Gość Emilio Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom. jestem na etapie stan surowy otwarty Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ernest Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Witajcie Buduje ktoś z Was ten dom? Chciałbym sie wymienić zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom. Witam wybudowala pani wlasnie ten dom? jesli tak prosze o kontakt, bardzo bym chcial go ogladnac przed wybudowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Witam potrzebuje namiary na ten dom , bardzo bym prosil jesli ktos wie kto taki dom posiada chcialbym go ogladnac przed budowa :/ mateo199501@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom. jestem na etapie stan surowy otwarty Pozdrowionka Czy można by było o jakieś koszty tego stanu surowego i w jakich całkowitych chciałbyś się zamknąć za wszystko strop drewniany czy betonowy? Pizdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość justyna Napisano 27 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Witam, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Benedykt II na adres djsaper@o2.pl. Pozdrawiam witam. Czy budujesz dom Benedykt 2 jeśli masz ochotę napis z na priv .tez mam zamiar wybudować ten dom. jestem na etapie stan surowy otwarty Pozdrowionka Witam rownież poproszę zdjęcia jesli Panstwo posiadacie :) na meila zielona950501@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Napisano 3 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2017 Czy ja również mógłbym prosić o zdjęcia z budowy? Proszę o przesłanie na adres filipekzbigniew70@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres k.najda@wp.pl. czy można poprosić o zdjęcia z realizacji tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2017 witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres k.najda@wp.pl. czy można poprosić o zdjęcia z realizacji tego projektu? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zdjęcia z realizacji możńa zobaczyć na naszym foum w wątkach: http://forum.dobredomy.pl/topic/3502-benedykt-ii-pizabela/ http://forum.dobredomy.pl/topic/3456-benedykt-ii-kujawsko-pomorskie/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Eryk Napisano 15 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2017 Czy jest możliwość wykonania w tym domu stropu drewnianego? Chodzi o wykonanie podłogi z płyt na poddaszu, izolację z wełny i płyty gipsowe na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Czy jest możliwość wykonania w tym domu stropu drewnianego? Chodzi o wykonanie podłogi z płyt na poddaszu, izolację z wełny i płyty gipsowe na parterze? Witam, w ramach adaptacji projektu można przeprojektować strop na drewniany. Zmianę należy uzgodnić z osobą posiadającą uprawnienia konstrukcyjno-budowlane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Eryk Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Czy można prosić o materiały ze z wymiarowanymi pomieszczeniami? Czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Materiały proszę wysłać na adres citypixer@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Czy można prosić o materiały ze z wymiarowanymi pomieszczeniami? Czy istnieje możliwość powiększenia garażu? Materiały proszę wysłać na adres citypixer@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Garaż można poszerzyć na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda87 Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres roseflower@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 witam, poproszę szczegółowe rzuty i przekroje budynku na adres roseflower@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sylwia Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 Witam, chciałabym się zapytać czy jest dostępna wizualizacja wszystkich pomieszczeń tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2017 Witam, chciałabym się zapytać czy jest dostępna wizualizacja wszystkich pomieszczeń tego projektu? Witam Dostępne są tylko te wizualizacje, które zamieszczone są przy prezentacji projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 Dzien dobry. Poprosze o szczegolowe wymiary / rzut parteru domu Benedykt II na: propin@wp.pl. Interesuje mnie rowniez rzut domku Fabia III. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2017 Dzien dobry. Poprosze o szczegolowe wymiary / rzut parteru domu Benedykt II na: propin@wp.pl. Interesuje mnie rowniez rzut domku Fabia III. Z gory dziekuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Halina Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 Witam serdecznie,bardzo prosze o rzut parteru,poszczegolnych pomieszczen .Benedykt ll,itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 Witam serdecznie,bardzo prosze o rzut parteru,poszczegolnych pomieszczen .Benedykt ll,itd Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 10 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Witam Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres adam6931@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Witam Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres adam6931@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawomir Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Witam, czy w projekcie Benedykt II byłaby możliwość zaprojektowania schodów na poddasze, np. w garderobie lub części pomieszcz gosp. ewentualnie zmniejszając łazienkę? Interesuje mnie możliwość późniejszego zagospodarowania poddasza. Mój mail: herflik@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam6931@wp.pl Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Witam,czy istnieje projekt i czy jest mozliwosc budowy Benedykt 2 na plycie fundamentowej ? adam6931@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi