnych pomieszczeń.Dom moich marzeń,który spełni w 100%moje oczekiwania. jskrypczuk@gmail.com Pozdrawiam Jadwiga Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Luty 2016 Witam. Planuję kupić u Państwa projekt tego cudownego domu.Proszę o ceny stanu surowego,ceny stanu deweloperskiego oraz proszę o wymiary poszczegolnych pomieszczeń.Dom moich marzeń,który spełni w 100%moje oczekiwania. jskrypczuk@gmail.com Pozdrawiam Jadwiga Witam Cieszymy się bardzo, że projekt Blanka zyskał Pan uznanie. Materiały do projektu prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika K. Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2016 Jesteśmy zainteresowani Blanką. Czy istnieje możliwość powiększenia domu? Tak, żeby miał ok. 110-120 m2? Lub ewentualnie podwyższenia i zagospodarowania poddasza? Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2016 Jesteśmy zainteresowani Blanką. Czy istnieje możliwość powiększenia domu? Tak, żeby miał ok. 110-120 m2? Lub ewentualnie podwyższenia i zagospodarowania poddasza? Pozdrawiam, Dzień dobry! Tak, istnieje możliwość poszerzenia budynku, aby powierzchnia użytkowa była większa. W projekcie BLANKA jest możliwość wejścia na poddasze poprzez schody skladane w stropie. Przestrzeń ta ma wysokość od wykończenia posadzki do jętki 2,17m. Jeśli chcą Państwo aby poddasze było użytkowe należałoby podwyższyć ściankę kolankową lub/i zmienić kąt nachylenia dachu. Warto w takiej sytuacji przewidzieć miejsce na schody. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2016 Witam. Planuję kupić u Państwa projekt domu.Proszę o ceny stanu surowego,ceny stanu deweloperskiego oraz proszę o wymiary poszczegolnych pomieszczeń. Kasminda81@amorki Pozdrawiam kasia Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2016 Witam. Planuję kupić u Państwa projekt domu.Proszę o ceny stanu surowego,ceny stanu deweloperskiego oraz proszę o wymiary poszczegolnych pomieszczeń. Kasminda81@amorki Pozdrawiam kasia Witam Podany przez Pani adres mailowy jest niewłaściwy - taki otrzymuję komunikat. Proszę o podanie właściwego adresu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam bardzo zainteresował mnie ten projekt - domek łady i zgrabny Bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz jeżeli jest to możliwe to kosztorysu poszczególnych robót na adres mariuso77@outlook.com Pozdrawiam Mariusz Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2016 Witam bardzo zainteresował mnie ten projekt - domek łady i zgrabny Bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń oraz jeżeli jest to możliwe to kosztorysu poszczególnych robót na adres mariuso77@outlook.com Pozdrawiam Mariusz Witam, w niedługim czasie prześlę rysunki szczegółowe oraz uproszczony kosztorys. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marcin Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2016 Witam Do podjęcia decyzji o zakupie tego projektu brakuje mi tylko szczegółowych wymiarów i szacunkowego kosztorysu. Czy mogę dostać takie dokumenty na z.bahu@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2016 Witam Do podjęcia decyzji o zakupie tego projektu brakuje mi tylko szczegółowych wymiarów i szacunkowego kosztorysu. Czy mogę dostać takie dokumenty na z.bahu@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość XXX Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam bardzo zainteresował mnie ten projekt - Bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń wunschmail@t-online.de Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Kwiecień 2016 Witam bardzo zainteresował mnie ten projekt - Bardzo proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń wunschmail@t-online.de Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daria Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2016 Witam. Planuję kupić u Państwa projekt domu. Proszę o ceny stanu surowego,ceny stanu deweloperskiego oraz proszę o wymiary poszczególnych pomieszczeń: dafne@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2016 Witam. Planuję kupić u Państwa projekt domu. Proszę o ceny stanu surowego,ceny stanu deweloperskiego oraz proszę o wymiary poszczególnych pomieszczeń: dafne@onet.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ak Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2016 Witam, również jestesmy zainteresowani państwa projektem. Prosimy o wysłanie szacunkowego kosztorysu oraz wymiarów pomieszczeń. Dziękujemy i pozdrawiamy ( akkulczynska@interia.pl ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi