Dobre Domy Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2015 Witam, czy mogę prosić o zestawienie materiałów (kosztorys projektu) do stanu surowego zamkniętego na maila: bimbus_k@wp.pl .Pozdrawiam Dzień dobry, oczywiście wyślę Pani takie zestawienie, jeszcze w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2015 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres zakopane563@wp.pl. Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwiec 2015 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres zakopane563@wp.pl. Dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres miroslawpadykula@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Czerwiec 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres miroslawpadykula@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość tomci084 Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2015 Witam czy mogę prosić o zwymiarowany rzut i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oto maie czuczek1984@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam czy mogę prosić o zwymiarowany rzut i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oto maie czuczek1984@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jacek Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu wraz z materiałami projektu na adres jaceka@op.pl Dziękuję Cytuj
Gość Marcin Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Witam czy mogę prosić o zwymiarowany rzut i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oto maie marcin.sarbinowski@wp.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2015 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na slqa123@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu wraz z materiałami projektu na adres jaceka@op.pl Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam czy mogę prosić o zwymiarowany rzut i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oto maie marcin.sarbinowski@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na slqa123@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość mariusz Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Dzień dobry czy mogę prosić o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres; maniek.summer@vp.pl z góry dziękuje!!! Cytuj
Gość Monika Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam serdecznie. Bardzo proszę o udzielenie mi odpowiedzi na kilka nurtujących mnie pytań. Czy jest możliwość usunięcia kominka na tarasie, częsciowo zamknięcia kuchni( ściana między jadalnią a kuchnią) , pomniejszenie okna w jadalni i zamiana dużych drzwi w salonie na okno i małe drzwi na taras? Proszę również o przesłanie mi kosztorysu z zestawieniem materiałów na adres : mkokoszka@interia.pl. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Cytuj
Gość Winicjusz Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec 2015 Witam. Prosze o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na adres winicjuszzimnicki@wp.pl. Dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Dzień dobry czy mogę prosić o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres; maniek.summer@vp.pl z góry dziękuje!!! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam serdecznie. Bardzo proszę o udzielenie mi odpowiedzi na kilka nurtujących mnie pytań. Czy jest możliwość usunięcia kominka na tarasie, częsciowo zamknięcia kuchni( ściana między jadalnią a kuchnią) , pomniejszenie okna w jadalni i zamiana dużych drzwi w salonie na okno i małe drzwi na taras? Proszę również o przesłanie mi kosztorysu z zestawieniem materiałów na adres : mkokoszka@interia.pl. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2015 Witam. Prosze o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na adres winicjuszzimnicki@wp.pl. Dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2015 Witam, proszę o zestawienie kosztorysu wraz z materiałami na adres annia4805w@p.pl Dziękuję Cytuj
Gość Sylwia Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu budowy domu do stanu surowego zamkniętego oto adres tom607@interia.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2015 Witam, proszę o zestawienie kosztorysu wraz z materiałami na adres annia4805w@p.pl Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu budowy domu do stanu surowego zamkniętego oto adres tom607@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
ania22 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2015 dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Benedykt na adres agolcz@poczta.onet.pl. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2015 dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Benedykt na adres agolcz@poczta.onet.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi