Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2016 witam moge poprosic o rzut zwymiarowanych pomieszczen z projektu benedykt II adres jpiter@tlen.pl dziekuje pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków tego projektu na adres mailowy: kiokio2@o2.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Luty 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków tego projektu na adres mailowy: kiokio2@o2.pl Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marlena Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Luty 2016 Dzień Dobry jeżeli mogłabym prosić o przesłanie zdjęć już wybudowanego domu od osoby która zakończyła budowę. Zamierzamy wybudować ten domek, lecz miło byłoby wymienić się poglądami na temat projektu przed realizacją jak i po …. mój adres email : lenka20@o2.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj
Gość Grzesiek Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 27 Luty 2016 Witam mogę poprosić o rzut z wymiarowanych pomieszczeń z projektu benedykt II adres grzegorzpienkowski@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 Witam mogę poprosić o rzut z wymiarowanych pomieszczeń z projektu benedykt II adres grzegorzpienkowski@gmail.com Dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Witam, bardzo proszę o rzut z wymiarowanych pomieszczeń z projektu benedykt II na adres klaudiakuropieska1@wp.pl Dziękuje i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 2016 Witam, bardzo proszę o rzut z wymiarowanych pomieszczeń z projektu benedykt II na adres klaudiakuropieska1@wp.pl Dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ochal Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt II wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres martaochal86@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt II wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres martaochal86@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość mkn Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2016 Witam, jestem w trakcie budowania tego domu, czy ktoś może z Was też wybrał ten projekt? pozdrawiam Cytuj
Gość agent Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2016 Witam, jestem w trakcie budowania tego domu, czy ktoś może z Was też wybrał ten projekt? pozdrawiam Witam! mam zakupiony projekt, ale budowę rozpocznę dopiero pod koniec br. Jeśli to nie tajemnica, czy ma Pan/i kosztorys budowy tego domu, jesli tak to jaka jest kwota? Ja jestem na etapie wyceny z róznych hurtownii. Cytuj
Gość Jeremi Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2016 Witam, jestem w trakcie budowania tego domu, czy ktoś może z Was też wybrał ten projekt? pozdrawiam Witam.Ja startuję na poczatku kwietnia.Proszę o kontakt. emil00013@wp.pl Cytuj
Gość aleksandra Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt II wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres martaochal86@wp.pl Pozdrawiam podpinam się pod prośbę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów na adres agentkaak@poczta.onet.pl. pozdrawiam Cytuj
Gość aleksandra Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2016 Czy ktos z Państwa ma może zdjęcia już wybudowanego domu. Będę wdzięczna za przesłanie zdjęć na adres agentkaak@poczta.onet.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2016 podpinam się pod prośbę o rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów na adres agentkaak@poczta.onet.pl. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 21 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2016 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu na adres natalka_poczatek@buziaczek.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2016 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu na adres natalka_poczatek@buziaczek.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2016 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu oraz jeśli jest taka możliwość wysłania zdjęć wybudowanego(bądź w trakcie budowy) domu na adres aleksandra.warzywoda@o2.pl z góry dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2016 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu oraz jeśli jest taka możliwość wysłania zdjęć wybudowanego(bądź w trakcie budowy) domu na adres aleksandra.warzywoda@o2.pl z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam. Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu ma adres katarzyna.miotk@onet.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam. Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu ma adres katarzyna.miotk@onet.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rysiek Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2016 Witam. Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami oraz zdjęc wybudowanego domu (jeśli jest taka możliwość) na adres rysiek22@poczta.fm Cytuj
Gość Rysiek Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2016 Proszę o rysunki z wymiarami projektu benedykt 2 na adres rysiek22@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2016 Proszę o rysunki z wymiarami projektu benedykt 2 na adres rysiek22@poczta.fm Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi