Dobre Domy Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres stefaniu.criste@gmail.com Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wilk Paweł Napisano 8 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres pawel.wilk83@interia.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres pawel.wilk83@interia.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Klaudia Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2015 Witam, Ja również jestem zainteresowana przykładowym planem zagospodarowania poddasza w tym projekcie. Jeżeli posiadają państwo przykładowy plan proszę o przesłanie na adres klaudiakubica@o2.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2015 Witam, Ja również jestem zainteresowana przykładowym planem zagospodarowania poddasza w tym projekcie. Jeżeli posiadają państwo przykładowy plan proszę o przesłanie na adres klaudiakubica@o2.pl Pozdrawiam. Witam Prosze przesłać zapytanie bezposrednio do architektów na adres: info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Pendulak Ula Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków na adres u.pendulak@wp.pl Mam pytanie, czy można umieścić piec gazowy w spiżarni przy kuchni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Grudzień 2015 Witam. Bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków na adres u.pendulak@wp.pl Mam pytanie, czy można umieścić piec gazowy w spiżarni przy kuchni? Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojtek Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2015 Witam. Również bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres wojciechs@interia.eu Czy można połączyć garderobę z pokojem likwidując ściankę działową ? Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2015 Witam. Również bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres wojciechs@interia.eu Czy można połączyć garderobę z pokojem likwidując ściankę działową ? Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Możliwe jest połaczenie garderoby z sypialnią. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renat Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2015 Witam, bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, kosztorysu i ogólne zestawienie materiałów. Interesuje mnie rowniez zagospodarowanie poddasza jako czesc gospodarcza (schowek na niepotrzebne rzeczy). Jezeli posiadacie takie plany to bylabym wdzieczna. Moj e-mail: rena.badach@gmail.com Z góry dziękuje. Renata Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 Witam, bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków, kosztorysu i ogólne zestawienie materiałów. Interesuje mnie rowniez zagospodarowanie poddasza jako czesc gospodarcza (schowek na niepotrzebne rzeczy). Jezeli posiadacie takie plany to bylabym wdzieczna. Moj e-mail: rena.badach@gmail.com Z góry dziękuje. Renata Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są dostępne odpłatnie, wszystkie informacje znajdują się na stronach: https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ https://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ Niestety nie posiadamy planów nieużytkowych poddaszy. Pozdrawiam Cytuj
Gość krzysztof Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2016 Witam Również bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres pawelka22@wp.pl Pozdrawiam. Wojtek Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam Również bardzo proszę o przesłanie z wymiarowanych rysunków i ogólne zestawienie materiałów na adres pawelka22@wp.pl Pozdrawiam. Wojtek Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość arek Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2016 Witam. O ile zmniejszy się szerokość budynku jeżeli zrezygnujemy z wykuszu w jadalni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2016 Witam. O ile zmniejszy się szerokość budynku jeżeli zrezygnujemy z wykuszu w jadalni? Witam Odpowiedź podam na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Aneta Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Witam, jestem mocno zainteresowana tym projektem, dlatego również bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres a.neta@poczta.onet.pl Dziękuję i pozdrawiam, Aneta Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2016 Witam, jestem mocno zainteresowana tym projektem, dlatego również bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres a.neta@poczta.onet.pl Dziękuję i pozdrawiam, Aneta Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam! Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt i Fabia na adres lukasz_230@op.pl. Czy po zastosowaniu wiązarów Mitek jest możliwość uzyskania niewielkiego strychu. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2016 Witam! Proszę o wysłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt i Fabia na adres lukasz_230@op.pl. Czy po zastosowaniu wiązarów Mitek jest możliwość uzyskania niewielkiego strychu. Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres damianmedyk91@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Damian Cytuj
Gość Damian Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem i bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych z wymiarowanych rysunków wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres damian1650@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres damianmedyk91@gmail.com Dziękuję i Pozdrawiam Damian Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem i bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych z wymiarowanych rysunków wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres damian1650@op.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość KRYSTIAN Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres SZYSZKA755@WP.PL Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2016 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres SZYSZKA755@WP.PL Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi