Dobre Domy Napisano 13 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpień 2015 Witam, proszę o przesłanie wymiary rysunków i zestawienia materiałów do projektu Benedykt II na adres janwroblewski@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2015 Witam, Czy jest możliwość kupienia projektu już z wprowadzonymi przez Państwa zmianami? Chciałabym wiedzieć czy można zrezygnować z pomieszczenia gospodarczego a w zamian za to zrobić kotłownię w takich samych m2 po czym kupić gotowy projekt z kotłownią. Proszę o wysyłkę szczegółowych rysunków na adres anna.tarabasz.janowska25@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2015 Witam, Czy jest możliwość kupienia projektu już z wprowadzonymi przez Państwa zmianami? Chciałabym wiedzieć czy można zrezygnować z pomieszczenia gospodarczego a w zamian za to zrobić kotłownię w takich samych m2 po czym kupić gotowy projekt z kotłownią. Proszę o wysyłkę szczegółowych rysunków na adres anna.tarabasz.janowska25@op.pl Witam Zapytanie przekazuję do architektów - na dniach proszę oczekiwać odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2015 Witam jestem z Grudziądza, chciałabym skontaktować się z osobą, która buduje w okolicy dom Benedykt II . Pozdrawiam Cytuj
Gość Pablo Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2015 Witam jestem z Grudziądza, chciałabym skontaktować się z osobą, która buduje w okolicy dom Benedykt II . Pozdrawiam Ja zaczynam na wiosnę okolice Torunia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2015 Witam, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 25 stopni. Czy posiadają może Państwo taką wizualizację? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2015 Witam, czy można zmienić kąt nachylenia dachu na 25 stopni. Czy posiadają może Państwo taką wizualizację? Witam Można dokonać zmiany kąta nachylenia dachu na etapie adaptacji projektu. Nie posiadamy wizualizacji domu Benedykt II z kątem nachylenia dachu 25 stopni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2015 Witam jestem z Grudziądza, chciałabym skontaktować się z osobą, która buduje w okolicy dom Benedykt II . Pozdrawiam Ja zaczynam na wiosnę okolice Torunia. Pozdrawiam Jestem z lubelszczyzny i juz pobudowałem, pozdrawiam, mój email rekap33@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2015 Jestem z lubelszczyzny i juz pobudowałem, pozdrawiam, mój email rekap33@o2.pl W imieniu pracowni Dobre Domy chciałam Pana zaprosić do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym. Wystarczy przysłać kilka zdjęć wybudowanego domu, jego wnętrz i można wygrać atrakcyjne nagrody. Gorąco zachęcam – szczegóły konkursu znajdzie Pan tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2015 czy ktos posiada zdjecia wybudowanego domu i zechce sie podzielic? moj email darksol@op.pl, pozdarawiam!!! Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2015 Jestem z lubelszczyzny i juz pobudowałem, pozdrawiam, mój email rekap33@o2.pl W imieniu pracowni Dobre Domy chciałam Pana zaprosić do wzięcia udziału w organizowanym przez nas konkursie fotograficznym. Wystarczy przysłać kilka zdjęć wybudowanego domu, jego wnętrz i można wygrać atrakcyjne nagrody. Gorąco zachęcam – szczegóły konkursu znajdzie Pan tutaj: https://www.dobredomy.pl/news,konkurs-fotograficzny.html Pozdrawiam Wysłałam do Pana z lubelszczyzny emaila, jeśli mogę to poproszę o odpowiedź. pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2015 Witam Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z naszymi architektami na adres mailowy info@dobredomy.pl Wówczas otrzyma Pan/Pani informację na temat możliwości wprowadzenia powyższych zmian. Pozdrawiam Witam[/size] Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.[/size] [/size] Pozdrawiam[/size] Proszę o przesłanie rysunków technicznych z wymiarami tego projektu na dari2@poczta.onet.pl z góry dziękuję,Ps. Czy posiadają może państwo projekt gdzie ściana od strony salonu jest rozszerzona i dodatkowo są schody na poddasze, które jest użytkowe? Jeśli tak również będę wdzięczny za przesłanie lub informację gdzie takie schody najkorzystniej usytuować Państwa zdaniem gdzie dodatkowo było by ok 24m2 użytkowej powierzchni na poddaszu, pozdr. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Proszę o przesłanie rysunków technicznych z wymiarami tego projektu na dari2@poczta.onet.pl z góry dziękuję, Ps. Czy posiadają może państwo projekt gdzie ściana od strony salonu jest rozszerzona i dodatkowo są schody na poddasze, które jest użytkowe? Jeśli tak również będę wdzięczny za przesłanie lub informację gdzie takie schody najkorzystniej usytuować Państwa zdaniem gdzie dodatkowo było by ok 24m2 użytkowej powierzchni na poddaszu, pozdr. Witam Rysunki wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Michał Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 Witam, chciałem zadaćidentyczne pytanie jak kolega Darek. O schody na poddasze. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz odpowiedzi na powyższe pytanie. Dziękuję kasprowicz.mk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2015 Witam, chciałem zadaćidentyczne pytanie jak kolega Darek. O schody na poddasze. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami oraz odpowiedzi na powyższe pytanie. Dziękuję kasprowicz.mk@gmail.com Witam Rysunki wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość valdi Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 WItam! Na początku gratuluję Państwu udanego projektu, myślę, że zdecyduję się na niego. Proszę o przesłanie rysunków technicznych z wymiarami tego projektu na adres: valdiiaga@poczta.fmDołączam się do pytania czy posiadają może państwo projekt gdzie ściana od strony salonu jest rozszerzona i dodatkowo są schody na poddasze. Gdzie takie schody najkorzystniej usytuować Państwa zdaniem gdzie dodatkowo było by ok 24m2 użytkowej powierzchni na poddaszu, pozdrawiam! Waldek Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2015 WItam! Na początku gratuluję Państwu udanego projektu, myślę, że zdecyduję się na niego. Proszę o przesłanie rysunków technicznych z wymiarami tego projektu na adres: valdiiaga@poczta.fm Dołączam się do pytania czy posiadają może państwo projekt gdzie ściana od strony salonu jest rozszerzona i dodatkowo są schody na poddasze. Gdzie takie schody najkorzystniej usytuować Państwa zdaniem gdzie dodatkowo było by ok 24m2 użytkowej powierzchni na poddaszu, pozdrawiam! Waldek Witam Cieszymy się bardzo, że Benedykt II przypadł Panu do gustu. Prośbę o rysunki i wyjaśnienie tematu poddasza i schodów przesyłam do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość IG Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2015 Witam, zakupiłam projekt i jestem w trakcie realizacji. Czy ktoś ma może zdjęcia już wykończonego domu? Cytuj
Gość Michał Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2015 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu na adres michalbilu@wp.pl, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2015 Witam, Proszę o wysłanie rysunków z wymiarami dla tego projektu na adres michalbilu@wp.pl, pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2015 Ja zaczynam na wiosnę okolice Torunia. Pozdrawiam Ja też się przymierzam, okolice Bydgoszczy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2016 Witam. Czy mógłbym prosic o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu? Mój adres mail adis799@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2016 Witam. Czy mógłbym prosic o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu? Mój adres mail adis799@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość jerzy Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2016 witam moge poprosic o rzut zwymiarowanych pomieszczen z projektu benedykt II adres jpiter@tlen.pl dziekuje pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi