Dobre Domy Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2018 Witam, poprosze o zdjecia na adres maci3k.w@wp.pl poprosze równiez o materialy szczególowe. Dziekuję, Pozdrawiam, Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Jacek Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2018 Witam . Czy mogę otrzymać materiały szczegółowe odbicia lustrzanego na jacekchor@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2018 Witam . Czy mogę otrzymać materiały szczegółowe odbicia lustrzanego na jacekchor@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość IZABELA Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2018 Witam . Czy mogę otrzymać materiały szczegółowe odbicia lustrzanego na izabelakol@interia.pl.A jaka jest ścianka kolankowa na górze w pokojach? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2018 Witam . Czy mogę otrzymać materiały szczegółowe odbicia lustrzanego na izabelakol@interia.pl.A jaka jest ścianka kolankowa na górze w pokojach? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Lipiec 2018 Witam czy jest możliwość przesłania projektu Lenka z garażem dwustanowiskowym i ewentualnie kosztorys? izabelakol@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2018 Witam czy jest możliwość przesłania projektu Lenka z garażem dwustanowiskowym i ewentualnie kosztorys? izabelakol@interia.pl Pozdrawiam Witam Niestety w swojej ofercie nie posiadamy projektu Lenka w wersji z garażem dwustanowiskowym. Można poszerzyć garaż na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia wystawi zgodę na taka zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Lenka lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/590275525272863 Cytuj
Gość Jacek Napisano 15 Listopad 2022 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2022 Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowe rzuty oraz przekroje projektu Lenka. Adres e-mail: antosyk@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Redaktor Napisano 15 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2022 3 godziny temu, Gość Jacek napisał: Witam, Bardzo proszę o przesłanie szczegółowe rzuty oraz przekroje projektu Lenka. Adres e-mail: antosyk@interia.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bogusława Napisano 1 Grudzień 2022 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2022 Czy mogę prosić o kosztorys materiałów budowlanych i rysunki szczegółowe? Interesuje mnie odbicie lustrzane. Mój adres: janik.boguslawa23@gmail.com. Z góry dziękuje. Cytuj
Redaktor Napisano 2 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2022 21 godzin temu, Gość Bogusława napisał: Czy mogę prosić o kosztorys materiałów budowlanych i rysunki szczegółowe? Interesuje mnie odbicie lustrzane. Mój adres: janik.boguslawa23@gmail.com. Z góry dziękuje. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. W naszej ofercie pełne kosztorysy są dodatkowo odpłatne. Udostępniamy przed zakupem projektu zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi